huann KURWA 08.06.05, 23:11 ZNIKAJĄCEJ SZRAFURZE MÓWIMY: KURWA PRZYSŁOWIOWA, KURWA MYŚLĄCA, KURWA PIĄTKOWA MIESIĄCA, KURWA ZNIEWOLONA I ROBIĄCA, KURWA TANIA I MŁODZIEŻOWA, KURWA I INNA, CURVA BEZ DUZEGO LITERA, KURWA SŁUCHAJĄCA, KUREWKA, KURWA APOSTOLSKA CHŁOPIĘCA, KUJWA I CHÓR, MARTWA KURWA, KURWA DO KURWA, KURWA POLECIAŁA, KURWA W KURWIEJ KURWOŚCI WKURWIONA, KURWA ŁOTERKLOZET, KURWA KANCIASTA X, KURWA Z DN. W, KURWA, SIEDMIOTYSIĘCZNA KURWA, P O P I E R D O L O N E KURWY, NOSZĄCA KURWY KURWA, KURWY DZIś W KURWACYKU, PO CO TE KURWA KURWY PO KURWIEJ KURWIE?, ANIMALNA KURWA GRA, KURWA Z FŁ, AD, Kurweczka maciczka! Chujeczek mnie strzelusi!, KURWA-MA-KURWATOPEJE CZYLI CO TAK WKURWIA, O KURWA ALE DZIŚ KURWASIOWY JESTEM!!!, KURWEK KURWUJĄCY, KURWEK PRZEJEBANY, KURW MI TAK JESZCZE, KURWA KURWI SIĘ OD KURWY, USTALONO WRESZCIE, ŻE KURWA MIAŁA, TUROŃ, _.-^-._.-^-^-..-^-._..--^--..____________.-^~^-.__ KURWA, wkurwiająceKURW, GEOGRAFICZNA GRA (!), KURWA DLA TYCH, CO TU TYLKO NA KURWĘ, KUREWSKA STRONA KURWY, KURWA OBECNOŚCI, Z KURWĄ? CO KURWA? NO CO KURWA?, CZY KURWA MOGĘ?, dzień dobry, BĘC. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Kurewski zrzut z dna 08.06.05, 23:18 Niczym jednokurwęki bandyta z bandykty. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Kto by psy puszczał 09.06.05, 11:48 Ileż cip jest na świecie. Niestety tylko jeden huj (ale za to z wyższym wykształceniem). Pizdami też nie obrodziło. Tak jak i penisami. A wszystko to i tak jedna href="www.acronymfinder.com/af-query.asp? String=exact&Acronym=utopia">utopia</a>. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak kurwa (wiem, strasznie banalny tytuł) 09.06.05, 11:50 tyle tych linków, że nie chce mi się poprawiać. No i dupa. A chuje były piękne tego roku. Odpowiedz Link
aard kurewsko dobre wisienki w zalewie 11.06.05, 17:37 dał mi poyebany Huann. Huygens mu w dupens podziencens!! :) Odpowiedz Link
huann q 12.06.05, 20:04 za jakie pierdolone grzechy nie popełnione jeszcze w momencie ogłoszenia wyroku los mnie ukarał na dożywocie samego z sobą Odpowiedz Link
aard Kurwa, ile roboty... 13.06.05, 11:00 ale wiecie kurwa co? Doszedłęm już do tego etapu, ze się tym ni chuja nie przejmuję :-) Zawsze się mogę w pizdu ełej rozchorować. Odpowiedz Link
zamek dziękuję Ci, kochany komputerku 14.06.05, 00:11 za uszkodzenie karty pamięci w moim aparaciku fotograficznym, w wyniku czego wszystkie moje zdjęcia poszły się p....olić. Ale kląć nie będę, bo się oduczywam. Będę tak po cichutku na maxa wqrwiony i tyle. Odpowiedz Link
huann czy te z Zelowa nieprzesłane 14.06.05, 00:30 z huannem frasobliwym i huannem niefrasobliwym też? [kurwę!uzależnia się od odpowiedzi] Odpowiedz Link
maginiak KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 15.06.05, 11:14 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
szprota kurwa 15.06.05, 17:09 już mi się udało stracić humor przez czyjeś kaprysy. spierdalam spać. Odpowiedz Link
szprota ja pierdolę 19.06.05, 23:52 zła krew się we mnie odezwała, bo nie chcę skończyć studiów. pomyśleć, że po czymś takim jeszcze jestem w stanie z nią rozmawiać. wybaczcie bloga, ale dawno mi ktoś nie przypierdolił tak między oczy. Odpowiedz Link
szprota a tak z lenistwa 20.06.05, 11:47 podoba mi się aktualne status quo z pracą na słuchawach i niezgorszym pieniądzem w karmanie i mam obawy, że powrót do stanu studenckiego mogłoby go naruszyć. Odpowiedz Link
szprota a czemu nie? 20.06.05, 17:54 robię to, co lubię i robię to nieźle. Czego chcieć więcej? Odpowiedz Link
szprota dobry aardgument 20.06.05, 18:46 ale widzisz, problem polega na tym [chrum!], że tyle, ile mam w zupełności mi wystarcza :) Odpowiedz Link
aard podziwiam Cię 20.06.05, 19:01 obawiam się, że ja nigdy nie będę miał tyle, żeby mi w zupełności wystarczyło. A może Ci zostaje i masz ochotę dofinansować jakąś wyprawę? Odpowiedz Link
szprota hehe 21.06.05, 01:32 Aard zagaił: > A może Ci zostaje i masz ochotę dofinansować jakąś wyprawę? Tylko pod warunkiem w niej uczestnictwa... :P Odpowiedz Link
yavorius nawet mi się nie chce bluzgać 22.06.05, 07:56 Przedłużyli mi okres, do którego mam zrobić wszystko w tym miesiącu o jeden dzień roboty, za to dowalili mi robotę, którą normalnie robię w 3 dni... :-/ Odpowiedz Link
lolik2 olaboga! 22.06.05, 08:09 yavorius napisał: > Przedłużyli mi okres współczuję z całego serca! ;) Odpowiedz Link
maginiak Ale to mnie najbardziej dotyka! 22.06.05, 11:12 Te napięcia i przed i po i w trakcie, eh. Odpowiedz Link
yavorius Pewnie że dam:) 22.06.05, 10:59 Ostatecznie jestem jedynym facetem w sekcji i muszę jakoś bronić wizerunku :))) Odpowiedz Link
szprota noż kurwa mać 23.06.05, 11:33 ile można robić za jakąś jebaną poduszkę do wypłakiwania się w? [gdyby ktoś chciał egocentrycznie to wziąć do siebie, to śpieszę zapewnić, że nikt z RU. takiej głupoty to nawet RU nie przewidział] Odpowiedz Link
yavorius Re: noż kurwa mać 23.06.05, 11:35 szprota napisała: > ile można robić za jakąś jebaną poduszkę do wypłakiwania się w? [gdyby ktoś > chciał egocentrycznie to wziąć do siebie] [ciach] hehehehe, a już myślałem! Odpowiedz Link
szprota o ja pierdolę 23.06.05, 11:42 yavorius napisał: > hehehehe, a już myślałem! wiedziałam, że kiedyś ci się uda :P Odpowiedz Link
aard Kuurwa mać! (głosem Stuhra starszego) 23.06.05, 12:12 powiada od dziś mój komputer, kiedy dostaję służbowego maila. Gratuluję sobie :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Tu można sobie pobluzgać 24.06.05, 15:15 Kurwa, ale slicznie sie wstrzelilem w migotanie, ja pierdole, jaki dumny z siebie jetsem, chyba zjem swoja raciczke. Dzierżbór madafaka!!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Tu? /a widzisz 24.06.05, 15:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=25614918 Dzierżbór wiórka!!! Odpowiedz Link
huann Tu? /a widzisz/t 24.06.05, 15:32 ni chuja ale to nie ten wątek. dzierżchujkurwapopierdolone i te, no, bakłażany..?... Odpowiedz Link
huann TAKTO!!! 24.06.05, 15:35 ależ Dziadzie, co Borowy. dzierżantydzierżuantydzierżenie! :D Odpowiedz Link
szprota wczoraj z Paulą 26.06.05, 16:54 dokonałyśmy wstępnego podziału na ładne i brzydkie wulgarne słowa. Udało nam się ustalić, że brzydkie są związane z defekacją, a ładne z seksem. Klasyfikacja dupy napotkała jednak na nieprzewidziane trudności. Odpowiedz Link
goskagoska DUPA 29.06.05, 18:42 Jak dla mnie dupa jest ładna, chociaż w sumie nie każda, ale głosuję na tak. Najładniejsza chyba zresztą. Chociaż soczysta KURRRRRRWA jest też niczego sobie. Odpowiedz Link
goskagoska Re: Tu można sobie pobluzgać 27.06.05, 00:43 KUUUUUUUUUURRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAA, szłam dziś sobie ulicą i spotkałam wielkiego CHUUUUUUUJJJJJJJJAAAAAAAA, zepsuł mi pojeb humor na 5 miesięcy, CHUJ MU W DUPĘ, i Wam też chuje w dupy na dobranoc Odpowiedz Link
szprota tobie również :) 27.06.05, 00:55 a wielkim chujem się nie przejmuj, są takie, co by się z niego ucieszyły... Odpowiedz Link
dwoch_mezczyzn Dzięki :-) 27.06.05, 10:58 goskagoska napisała: > i Wam też chuje w dupy na dobranoc Jesteś cudowna, buziaczki, papatki i chuj Ci w dupeńkę :* Odpowiedz Link
huann PIERDOLONY KOPEREK 29.06.05, 20:40 dwa ogromne, nadgniłe i pożółkłe pęki we flakonie a ty człowieku weź to przebierz przed obiadem i go później zjedz. nawet huanna by zemdliło. a po tym wszystkim jeszcze pozmywaj. obiady są zakałą i ogólnie przesrane. Odpowiedz Link
wila3 Nie mam gdzie, muszę tu 29.06.05, 22:06 Kurwa mać, boję się pisać pod swoim nickiem na Łodzi. W dupę jebana - tam same trupy i MPK. Odpowiedz Link
szprota o ja jebę 29.06.05, 22:22 czyżby znowu Utopia przygarniała pod swoje opiekuńcze skrzydełka z kury kolejnego banitę? Odpowiedz Link
aard pierdolone skrzydełko czy jebana nóżka? 30.06.05, 09:26 kurwa, jak w dawnych czasach! Jak u zarania Rezerwatu... Ja pierdolę :) Odpowiedz Link
wila3 Re: Tu można sobie pobluzgać 30.06.05, 16:21 Jeszcze raz kurwa jego mać. W kawiarence internetowej przy świadkach: ja i mag.gi Odpowiedz Link
yavorius Re: Tu można sobie pobluzgać 01.07.05, 08:10 wila3 napisała: > No to kurwa. > Pozostaje tylko real. Real Madryt czy Real Brzezińska? Odpowiedz Link
huann Tu można sobie pobluzgać 30.06.05, 19:39 jedzenie 4 raz z rzędu dzika albo oglądanie 'pasji' - wybór należy do mnie. ps. można, ale nie trzeba. lubię wolny wybór. Odpowiedz Link
aard Kurwa, jebana awaria!! 01.07.05, 12:29 od 9 do 12 bez internatu. Intranetu nie ma nadal. KURWA!!!!! Odpowiedz Link
yavorius a jak z internetem? 01.07.05, 12:31 W internatach tak często jest, ale w Andrzejach Bursach... :-p Odpowiedz Link
wila3 Re: Kurwa, jebana awaria!! 01.07.05, 22:22 aard napisał: > od 9 do 12 bez internatu. Intranetu nie ma nadal. KURWA!!!!! Czyli... 3 godziny bez. Przeżyłam. Odpowiedz Link
aard Ale wiesz, to coś trochę kurwa innego 02.07.05, 11:04 Kiedy nie można sobie "poklikać", a co innego, kiedy stoi się z ultrapilną robotą... Odpowiedz Link
wila3 Re: Ale wiesz, to coś trochę kurwa innego 02.07.05, 12:38 aard napisał: > Kiedy nie można sobie "poklikać", a co innego, kiedy stoi się z ultrapilną robo > tą... Jasssne. Różnica jest coolosalna. Odpowiedz Link
huann Re: Ale wiesz, to coś trochę kurwa innego 02.07.05, 13:46 wila3 napisała: > Różnica jest coolosalna. wkopałaś się. Odpowiedz Link
wila3 A w co? Jeśli mogę spytać? 02.07.05, 23:49 huann napisała: > > > wkopałaś się. > > > Odpowiedz Link
wila3 A co mi zależy. Spytam jeszcze raz: 03.07.05, 00:53 huann napisała: > wkopałaś się. W co się kurwa wkopałam? Bo wydaje mi się, że bredzisz. Odpowiedz Link
huann Re: A co mi zależy. Spytam jeszcze raz: 03.07.05, 01:01 atoci wtopa. aarda pytać ;p Odpowiedz Link
wila3 Re: Ale wiesz, to coś trochę kurwa innego 03.07.05, 01:10 huann napisała: > wila3 napisała: > > > > Różnica jest coolosalna. > > > wkopałaś się. > > > aardzie naprawdę jesteś ? huann wołała Odpowiedz Link
aard ja nie wiem, o co chodzi 04.07.05, 13:06 ale ciekawi mnie, czemu napisałaś, że rżnica jest "coolosalna"? Odpowiedz Link
szprota kurwarotfl 06.07.05, 02:08 aard napisał: rżnica jest "coolosalna" a potem się mówi, że to ja się lansuję :D Odpowiedz Link
aard Merde! 04.07.05, 13:05 Nawet po jebanej tłumaczce z pierdolonego francuskiego trzeba poprawiać :/// Odpowiedz Link
keridwen Re: Tu można sobie pobluzgać 02.07.05, 15:11 kurwa, ide sie utopic w majonezie. !!! Odpowiedz Link
aard właśnie 05.07.05, 16:49 a ja miałem kolejną awaryjkę komputerków :-) A poza tym a propos dśizaskurwajapierdolę - ma to ktoś może na wavie? Albo wie, skąd ściągnąć? Bo jakoś nie mogę znaleźć :/ Odpowiedz Link
huann Re: właśnie 05.07.05, 16:57 aard napisał: > a ja miałem kolejną awaryjkę komputerków :-) > a huann dziś od rana padł windows. ale jestem mądra huann i przy pomocy telefonu do Vobis nareperowałam tak, że nic nie przepadło :) ale to znów blog jest o sobie samej więc już zamilknę i tyle. Odpowiedz Link