Dodaj do ulubionych

Celebryci..

27.08.11, 17:07
..czy jak ich tam się zwie.
Którzy wkurzają? Takie Dody czy inne Jole Rutowicz są mi obojętne.
Natomiast nie cierpię cienkości dowcipu niejakiego Szymona Majewskiego oraz gwiazdorstwa niby-aktorki niejakiej Anny Muchy.
Tak mnie wzięło, bo oglądam "Karol2", gdyby nie Mucha obejrzałbym nawet do końca..
Obserwuj wątek
    • old.bear Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:11
      Kapitanie, przerwij oglądanie tego i sobie przełącz na któreś Discovery. Na pewno będzie ciekawsze.
    • niezmiennick Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:13
      Muchę pooglądać akurat można. A w filmie dodatkowo mówi co jej kazali, da się żyć.
      • old.bear Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:15
        Czasem na Discovery też są muchy. Prawdziwe1 wink
        • niezmiennick Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:20
          Phi, ja mam parę w realu!
          • old.bear Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:24
            No to ... unicestwij je big_grin
            • niezmiennick Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:25
              Czasami mam wrażenie, że to jest jakaś hydra.
              • old.bear Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:43
                Hydra? Raczej nieee. Ja też je staram się tłuc na bieżąco wink
                A co mie tu bedzie bzykać ... wink
                • niezmiennick Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:44
                  Bzykanie mie nie przeszkadza. Tylko łazi to to po mnie...
                  • old.bear Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:49
                    Fakt, bzykanie rzecz ludzka ... wink
                    • niezmiennick Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:53
                      I komarza.
                      • kapitan_marchewa Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:55
                        Ja nie tłukę, najbardziej upierdliwe załatwiam dezodorantem z zapalniczką..Miotacz ognia i tyle, patent..
                        • niezmiennick Re: Celebryci.. 27.08.11, 17:56
                          Też mam taki dezodorant, nawet bez zapalniczki działa, ale trochę dusi w pucko.
                          • kapitan_marchewa Re: Celebryci.. 27.08.11, 18:26
                            Ale za to jakie skuteczne smile
                            • dzidzia_bojowa Re: Celebryci.. 27.08.11, 19:12
                              Zamiast oglądać jakieś durne filmy powinniście śledzić transmisje lekkoatletycznych mistrzostw. Właśnie na Eurosporcie powtarzają. Przed chwilą powtarzali ćwierćfinałowy bieg Bolta na setkę.
                              • kapitan_marchewa Re: Celebryci.. 28.08.11, 07:48
                                Dzidzia, Bolt czy Bols?
                                Bo z "setką" bardziej mi się Bols kojarzy wink
                                • dzidzia_bojowa Re: Celebryci.. 28.08.11, 07:59
                                  Bols się przyda gdy będziemy oglądać finały z udziałem Polaków. A na Bolta nie ma mocnych, w eliminacjach pokonuje wszystkich nawet za bardzo się nie wysilając.
                                  • kapitan_marchewa Re: Celebryci.. 28.08.11, 08:08
                                    Będziemy się kulać, młocić i tyczkować? Czy coś jeszcze???111
                                    • dzidzia_bojowa Re: Celebryci.. 28.08.11, 08:12
                                      Jeszcze ośmiosetmetrować- są szanse na medale.
                                      • ewa9717 Re: Celebryci.. 28.08.11, 12:14
                                        A pomarudzę se. Dwóch naszych w finale, wielkie szanse, a potem znowu jak zwykle...
                                        • kapitan_marchewa Re: Celebryci.. 28.08.11, 13:49
                                          Oj Ewa, nie ma Cię i nie ma, ale jak już się pojawisz to pomarudzić potrafisz na maksa wink
                                          Przecież na pewno Małysz skacze w finale smile
                                          • ewa9717 Re: Celebryci.. 28.08.11, 17:51
                                            A bo dopiero kiedyś we wrześniu będę miała nowego laptoka, a strary tak marudnie się rusza, że nerw do niego ni mom!
                                            Ale za to jak się już pojawię, to bardzo adekwatnie, nie?
                                            • kapitan_marchewa Re: Celebryci.. 28.08.11, 17:57
                                              Adekwatnie i akuratnie, coś tam jeszcze jest na "a"???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka