Dodaj do ulubionych

Duch Gosiewskiego

30.08.11, 19:51
Wdowa po pośle PiS Przemysławie Gosiewskim. Startuje do Senatu pod szyldem PiS. W rozmowie z onet.pl obwiniała: - Nie boję się tego powiedzieć: polski prezydent wraz z całą delegacją został posłany na śmierć. Rząd Tuska posłał na śmierć prezydenta Kaczyńskiego. Piloci mieli błędne informacje, byli dezinformowani, nie mamy wiedzy, jak ten lot był monitorowany na wyższym szczeblu. Rząd powinien podać się do dymisji po takiej katastrofie. Nie mówię personalnie, ale przecież w każdym demokratycznie działającym państwie takie są standardy. Putin z Tuskiem grają wspólną grę. Cały czas nami manipulują. Putin tresuje Tuska i rząd polski, i co jakiś czas pokazuje tę tresurę.

wyborcza.pl/56,75402,10174617,Beata_Gosiewska,,3.html
Czy ja dobrze widzę to co czytam? Ona w to wierzy i na tym chce zbić tzw polityczny kapitał?
Zapomniała o rozpylonym helu...
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: Duch Gosiewskiego 30.08.11, 19:58
      wyborcza.pl/56,75402,10174617,Andrzej_Melak,,7.html
      Musimy wybrać nowy, prawdziwy polski rząd.

Mogę nie skomentować?
      • old.bear Re: Duch Gosiewskiego 30.08.11, 20:00
        K...a, ja p......e, gdzie my żyjemy1111111111111
    • dzidzia_bojowa Re: Duch Gosiewskiego 30.08.11, 20:04
      I jeszcze wykopują nieboszczyków. Niech mi ktoś wytłumaczy w jakim celu bo pojąc nie mogę1 Gosia też chcą wykopać, Wassermana już oglądali. Po jaką cholerę, ja się pytam?

Co do nieutulonej w żalu wdowy Beaty, to nie mam wątpliwości iż zwolenników znajdzie, niestety. Wierzę jednak w rozsądek społeczeństwa. W rozsądek tej normalnej części społeczeństwa, której jest większość. I z tej większości mam nadzieję, uzbiera się wystarczająca liczba głosów na kontrkandydatów, by tego typu kandydatów jak wdowa Beata odesłać tam gdzie ich miejsce, czyli do diabła.
      • kapitan_marchewa Re: Duch Gosiewskiego 30.08.11, 20:11
        Po trupach do celu? Niestety...
        • old.bear Re: Duch Gosiewskiego 30.08.11, 20:13
          A która wdowa chce wykopać Gosia? Pierwsza czy druga?
          • dzidzia_bojowa Re: Duch Gosiewskiego 30.08.11, 20:17
            Ta aktualniejsza chyba?
            • old.bear Re: Duch Gosiewskiego 30.08.11, 20:20
              Hmmm... muszę prześledzić ożenki Gosia ...
              • ewa9717 Re: Duch Gosiewskiego 30.08.11, 23:20
                No to jeszcze na nieboszczyku startuje wdowa po szefie IPN-u, krakusy się śmieją, ze mężulo jej takie poroże przyprawiał, że się w drzwiach nie mieściła. Proponują też, żeby i kochanka postartowała, jakaś Zuzanna Hejke (albo jakoś tak).
                I jeszcze bodaj Mercina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka