kapitan_marchewa 21.10.11, 18:20 ..kreatorka smaku. Ktoś mi wytłumaczy co to znaczy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Magda Gessler.. 21.10.11, 18:27 A cokolwiek, byle nieźle brzmiało Ja nie oglądam, bo źle mi wpływa na smak widok trzepania tymi pakułopodobnymi kłakami nad talerzem czy garami. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Magda Gessler.. 21.10.11, 18:52 To to samo co stylistka paznokci - manikurzystka Albo galeria urody - salon kosmetyczny, hłe, hłe... Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Magda Gessler.. 21.10.11, 19:03 Się znaczy kreuje smak, tyle łapię. Jakikolwiek? A co do nazewnictwa- to jak konserwator powierzchni płaskich??? Odpowiedz Link
old.bear Re: Magda Gessler.. 21.10.11, 19:10 >> Magda Gessler z wykształcenia jest malarką. Ukończyła kierunek malarstwo na Akademii Sztuk Pięknych w Madrycie. << Cytat z GW. Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Magda Gessler.. 21.10.11, 19:42 się znaczy że WYMYŚLA. jak masz cekulade, to ta cekulada jest na słodko. to ona doda to do ziemniaków , powie że PYSZNE i już mamy kreację Odpowiedz Link
tetika Re: Magda Gessler.. 21.10.11, 20:00 i jeszcze mysli ze jak czasem upadla pania rzuci to jej to dodda uroku na wizji poniza ludzi i anni to promuja dajac jej za to gruba kase.... fuj Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Magda Gessler.. 22.10.11, 18:30 Oglądam właśnie panią Magdę G. na TVN. O pieczeni z karkówki powiedziała, ze ma mieć smak "przyjazny i konsekwentny". Jako prosty chłop mało rozumiem Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Magda Gessler.. 22.10.11, 18:40 boś gupi pani Magda wie lepiej, a jak jej kręcone włoski do pieczeni wpadną to dopiero będzie przyjaźnie Odpowiedz Link
old.bear Re: Magda Gessler.. 22.10.11, 18:56 >>... a jak jej kręcone włoski do pieczeni wpadną to dopiero będzie przyjaźnie ... << I konsekwentnie można puścić pawia Odpowiedz Link
tetika Re: Magda Gessler.. 22.10.11, 22:03 prosze dobre wino pilam , chcialabym zatrzymac je w sobie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Magda Gessler.. 22.10.11, 22:16 musowo zatrzymać, dobrego wina nie wolno marnować Odpowiedz Link