huann MAM JESZCZE 6 MINUT FAJRANTU 19.09.05, 17:23 i do klejenia wystąp. wrócę, to coś jeszcze może dorzucę. Odpowiedz Link
szprota WRÓCIŁAM 21.09.05, 15:46 mam nadzieję, ze na stałe. Szprocie gratulujemy życzliwości Hejta. Odpowiedz Link
h8red Re: WRÓCIŁAM 21.09.05, 21:10 szprota napisała: > Szprocie gratulujemy życzliwości Hejta. h8red rzekł: > Proszszsz :) Mam nadzieję, że będzie Cię łączył długo i szczęśliwie :) Odpowiedz Link
h8red AAAAAAAA NAPISAŁEMTO SŁOWO 21.09.05, 23:15 Znaczy się, że choroba mi się na oczy już rzuciła :-/ Odpowiedz Link
kotbert NIE MA TO JAK 23.09.05, 11:14 wygodne wytłumaczonko na wszyściusio <kropusia> prawdusia <znaczek zapytanka> Odpowiedz Link
szprota KOTBERCIK, NIE KRĘPUJ SIĘ 23.09.05, 11:33 daj, ać ja pobruszę, a ty poniesiesz pomoc. Odpowiedz Link
kotbert NO NIE WIEM 23.09.05, 11:44 ja mam takie samo wytłumaczonko na wszystko, tylko że nie oślepłam. Odpowiedz Link
maginiak ZNAJDĘ 23.09.05, 12:36 100 tysięcy dolarów w niskich nominałach. Banknoty używane ale wciąż chętne. Na propozycje czekam tylko do 20 bo potem jest m jak miłość. Odpowiedz Link
szprota ZLECĘ PTAKA 26.09.05, 12:50 co nie kali, nie mea i nie kulpa własnego gniazda. Odpowiedz Link
szprota LABIDZENIE I MANTYCZENIE 26.09.05, 12:56 zdecydowanie mogłoby mi wychodzić o wiele lepiej, zdecydowanie :/ [i nawet nie mam porządnej gorączki tylko jakieś tam 37,4) Odpowiedz Link
lolik2 SZPROTKU 26.09.05, 13:09 Ty lepiej napraw zdjęcia na szprotokotach, bo Mle nie widac nadal Odpowiedz Link
szprota ZNACZY LOLIKU 26.09.05, 14:00 nie mam wpływu na te zdjęcia, to Zameczny serwer rył pod nami i rył aż jebł na pysk. Się wstanie, to będą. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak JESTEM LEPPSZY 26.09.05, 18:11 Wczoraj 38,6. Miałem drgawy i trzęsło mną bałdzo. Odpowiedz Link
szprota LANSU LANSU [post dedykowany Yavorowi] 26.09.05, 14:02 a jamam w rękach takie coś! Odpowiedz Link
szprota NIE UPUSZCZĘ 27.09.05, 12:45 blisko ośmiu stów jak mnie będzie stać na taki telefon, to będzie przestarzały :( [aktualnie choruję na neca w związku z tym, że mamy umts] Odpowiedz Link
aard POSPRZĄTAŁEM "MOJE FORUM" 26.09.05, 17:51 I usunałem wszystkie wątki wyborcze, a takoż FŁ :))) Odpowiedz Link
aard JUŻ ZRESTARTOWAŁEM 27.09.05, 14:21 Ale z tym spamowaniem gorzej. Robota pourlopowa :/ Odpowiedz Link
aard O ILE PAMIETAM, TY ZAWSZE 27.09.05, 15:12 doceniałaś wkład. Z wiekiem człowiek staje. Się rozumny. Odpowiedz Link
szprota TRUMIEN SZOŁ 28.09.05, 09:05 w hiszpańskim karawanie. jednym słowem oprócz wkładu doceniam również poświęcenie. Odpowiedz Link
yavorius ============= KOTKOLOGOWIE OGŁASZAJĄ ============= 27.09.05, 12:48 Spodziewane przybycie kotka na Służywiec. Kici, kici!!! Odpowiedz Link
kotbert NO NA PRZYKŁAD 27.09.05, 15:09 że to poważna decyzja i powinna być poprzedzona głębokim namysłem i badaniami psychiatrycznymi. Odpowiedz Link
szprota ALBO ŻE 27.09.05, 15:22 ja mam od trzech miesięcy co najmniej dwa koty i się nie chwalę ;p Odpowiedz Link
yavorius NO DOBRA 27.09.05, 15:25 Wypchajcie się, będziecie coś chcieli :-/ :-p Lepiej, Szproto, byście się zajęły tym tragicznie padlinistym internetem przez GPRS w tej waszej firmie ;-p Odpowiedz Link
szprota NO NIEZŁA 27.09.05, 15:33 yavorius napisał: > Wypchajcie się, będziecie coś chcieli :-/ :-p OK, nasza wizyta u was i tak była palcem na wodzie pisana ;p > Lepiej, Szproto, byście się zajęły tym tragicznie padlinistym internetem przez > GPRS w tej waszej firmie ;-p kup sobie neca, to będziesz miał przez umts ;p Odpowiedz Link
aard SPIERDALAĆ! 27.09.05, 15:39 SPIERDALAĆ! Olda pipul! (ale zajebisty jest tekst :))) Odpowiedz Link
kotbert CHCIAŁAM NAPISAĆ 27.09.05, 15:59 że na pewno będzie robił "miau", ale jak się okazuje, nie jest to wcale takie pewne. Zapytajcie Lucy. Odpowiedz Link
lolik2 OOOOOOOOO!!!!!!! :) 28.09.05, 08:04 rude są śliczne jakby co to proszę mi słać masę zdjeć! Odpowiedz Link
yavorius MASZ TO JAK 28.09.05, 08:19 U Maginiaka :)))) ps. Lepiej na żywo :-) Pierwsze zdjęcie, zamieszczone na necie, zrobione przez właścicieli kociej mamy: www.miau.pl/adopcje/ogloszenia/pics.php?u=P1010030.jpg Odpowiedz Link
lolik2 TEZ ŁADNIE :) 28.09.05, 09:18 ale wiesz, żeby goście nie pomysleli, że niewychowany czy co... Odpowiedz Link
maginiak GOŚCIE GOŚCIE 28.09.05, 09:21 Goście nie obchodzą kota nawet gdy kot obchodzi Bogusia. kiedy jest Bogusia żeby było tak a propos? Odpowiedz Link
lolik2 A TO NA PEWNO WIE YAVOR :) 28.09.05, 09:25 własnie, proszę zaktualizować wątek kalendarzowy! Odpowiedz Link
szprota LOLIKU 28.09.05, 09:28 od jutra zacznie się podbijanie imieninourodzin, bo znowu wkraczamy w okres w nie obfity. Jutro Dziada Borowego i Majkela, a w sobotę Yavora! Odpowiedz Link
szprota ORAZ 28.09.05, 09:55 rocznic, laurek i okazji do obchodów [na ten przykład Huan wczoraj, a ja za sześć dni obchodzimy trzylecie na forum] Odpowiedz Link
huann FAKTYCZNIE :) 28.09.05, 11:28 szprota napisała: > rocznic, laurek i okazji do obchodów > [na ten przykład Huan wczoraj, a ja za sześć dni obchodzimy trzylecie na forum] jak nic zapomniałem a tu rudy kot jakbyście mieli go przeżreć jak Garfielda to dajcie znać ja pobrzuszę a on ledwo pocznie :) Odpowiedz Link
szprota IMIENINY 28.09.05, 09:26 wasz kot miał 23 września, ale może jeszcze je objeść ze smakiem 18 grudnia. Odpowiedz Link
yavorius O, SZPROTKA 28.09.05, 08:54 Szprotko, a czy ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=29646398 nie powinien być na forum Sport?:) Odpowiedz Link
szprota TO JA DZIĘKUJĘ 28.09.05, 09:07 nie zaglądałam na ten wątek, bo mi się wydał śmiertelnie nudny :> Odpowiedz Link
kotbert JEŚLI MOGĘ 29.09.05, 13:34 wpisać się w panujący dziś na RU pełen radości i beztroski klimat, chciałabym zapytać, czy rudy kot pasuje do mebli a szary/czarny nie? Odpowiedz Link
mistrz_cietej_riposty BUEHEHEHE 29.09.05, 13:44 Staaaary. A srasz pod kolor kibla? <jeb> Odpowiedz Link
mistrz_cietej_riposty BYŁA POD KOLOR MEBLI 29.09.05, 13:55 Bo widzisz Duduś... jak brałem psa to dlatego, żeby go mieć, a nie dlatego, żeby mi pasował do dywanu. Taki pies to fajna rzecz zresztą i nie udaje mebla :) Odpowiedz Link
maginiak SMUTNE 29.09.05, 14:58 A kim jesteś Duduś? Znamy się Duduś? Jeśli nie to chętnie Cię poznam, Duduś. Odpowiedz Link
maginiak TYLKO TYLE? 29.09.05, 15:31 Może jednak się odważysz? Ale jeśli nie, to nie szkodzi. Napiszę do nicka - to naprawdę nie szkodzi. W tej chwili już nic nie szkodzi. Nawet to, że żegnam się z ludźmi, którzy tak wiele dla mnie znaczyli w taki właśnie sposób. Nie szkodzi, czy jesteś aard, szprota czy huann - choć przyznam, że to bolałoby mnie najmocniej. Myśl sobie, chamie i tchórzu, że biorę kota dlatego że mi będzie pasował do mebli i wiedz, że ja to pierdolę. Odpowiedz Link
aard CHYBA DOPRECYZUJĘ 29.09.05, 15:40 To było przerażone "uff...!". I znaczące tyle, że mnie zatkało. Dzierzbór zdechł. Odpowiedz Link
mistrz_cietej_riposty JEŚLI CIĘ TO CHOĆ TROCHĘ USPOKOI 29.09.05, 15:46 nie jestem nikim z wymienionej przez Ciebie trójki, tylko samym sobą. Wyłącznie. Myślę, że podejrzewanie bliskich znajomych o takie zachowanie świadczy o tym, że nie są ci już specjalnie bliscy. Odpowiedz Link
huann PRZERYWAJĄC NIEZRECZNĄ CISZĘ 29.09.05, 17:17 NO COŚ TY !!! ja tam na temat kota/-ów wiem tyle, że Szprota miała poważny problem z kotkami całkiem niedawno i że groziło wręcz schronisko owym. Mlekocie zaUV-ała Katastrofa i bardzo sobie chwali, Blekota wybyła dzięki Keri pod ruską granicę Aż i się chowa pod szafę, a Kotangens póki co jakoś trwa na starych śmieciach ('stare śmiecie';D przepraszam za powyższe określenie:). więc mnie osobiście dziwnie dziwi Wasze niebranie kotka jak trzeba było dla dobra kotków (i takie a nie inne tłumaczenie powodów), a branie jak nie wiem i pisanie o tym nagle bez związku z kotkami potencjalnie niewziętymi. ale przecież to nie moja sprawa, więc tylko wyjaśniam, jak ja to widzę. bo jak wyżej napisałem - nie wiem. oraz to nie ja jestem. to wiem i wiedz, żebyś wiedziała!:) Odpowiedz Link
szprota A JA JESZCZE DOŁOŻĘ 29.09.05, 17:45 że gdybym chciała skomentować jakoś to, co odczuwam wobec wzięcia przez was kota, to bym to skomentowała od razu i od siebie. nie mogłam się powstrzymać od stwierdzenia, że już nic nie powiem, bo byłam co najmniej zaskoczona waszą decyzją. No bo czy to jest konsekwentne? [aha, "na razie" pisze się osobno. nie pisze się, tylko jest napisane. no.] i jakkolwiek rozumiem, że się Maginiaczkowi zrobiło przykro wobec meblowej riposty, bardzo proszę uprzejmie wziąć pod uwagę fakt, że mnie jest równie przykro, że posądziła mnie i dwoje najbliższych mi ludzi na RU o tchórzostwo i chamstwo. też mam, kurwa, uczucia. Odpowiedz Link
kotbert ECH KURWA 29.09.05, 17:53 to może ja już nic więcej nie powiem. takiego efektu się nie spodziewałam. Odpowiedz Link
maginiak DODAM 30.09.05, 10:23 kotbert napisała, że takiego efektu się nie spodziwała. Tak? To czego się spodziewałaś? z ciekawości pytam ale nie musisz odpowiadać. To teraz ja jeszcze coś dodam. Po pierwsze dodam, że nie wiedzieliśmy o tym, że Szprota planuje oddanie swoich kotów do schroniska. Akurat ona wydawała mi się być osobą, która nigdy nie zrobiłaby czegoś takiego. Po drugie, z informacji, które miałam od Szproty wynikało, że jeden z kotów wyprowadził się z Łodzi, drugiego miała wziąć Magda ( i wzięła) a trzeciego Szprota chciała zatrzymać. Kiedy podjęliśmy decyzję że bierzemy kota - w ostatnią niedzielę - sprawa kotów Szproty wydawała mi się załatwiona i szczerze mówiąc nawet się nad tym nie zastanawialiśmy czy wziąć kota od niej. Zresztą, chyba nawet gdybym sprawy nie uważała za załatwioną, to jak już napisałam, Szprota wydawała mi się być ostatnią osobą, która skrzywdziłaby kota. Co do zmiany naszej decyzji, przepraszam, niekonsekwencji ( aha, przede wszystkim bardzo i bardzo przepraszam Szprotę za błąd ortograficzny, bo zakuł ją widać mocno w oczy - napiszę sto razy "na razie", ale trochę później dobrze?), to myślę sobie, że kot którego bierzemy i który nie ma w tej chwili co jeść nie będzie miał do nas o tę niekonsekwencję pretensji. I jeszcze co do zarzuconego Waszej trójce chamstwa i tchórzostwa to przyznaję, że moją winą jest niedoprecyzowanie wypowiedzi. Powinnam była dopisać, że niezależnie od tego czy ten śmietek jest dla mnie nikim, czy też którymś z Was, to mam zdanie na jego temat takie, jakie wyraziłam. Dorzucę jeszcze, że ani przez chwilę nie wątpiłam, że nie jest to żadne z Waszej trójki niemniej byłam pewna, że wszyscy się pod tą wypowiedzią podpisujecie. O tym, że się nie pomyliłam, przynajmniej co do aarda, świadczy mail jaki chwilę później do mnie wysłał. Szproto, jeśli miałaś do nas żal, że nie bierzemy kota od Ciebie, trza było do nas z tym walić zaraz po tym jak dowiedziałaś się że bierzemy kota. Jeśli wolałaś sprawę załatwić inaczej, to Twoja i tylko Twoja sprawa. Tylko czy pomyślałaś przez chwilę o tym, że nie jestem wróżką i nie mam pojęcia o tym, że nadal masz koty na wydaniu? Tym bardziej, że okazały się one być tak dużym problemem, że groziło im schronisko. Podsumowując, rzeczywiście jak twierdzi Huann, możemy różnie pojmować surrealizm i mogą nas bawić zupełnie różne rzeczy. Jednak wydaje mi się, mało tego, jestem pewna, że przyjaźń to na tyle uniwersalne pojęcie że wszyscy pojmujemy je jednako. A ja naprawdę nie chcę przyjaciół, którzy mnie cenią tak nisko :( No, teraz czas na mnie, bo muszę kupić nową podkładkę pod mysz, żeby się z kotem nie gryzła. Oczywiście kolorystycznie. Odpowiedz Link
kotbert WIĘCEJ 30.09.05, 10:35 poczucia humoru, mniej jadu. oto czego się spodziewałam Odpowiedz Link
yavorius TIA 30.09.05, 10:37 A co powiesz na to? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&wv.x=2&a=29725865 Niewiniątka się odezwały :/ Odpowiedz Link
kotbert ŻE 30.09.05, 10:45 to niemiłe. i jak mówię, gdybym wiedziała, że się tak rozwinie, nie napisałabym mojego posta. jest mi niezmiernie przykro, że dałam początek tak nieprzyjemnej wymianie zdań. Odpowiedz Link
szprota ECH KURWA 11.10.05, 12:10 nie przywrócę tamtego posta, któregom w złości napisała odpowiadajac Maginiak. Ale mam nadzieję na dwie rzeczy: Mistrz Ciętej Riposty przeprosi za chamowatą wypowiedź. Albo się ujawni. Maginiak przeprosi za wg niej niefortunne, wg mnie daleko obrażające epitety, jakimi obdarzyła Aarda i Huann. I chuj. Odpowiedz Link
mistrz_cietej_riposty NO TO WIO 13.10.05, 10:41 szprota napisała: > (...) mam nadzieję na dwie rzeczy: > Mistrz Ciętej Riposty przeprosi za chamowatą wypowiedź. Uważam, że nic to już nie zmieni ale napiszę to: "Przepraszam". Robię to szczerze, bo widzę, że pojechaliście za mną zbyt daleko i żałuję, że spieprzyłem takie fajne stosunki jakie między Wami panowały. >Albo się ujawni. Taki fajny nick. Szkoda mi go spalić ale dobrze. h8red > I chuj. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link
aard EECH... 13.10.05, 11:14 Sam nie wiem, co powiedzieć, poza tym, że dzięki, że się ujawniłeś. Został katz - to pewna. Czy coś jeszcze...? Odpowiedz Link
maginiak SZPROTA MIAŁA NADZIEJĘ NA DWIE RZECZY 13.10.05, 12:34 No cóż, mnie by nie przeszło przez gardło aardowe "dzięki", ale doceniam to że odważyłeś się ujawnić. Wprawdzie i tak nigdy nie zrozumiem jak mogłeś napisać to wszystko co napisałeś, niemniej, widząc że masz świadomość tego jak wiele zniszczyłeś, postaram się nie myśleć o Tobie z obrzydzeniem. Przyznaję, że gdybyś się H8redzie nie ujawnił, nie odpisałabym na apel Szproty. W zasadzie to nadal nie jestem pewna dlaczego odpisuję. Może dlatego że trochę mi lepiej z myślą, że wrzuciła mnie do jednego worka z H8redem którego znałam i lubiłam a nie z jakimś bezimiennym skurwysynem. A teraz, Szprotko, Aardzie, Huanie, jeżeli czujecie się urażeni tym co napisałam i domagacie się przeprosin, to jedyne za co mogę z pełnym przekonaniem przeprosić, to niefortunne sformułowanie myśli - pisałam w afekcie i stąd ono się wzięło. Zresztą wyjaśniałam to już w innym poście, ale wyjaśnię w takim razie jeszcze raz. "Zdanie najeżone epitetami" w pełnym brzmieniu powinno było wyglądać mniej więcej tak: "Niezależnie od tego czy jesteś dla mnie po prostu nikim czy też Szprotą, Aardem czy Huannem - choć nie ukrywam że atak ze strony tych trzech osób bolał by mnie najbardziej, to...itd." I jeśli za to niedopełnienie chcecie przeprosin, bo w tym akurat momencie uznaliście że to Was imiennie a nie mistrza_cietej_riposty (a raczej tego kto się pod tym nickiem kryje) uznaję za chamów i tchórzy, to przepraszam niniejszym. Jeśli jednak mam przeprosić za cokolwiek innego, to niestety tego zrobić nie mogę, bo byłoby to nieszczere. I jeszcze dodam, bo o ile pamiętam to Huann o to pytał. Dlaczego akurat Was wymieniłam? Dlatego że Wasza trójka była mi zawsze najbliższa, nie tylko ze wszystkich których znam z RU ale przede wszystkim z grona osób, które moim zdaniem były emocjonalnie zaangażowane w całą sprawę (dlatego nie wymieniłam na ten przykład Dziada Borowego, na marginesie, pozdrawiam Dziaduniu :*) I jeszcze jedno. Ja się na nikogo nie obraziłam. Obrażam się naprawdę rzadko, a właściwie to ja się chyba w ogóle nie obrażam:) Po prostu po tym co się stało nie chce mi się już pisać. Odpowiedz Link
aard NIGDY NIE DOMAGAŁEM SIĘ PRZEPROSIN 13.10.05, 13:26 Przeprosiny mają sens tylko wtedy, gdy osoba przepraszająca sama z siebie czuje ich potrzebę. Nie neguję tewj potrzeby u Ciebie, ale też nie jestem jej pewien. Ale - co ważniejsze - ja nigdy nie czułem się urażony "zdaniem najeżonmym epitetami" :)) Co do moich poczynań natomiast, to przepraszam za jedno: że byłem na tyle głupi, żeby choć przez chwilę przypuszczać, że kot mógł zająć w sercu Maginiaczka i Yavoriusa miejsce ważniejsze niż przyjaciele. O to mam do siebie żal i o to Wasz żal do mnie zrozumiem. Pozdrawiam serdecznie. aA Rd Odpowiedz Link
maginiak ALE WY MÓWICIE ZE SZPROTĄ JEDNYM GŁOSEM:P 13.10.05, 15:09 > Co do moich poczynań natomiast, to przepraszam za jedno: że byłem na tyle > głupi, żeby choć przez chwilę przypuszczać, że kot mógł zająć w sercu > Maginiaczka i Yavoriusa miejsce ważniejsze niż przyjaciele. O to mam do siebie > żal i o to Wasz żal do mnie zrozumiem. Z kolei z tego to ja nic nie rozumiem :) Ale tak w sumie, to z kociego punktu widzenia kot zajmuje zawsze najważniejsze miejsce, i to wszędzie, a najchętniej w łóżku :) Odpowiedz Link
szprota MAGINIACZKU :) 13.10.05, 13:42 napisałaś: > I jeśli za to niedopełnienie chcecie przeprosin, bo w tym akurat momencie > uznaliście że to Was imiennie a nie mistrza_cietej_riposty (a raczej tego kto > się pod tym nickiem kryje) uznaję za chamów i tchórzy, to przepraszam > niniejszym. Tak, właśnie o to mi chodziło. Dziękuję. Odpowiedz Link
huann Re: BUEHEHEHE 30.09.05, 11:00 z premedytacją Re: proszę adm. o wycięcie tego posta i powyższego go dotyczącego. powodów nie będę podawać bo mam ochotę ich nie podawać. a ochota - rzecz święta! Odpowiedz Link
yavorius OBAWIAM SIĘ ŻE JUŻ ZA PÓŹNO 30.09.05, 11:31 Pewne słowa padły na tym forum i nic tego już nie zmieni. Dla mnie jest to upokarzające, żebym się Wam tłumaczył z chęci posiadania kota i musiał pisać że nie wiedziałem o tym, że Szprota chce oddać kota do schroniska (bo nic NIGDY nie powiedziała na ten temat, wręcz przeciwnie, mówiła że jednego małego sobie zostawi). Po drugie jest mi bardzo przykro, że ktoś z Was, bo co do tego że to ktoś z Was nie mam wątpliwości, napisał bezpośrednio do mnie to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&wv.x=2&a=29725865 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=13368939&a=29726512 Magda napisała, że to cham i tchórz. I bardzo słusznie. Mam na tym forum kilkanaście nicków, ale NIGDY NIKOGO nie obraziłem, nawet pod innym nickiem, gdy atmosfera na tym forum była napięta. Mimo wszystko jestem przeciwny wycięciu tych postów, czego chce Huann, bo wtedy cała dyskusja byłaby bezzasadna. Poza tym jeśli wycinać, to zaczałbym od posta Kotbert, bo jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu że wcale nie miała dobrych intencji i do tego nie napisała tego tylko w swoim imieniu. Ale naturalnie mogę się mylić. Z mojej strony koniec tematu. Odpowiedz Link
huann TAK OGÓLNIE ORAZ CO DO WYCINANIA 30.09.05, 11:47 yavorius napisał: > Pewne słowa padły na tym forum i nic tego już nie zmieni. > > Dla mnie jest to upokarzające, żebym się Wam tłumaczył z chęci posiadania kota > i musiał pisać że nie wiedziałem o tym, że Szprota chce oddać kota do > schroniska (bo nic NIGDY nie powiedziała na ten temat, wręcz przeciwnie, mówiła > > że jednego małego sobie zostawi). zostawi w ostateczności. tak jak w ostateczności odda do schroniska. tak było powiedziane mnie, a czy Wam? - tego ja osobiście nie wiem. trudno, żebym wiedział wszystko. > Po drugie jest mi bardzo przykro, że ktoś z Was, [ciach] Was - tzn. uszczegółów jeśli możesz, czy masz na myśli Szprotę, Aarda, mnie (wymienionych przez Maginiak - zresztą z niejasnych dla mnie względów czemu akurat te 3 osoby?), czy szerzej? bo co do tego że to ktoś z Was > > nie mam wątpliwości, napisał bezpośrednio do mnie to: [skracam bo są wyżej w Twoim poście] > Magda napisała, że to cham i tchórz. I bardzo słusznie. Mam na tym forum > kilkanaście nicków, ale NIGDY NIKOGO nie obraziłem, nawet pod innym nickiem, > gdy atmosfera na tym forum była napięta. mi się raz zdarzyło napisać spod huanna 'cicho kurwa' na przyspiewkę Meteora pt. 'barka' bezpośrednio jakoś tak po 2.04. (21:37) zresztą jest bodaj na Forumowym ChImRU. więcej grzechow nie to że nie pamiętam, ale nie kojarzę z pewnością. > Mimo wszystko jestem przeciwny wycięciu tych postów, czego chce Huann, bo wtedy > > cała dyskusja byłaby bezzasadna. zawsze milej by było, gdyby tego posta nie było, a nie żeby był. i tylko o to chodzi wszak, a nie żeby się nagle okazało, że cała sprawa nie istniała. ale Wasza wola, to byl tylko taki mały gest z mojej strony. Poza tym jeśli wycinać, to zaczałbym od posta > Kotbert, bo jakoś nie mogę oprzeć się wrażeniu że wcale nie miała dobrych > intencji i do tego nie napisała tego tylko w swoim imieniu. Ale naturalnie mogę > > się mylić. była złośliwa, ale kulturalna. moim zdaniem w granicach dopuszczalnych dla zaistniałej sytuacji. abstrahując rzecz jasna od ciągu dalszego całej dyskusji, która się wywiązała w związku z. > > > Z mojej strony koniec tematu. z mojej nie wiem, bo to zależy jak ten temat się jeszcze rozwinie/zwinie. Odpowiedz Link
yavorius DOPOWIADAM OSTATECZNIE 30.09.05, 11:51 huann napisał: > Was - tzn. uszczegółów jeśli możesz, czy masz na myśli Szprotę, Aarda, mnie > (wymienionych przez Maginiak - zresztą z niejasnych dla mnie względów czemu > akurat te 3 osoby?), czy szerzej? Szerzej. Ktoś z łódzkich bywalców Utopii. ## > zawsze milej by było, gdyby tego posta nie było, a nie żeby był. Ale to nie zmieni rzeczywistości... ## > była złośliwa, ale kulturalna. moim zdaniem w granicach dopuszczalnych dla > zaistniałej sytuacji. My też, do czasu. Odpowiedz Link
kotbert JESZCZE FINALNE ZACIEKAWIENIE 30.09.05, 12:15 jeśli to ja jestem całym złem z powodu rozpoczęcia dyskusji (za której przebieg jednak odpowiedzialności nie ponoszę), ewentualnie mistrz_cietej_riposty, jako ten, który nadał jej kierunek, to czemu obrażacie się na całą RUsztę? Odpowiedz Link
szprota BO MACIE CZELNOŚĆ STANOWIĆ 30.09.05, 20:53 grupę trzymającą obronę uciśnionej szproty, do tego jednomyślną. Odpowiedz Link
aard NIE PRZESADZAJMY 03.10.05, 11:05 ja tam niczego nie stanowię. Po prostu jestem w szoku :)) Odpowiedz Link
aard HUANNIE 03.10.05, 10:58 Twoje posta mogę wyciąć. Posta, na który odpowiadasz mógłbym wyciąć na wyraźne zyczenie autora lub z innych powodów wyłuszczonych w zasadach administracji RU. Zaden z tych powodów nie zachodzi. Już pomijając, że Yavorius ma rację: wycięcie tego posta nic nie zmieni. Czy w tej sytuacji nadal chcesz, żeby Twój post został wycięty? Odpowiedz Link
huann A TERAZ TO JUŻ CHYBA WSIO RYBA? 13.10.05, 20:38 a w ogóle to już z mojej strony dawno po tomacie, bo ileż się można ;) za innych nie mówię, przeprosin Pani Maginiakowej nie chcialem i nie chcę (co nie znaczy, że nie doceniam!), bom się nie poczuł urażony tylko raczej zdziwiony troszkę, a troszkę zakłopotany tymi emocjami, a w dużej części rozumiejący ich emanację w postaci wypowiedzi Pani Pani Maginiakowo. a wypowiadam się, podkreślam, w swoim imieniu li tylko, każdy mógł je wszak odebrać po swojemu i tak w rzeczy samej było. no. a Panią Pani Maginiakowo wróć!, bo Dziś jest Maginiaka i w Radio znaczy mówili!;D Odpowiedz Link
aard ZASZCZEPIŁĘM SIĘ PRZECIW PTASIEJ GRYPIE 29.09.05, 11:44 Podpisano: wróbelek-elemelek Odpowiedz Link