Dodaj do ulubionych

Chciałem się tylko wam wygadać

24.08.11, 12:01
Witam, napisałem tutaj bo chciałem się, po prostu komuś wygadać, poznać czyjąś bezstronną opinię..

Kilka miesięcy temu poznałem na czacie pewną dziewczynę, pisało nam się bardzo fajnie i po tygodniu takich rozmów postanowiliśmy się spotkać, spotkanie wyszło bardzo fajnie później były kolejne i kolejne.. Po dwóch miesiącach takiego spotykania się, oboje coś poczuliśmy i postanowiliśmy spróbować być razem, było bardzo fajnie, ona zaczęła mówić mi, że ja jestem dla niej najważniejszym mężczyzną na świecie, że bardzo mnie kocha, i jest pewna, że z każdym miesiącem będzie to uczucie coraz mocniejsze, podobno dzięki mnie uwierzyła, że ma szczęście w miłości..

Ewa bo tak ma na imię ta dziewczyna, studiuje tylko w mojej miejscowości, wiec pod koniec czerwca wyjechała na wakacje do domu rodzinnego, ale utrzymywaliśmy codziennie kontakt telefoniczny i na gg. Nie widzieliśmy się przez 3 tygodnie, i po tym czasie pojechałem do niej, oczywiście na zaproszenie jej mamy, aby ją poznać i odwiedzić dziewczynę, kiedy przyjechałem bardzo się ucieszyła mówiła, że nie chce już więcej tak długich rozłąk, spędziliśmy bardzo miło wieczór, na następny dzień pojechaliśmy do jej matki aby ja odwiedzić w pracy i na małe zakupy, wtedy także bardzo miło spędziliśmy wieczór. Ale na trzeci dzień mojej wizyty stała się zupełnie inna, taka całkiem zimna dla mnie, dwie godziny do mojego wyjazdu a ona siedzi sobie na facebooku i gra, poczułem się wtedy bardzo dziwnie jak taki intruz który niewiadomo to tutaj chce, zapytałem ją o powód tego zachowania, to powiedziała, że źle się czuje, wiadomo każdy może mieć słabszy dzień, wiec nic już nie mówiłem, dałem jej spokój..

Kiedy wróciłem do domu, i mieliśmy wieczorem porozmawiać, dostałem wiadomość na gg, że to koniec naszego związku, że ona tak naprawdę udawała to wszystko dla własnych korzyści, bo czuła się samotna, znajomi kogoś mają, z kimś się spotykają a ona tak nie miała, i wtedy pojawiłem się ja osoba która dała jej zainteresowanie, czułość, spędzanie razem wolnego czasu, i w tedy liczyło się dla niej tylko to co ona czuje, moje uczucia w tym wszystkim się nie liczyły. Byłem chyba tylko taką zabawką na poprawę humoru, która teraz nie wiedzieć dlaczego coś czuje. W tym momencie czuje się jak taka nie warta nic osoba, bo co ja sobie wyobrażałem że ktoś może mnie pokochać? Proszę powiedzcie mi co sądzicie o taki zachowaniu? Jak się po tym wszystkim podnieść?
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 13:00
      Na takie sytuacje nie wymyślono dotąd lepszego lekarstwa niż czas, który pozwala nabrać dystansu do siebie i zdarzeń. Na początku boli bardzo. Po latach też boli, ale kolejne wydarzenia w życiu ścierają kanty tego bólu. Dasz sobie radę, tylko nie myśl za dużo o sobie i tej sytuacji, nie rozpamiętuj jej.

• old.bear Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 13:44
        Chłopie, to mała pociecha, ale nie jesteś pierwszy i nie ostatni z takim problemem. Ciesz się ze to nastąpiło po króciutkiej znajomości a nie po kilkunastu latach. Bo wtedy ... szkoda mówić ... .
        • tetika Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 15:11
          potraktuj to zdarzenie jak szczepionke uodparniajaca. Nastepnym razem bedziesz ostrozniej podchodzil do tematu i inaczej ocenial .Nie kazda jest taka , szkoda tylko ze od razu na poczatku na taka malpe trafiles. Bedzie dobrze , uszy do gory kiss
          • kaga9 Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 16:18
            No właśnie, nie wszystkie są takie, np. na tym forum są wyłącznie fajne babkibig_grin
            • old.bear Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 19:08
              Tylko babki? A my?
              • dzidzia_bojowa Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 19:14
                A to małpa! Potraktowała chłopaka instrumentalnie a potem wypad! Nieładnie1 Mam nadzieję, że pomogło Ci opisanie całej sytuacji. Takie pisanie często pomaga uporządkować uczucia i odczucia. A tera rozejrzyj się za kimś innym i zapomnij o tamtej...wyzyskiwaczce1
                • niezmiennick Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 19:30
                  Ja wiem? Jak on taki delikatny w uczuciach to może lepiej poszuka stabilnego chłopa?
              • kaga9 Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 19:23
                Wy też, ale chłopak chyba potrzebuje zapewnienia, że istnieją fajne babki, gdyż właśnie babki szuka (?).

Zatem aneksem: Chłopaki tutaj też są świetni!
                • old.bear Re: Chciałem się tylko wam wygadać 24.08.11, 19:38
                  No1 smile
                  • tetika Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 15:08
                    chlopy uspokojcie siesmile czlowiek mlody z delikatna dusza a wy od razu go napadacie. nieladnie uncertain
                    • niezmiennick Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 15:16
                      Zaopiekuj się nim smile
                      • kapitan_marchewa Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 15:55
                        Nie odpowiadałem albowiem ponieważ:
                        1. Wiedziałem jakie będą odpowiedzi, co się sprawdziło
                        2. Czekałem, czy tenże chłopak pojawi się jeszcze tutaj.
                        Jednak nie, widać nie interesują go odpowiedzi, albo ten post znalazł się na 378 różnych forach...
                        • tetika Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 16:13
                          z tresci "opowiadania" wynika ze mlodzieniec jest conajwyzej w wieku mojego syna. Nie mam zamiaru nianczyc nie swoich dzieci, az tak altruistyczna nie jestem. A skoro napisal na tylu forach to ban total sie nalezy.
                          • kapitan_marchewa Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 16:53
                            Napisałem: "Jednak nie, widać nie interesują go odpowiedzi, albo ten post znalazł się na 378 różnych forach... "
                            To takie domniemanie jakby smile
                            Ale powoli graniczące z pewnością, bo ja bym sprawdził co mi odpisano, gdybym naprawdę liczył na rady..
                            • dzidzia_bojowa Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 17:56
                              Sprawdziłam- na czterech forach napisał, wszędzie otrzymał porady, nigdzie się nie zainteresował odpowiedziami. Nieładnie.
                              • kapitan_marchewa Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 18:10
                                Bez sprawdzania byłem tego pewny. Tylko z ilością jego wpisów przesadziłem smile
                                Ech te trolle...
                                • niezmiennick Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 20:18
                                  Co się chłopaka czepiacie? Jaki troll? Przecież napisał wyraźnie, że chce się wygadać, a nie dyskutować problem. No co za ludzie nieżyczliwe.
                                  • tetika Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 21:12
                                    obronca ucisnionych ci sie odezwal??????
                                    • niezmiennick Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 21:17
                                      Nie, czytacz ze zrozumieniem smile
                                      • kaga9 Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 22:05
                                        No halooo, ale chciał poznać bezstronne opinie!!
                                        • niezmiennick Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 23:07
                                          No to poznał, nie? smile
                                          • kaga9 Re: Chciałem się tylko wam wygadać 25.08.11, 23:52
                                            A, tego nie wiemy, gdyż nie wiadomo, czy czytał. Ale daliśmy mu szansę. My, szlachetni a wielkoduszni.
    • chris.w2 Re: Chciałem się tylko wam wygadać 26.08.11, 00:50
      lukaszki 1985 napisal:
      > Jak sie po tym wszystkim podniesc? <

Zapomniec. Czas goi rany. Nie byla Ciebie warta.
      Powodzenia i glowa do gory.
    • lukaszk1985 Re: Chciałem się tylko wam wygadać 26.08.11, 08:13
      Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Tak, to prawda umieściłem te "moje wypociny" na kilku forach, i tak jak ktoś już wcześniej napisał, nie po to aby dyskutować tylko po prostu się wygadać. Ponieważ jest to dla mnie bardzo trudna sytuacja, i dochodzi do mnie coraz bardziej to, że dałem się tej osobie po prostu wmanewrować, w jej gierkę.. bo ona potrzebowała uczucia, potrzebowała aby ktoś się nią zainteresował i gdzieś zabrał, bo koleżanki z kimś się spotykają kogoś mają a ona ciągle taka sama, a jak sama napisała moje uczucia w tym wszystkim były nieważne

A teraz potrafi mi napisać, że takie jest życie i nie wszystko da się przewidzieć, i dobre rady w stylu, że powinienem sobie kogoś znaleźć.
      • kapitan_marchewa Re: Chciałem się tylko wam wygadać 26.08.11, 13:53
        Miło, że zajrzałeś.
        I miło, że się co do Ciebie myliłem.
        Przepraszam oficjalnie...
        • tetika Re: Chciałem się tylko wam wygadać 26.08.11, 15:40
          za moich czasow( dawno dawno temu) to raczej panowie w mlodym wieku tak sobie poczynali i dziewczyny cierpialy i smarkaly w poduszke. coz widac swiat bardzo sie zmienil a porzadna dziewczyne znalezc to wg slow mojego syna jak wygrana w totolotka.
          Kiedys ktos mi powiedzial ze tych porzadnych nie widac bo albo sie ucza albo potem duzo pracuja i nie maja czasu na "pierdoly".
      • ewa12321 Re: Chciałem się tylko wam wygadać 29.08.11, 14:48
        A moze to po wizycie u mamy dziewczyny doszlo do rozlamu? Moze mama, jak zreszta czesto sie zdarza, wyobrazala sobie kogos innego na partnera dziecka? Albo bala sie, ze straci corke? Tak sie niestety bardzo czesto zdarza. Wiele dzieci podporzadkowywuje sie, z roznych powodow, woli rodzicow. Tak wcale nie musi byc, ale zbieznosc dat jest zastanawiajaca.

Byc moze tez nawiazala kilka podobnych kontaktow?

Nie staraj sie jednak ulegac ewentualnym probom nawiazania ponownie kontaktu. Wyglada na to, ze dziewczyna wroci do miasta, aby kontynuowac dalsza nauke i poczuje sie znow samotna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka