kapitan_marchewa Re: Stefcia. 11.01.12, 17:58 Stefcia, ale siem powtarzasz W wontku Gala to jusz beło Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Stefcia. 11.01.12, 18:48 Bo się nie mogę otrząsnąć...otrząsam i otrząsam...i nic... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Stefcia. 11.01.12, 19:03 Popieram Stefcię. Ten temat zasługuje na osobny wątek. Też jestem wstrząśnięta i zmieszana Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Stefcia. 11.01.12, 19:49 A swoją ścieżką, żadna normalna baba nie włożyłaby takiego czegoś, co obniża jej walory do zera absolutnego! Przecież wystarczyłoby wdziać kieckę z rękawami, dłuższą i babsko ze swoją sylwetką wyglądałoby świetnie! Odpowiedz Link
tetika Re: Stefcia. 11.01.12, 21:06 i na takich bazuja "kreatorzy mody" w kosmos ich wszystkich , dawniej jakos za mojej mlodosci nie bylo anorektyczek, ale i trendow na zaglodzenie nie bylo. wszystkie byly normalne. Odpowiedz Link
alexxx Re: Stefcia. 11.01.12, 21:06 hmmm, ja tak sobie mysle, ze po takiej dawce przyjetego testosteronu i roznych tam innych, to...no coz...chyba to juz nie baba Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Stefcia. 12.01.12, 13:56 co do Marit-no jak dziewczyna zajmuje sie sportem to już na modzie znać się nie musi. albo nie chciała słuchać dobrych rad tych co się znają albo ktoś jej zrobił koszmarny kawał. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Stefcia. 12.01.12, 14:04 a moze nie udało sie uszyc takich rekawków, na takie kształtne łapki, bo by wyszło ze na raczkach ma po sukience jedna sukienka tuba na jednej druga na drugiej lapce. Koszty kochani koszty Odpowiedz Link