kapitan_marchewa 21.02.14, 20:04 Żałosny blue box, mania wielkości, kto widział ten wie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Piotr Kraśko 21.02.14, 21:23 A może tak konkretnie wyłuszcz, o co biega, zamiast niczym jarkacz puszczać tajemniczy smrodek? Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Piotr Kraśko 22.02.14, 14:37 Otóż pan Kraśko ubrany w sztruksową kurtkę i z reporterskim mikrofonem twierdził, że nadaje z Kijowa. Nawet twierdził, że 500 metrów za nim właśnie coś się dzieje.. A sam blue-box był raczej żałośnie zrobiony. I tyle. I nie puszczam smrodku, dlatego napisałem, że kto widział ten wie o co chodzi Odpowiedz Link
old.bear Re: Piotr Kraśko 22.02.14, 16:21 Nie widziałem, ale ... czyżby niegdysiejeszy slogan - telewizja kłamie - ciągle żywy ? Jak dziadzia Lenin ? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Piotr Kraśko 23.02.14, 12:59 kapitan_marchewa napisał: > I nie puszczam smrodku, dlatego napisałem, że kto widział ten wie o co chodzi Ale tak to wypadło (ha, ha, wiecie rozumiecie, ci, co wiedzą, to wiedzą, między nami wtajemniczonymi...), bo nie bierzesz pod uwagę, że przecież nie wszyscy wszystko oglądają. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Piotr Kraśko 23.02.14, 18:00 Oj tam, wczoraj to powtórzył, w tej samej kurteczce Czekam na dziś - z ciekawości spojrzę, bo dla mnie TVP1 pod wodzą tego łokciami rozpartego to jakby dno.. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Piotr Kraśko 23.02.14, 18:14 I między innymi dlatego pokraśki nie oglądam! Kapitan, gratulacje za postawę łódzkiej ludnosci tambylczej Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Piotr Kraśko 23.02.14, 19:25 Podobno się nie zgodziliście na pomnik prezydenta tysiaclecia. Jak jarkacz dojdzie do władzy to wam Óć spacyfikuje Odpowiedz Link
old.bear Re: Piotr Kraśko 23.02.14, 19:54 Co z tego że my się nie godzimy. Za to nasi(?) radni w magistracie się zgodzili. Ale też nie jednogłośnie. Zadziałało prawo sitwy Więc póki co nie ma powodu do zadowolenia/ Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Piotr Kraśko 24.02.14, 17:11 Tylko napomknę, że to ulubione murkowe miejsce spotkań młodzieży Browar, dziewczyny, pogawędki, a i poważne dyskusje. Taki Hyde Park znany od dawna.. Czyli raczej nikt nie będzie siusiał na murek, na którym siedzi. Czyli gdzie to zrobi? Hmm, radni nie pomyśleli chyba.. Odpowiedz Link
old.bear Re: Piotr Kraśko 24.02.14, 19:01 Bo łódzcy radni myślą, ups ... ugryzłem się w język Odpowiedz Link