doktor_lubicz 30.03.04, 12:11 A co ja jakiś gorszy? Jaką by tu sobie zasygnować sygnaturkę??? Może: Wolę badać z przodu? Albo: Badam od szesnastki do dwudziestki? P.S. A może by Was tak podstemplować imiennie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Hehe, witaj Doktorku :-) 30.03.04, 15:17 Dobrą sobie "porę" do badań wybrałeś. Nie sposób jej nie lubicz, w każdym razie ja polecam ;-) Odpowiedz Link
doktor_lubicz Pierwszy do golenia? 30.03.04, 15:32 Dzięki za uznanie. A sygnaturka jest jak znalazł. Ojej, tylko co? Idę zapytać wiedźmy ple ple. -- Badam od szesnastki do dwudziestki. Ale czasem jestem przed czasem. Odpowiedz Link
eyemakk bardzo ladna sygnaturka... 30.03.04, 19:39 choc jak przyjdziesz bardzo przed czasem, to sie moze zle skonczyc.... :) Odpowiedz Link
doktor_lubicz Re: bardzo ladna sygnaturka... 31.03.04, 09:46 Motto dnia: prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, o której kończy ale po tym, o której zaczyna/ dedicated to eyemakk P.S. Ajmak jest jednostką podziału terytorialnego, bodaj w Mongolii - tylko a propos czego to powiedziałem? Odpowiedz Link
maginiak Coś mi się kojarzy (na szczęście źle) 31.03.04, 13:18 "Miałem stosunek seksualny z Panią, która za dwadzieścia lat będzie krową." Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Jestem doktorem! 02.10.05, 20:23 Będę cię padał z tytułu i ze przodu. Oj, ciężkie dinozaurowate szczęnięce i jeszcze ani durne, ani chmurne lata. Patrzcie jak się bez bata. Odpowiedz Link
huann Re: Jestem doktorem! 13.10.05, 16:08 latajacy_rosomak napisał: > Patrzcie jak się bez bata. > nie,to perz. Odpowiedz Link
huann ja uważam iż, Indiańscy chirurgowie. 18.10.05, 15:35 Sdejmowali skalpelki. Nochyba iż, to jaka Manitulacja.? Dynamitycznym stworzeniem dla świata okazał sie Nobl iż,. Odpowiedz Link
h8red kiedy? kiedy? 24.10.05, 14:59 Wszyscy chcą wiedzieć kiedy?! Nawet ja... Nie powinno wchodzić. Takie jest założenie. Odpowiedz Link
b00g13 Re: Jestem doktorem! 21.10.05, 00:40 Ja też! Ale tylko z przodu, z tyłu jestem senatorem. Podobno. Nigdy nie widziałem, zawsze mi tył uciekał. Jeszcze go kiedyś zaskoczę i skończy się senatorowanie. Odpowiedz Link