aard 04.09.03, 13:16 To jest wątek dla tych, którzy czują potrzebę, by sami siebie dzierżborować. Zapraszam!! Dzierżbórr aardy i dobrre niusy w humorr wprowadzające!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka To ja może zacznę :-P 04.09.03, 13:54 Wszystko to tutaj takie skromniaste, czy jak? To ja się pochwalę moimi pięknymi oczami koloru tytoniowego... (dla niekumatych: szarobrązowozielone z żółtymi plamkami) Odpowiedz Link
zamek Re: To ja może zacznę :-P 05.09.03, 00:52 Czyli Dzidka Regina ma prawie tak piękne oczy jak ja :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Wkład Dziada w wątek narcystyczny 04.09.03, 13:58 A ja w ogole jestem fajny. Taki pluszowy. dzierżbór samochwała w kącie stała!!!! Odpowiedz Link
aard Dzierżbórr aard i Dziewczyna jego! 09.09.03, 13:42 Dzierzbórr ich Obojga rewelacyjne pomysły!! Odpowiedz Link
aard Dzierzbór 16.10.03, 11:31 Dzierżbórr aardy i Maginiaki nagie G używające (sobie)! Odpowiedz Link
bieski_toperz To teraz ja :-) 16.10.03, 12:14 Dzierżbórr Toperka Rezerwatowi Przywrócona!! Odpowiedz Link
finneznam Ehuu 16.10.03, 14:45 Przeglądam się ja w tym wątku, przeglądam się w lustrze, i stwierdzam, że, och, nie nie, jednak się nie wpiszę. Bo jestem ponad to, ehuu. Odpowiedz Link
keltoi Re: Wątek narcystyczny 20.10.03, 09:42 Dzierżbór modlenie się do wieży, weekendy w łóżku, gryzienie... Jestem genialna, kochana i jestem młodsza o 7 lat jakieś... Euforyczna, entuzjastyczna, a do tego mam "zajebiście pięęękną twarzyczkę"... Jestem boska, bo tak się czuję !!! Buhaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dwie_kobiety Jesteśmy kongenialne! 20.10.03, 12:18 Podnosimy most zwodzony ruchem brwi! Odpowiedz Link
aard Selfdzierżbór! 29.10.03, 15:06 Dzierżbórr aard i jego pozbyta melanż-alko-cholia jesienna!! Odpowiedz Link
aard Dziadzie Drogi! 30.10.03, 08:49 A może obiecana imprezka katowicka byłaby dla Ciebie remedium na smutki- ciągutki? My się nie dopraszamy, ale pamiętamy... :-) Odpowiedz Link
dziad_borowy Aardzie Drogi! 30.10.03, 09:04 Sek w tym, ze to wlasnie problemy lokalowe sa jedna z przyczyn nastroju niewyjsciowego. Jest nadzieja, ze sie to wszystko zakonczy niedlugo, ba, w ciagu miesiaca musi sie to zakonczyc tak czy inaczej. A pozniej po pewnych byc moze remontach i takich tam adaptacjach roznych smialo! Zapraszam! Ale kurwa na razie to nie wiem na czym stoje, a tam gdzie stoje jest zimno i z problemami. Buuuuu...Taka lajfa:-(((((( Dzrżb cz k k k k !!! Odpowiedz Link
maginiak Pytanie do Dziada 30.10.03, 09:45 Cóż to znaczy? > Dzrżb cz k k k k !!! Dziaduniu, czyżbyś zapadł na chroniczną czkkkawkę czas temu jakiś? Lub czyżbyś się zacinał lub niedajboże rdzewiał? Dzierrzbór B rrrr! Odpowiedz Link
dziad_borowy Odpowiedź dla Maginiac 30.10.03, 09:49 maginiak zapytuje: > Cóż to znaczy? > > Dzrżb cz k k k k !!! Otoz Doga Maginiac znaczy to ni mniej ni wiecej tylko: Dzierżbór czarrrna kurrra każąca krrradzieja krrrakaniem!!! Dzrżb cz k k k k!!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Srzałka strzałek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.11.03, 21:13 To juz krok ostatni, u gory jest wyjasnienie nurtujacej Cie zagwozdki. Ha!!! Dzierżbór cz k k k k !!! Odpowiedz Link
aard Dziadzie Najdroższy! 30.10.03, 13:04 Przsykro mi o sytuacji Twej się dowiadywać i do wiadomości przyjmować. Przyjm Ty tedy choć głebokie wyrazy współczucia (w końcu nie tak dawnom sam nie wiedział co i jak z mieszkaniem mym) i nadziei, że jednakowóż niedługo i wkrótce itede itepe i doZo też mam nadzieję. Dzierżbórr nadzieja dla kradzieja! Odpowiedz Link
aard Dziadzie coraz Droższy! 15.04.04, 11:39 dziad_borowy napisał: > A pozniej po pewnych byc > moze remontach i takich tam adaptacjach roznych smialo! Zapraszam! No a jak te remonty i inne ada-ptaszki? Bo aardom serce do Katowic wyfruwa (najchętniej pod koniec maja)! Odpowiedz Link
lavinka Ostatnio mam problemy z narcyzmem... 18.11.03, 17:47 Nic mi jak trza nie wychodzi... O już wiem. MAło kto potrafi coś spieprzyć tak jak ja! Dobre nie? ;-) lav z odmętów kompleksoidalnych.... Odpowiedz Link
neochuan zajrzyj więc tu: 18.11.03, 18:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=8164887&a=9063855 Odpowiedz Link
szprota Dobre:) 18.11.03, 18:07 Ja tam nawet spieprzyć nie potrafię. Może dlatego, że nie używam przypraw. Może dlatego, że nie gotuję. Ale zacznę... chyba. Mam 26 lat. James Douglas Morrison był ode mnie rok starszy, gdy zmarł. W tym czasie zdążył stać się świetnym poetą, kiepskim filmowcem, zyskać światową sławę jako wokalista The Doors i uzależnić się od alkoholu. Mnie się udała jedna z tych rzeczy;) Odpowiedz Link
neochuan Re: Dobre:) 18.11.03, 18:10 ee, szprociu, myślę, że przynajmniej ze 2 ? :-))) albo :-P albo ;-) Odpowiedz Link
neochuan niebezpieczny wiek dwudziesty 18.11.03, 19:03 a swoją drogą ciekawe, że J.D.Morrison, K.Cobain, B.Jones i J.Joplin zeszli w tym samym 27-28 wieku. J. Chrystus był starszy o latek parę, zaś I. Curtis młodszy. Odpowiedz Link
finneznam A swoją drugą drogą 19.11.03, 08:48 neochuan napisał: > a swoją drogą ciekawe, że J.D.Morrison, K.Cobain, B.Jones i J.Joplin zeszli w > tym samym 27-28 wieku. J. Chrystus był starszy o latek parę, zaś I. Curtis > młodszy. Hymmm. Największy matematyk kosmosu Ramanujan Srinivasa dożył 33 roku. A hrabia Izydor Ducasse mniukochany, to 24 miał, OIDP, jak zszedł wcześnie. 24? Kto da mniej? Odpowiedz Link
maginiak Re: 19.11.03, 08:58 Oczywiście najmłodszy był Werther. A i tak zdążył się nieźle wycierpieć... Odpowiedz Link
finneznam Re: Re: Cum: Cum (Ziaba) 19.11.03, 09:10 maginiak napisała: > Oczywiście najmłodszy był Werther. A i tak zdążył się nieźle wycierpieć... Ależ mnie chodziszło o takich co Żyli Prawdziwie, a nie fikcyjnie! (Nie wspominając, że Werther wcale się nie nacierpiał, założył fabrykę cukierków maślanych, do których reklamodawcy i dzisiaj robią maślane oczy, od rosołu, do rosołu, mmmm. wróć! (nie ten wątek) Wąterks Original: "pamiętam pierwszą kobietę podobną do mojego dziadka" Podpisano: Ośrodek Badań Domu w Piniach Publicznych Odpowiedz Link
maginiak Re: Re: Cum: Cum (Ziaba) 19.11.03, 09:17 finneznam napisał: > Ależ mnie chodziszło o takich co Żyli Prawdziwie, a nie fikcyjnie! Krucafuks! Ja myślałam że to autobiografia była! P.S. I tak Werther był najmłodszy:-))))) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Re: Cum: Cum (Ziaba) Rech Rech 19.11.03, 12:23 maginiak napisała swego czasu: > P.S. I tak Werther był najmłodszy:-))))) A ja dopowiem: Werther był najmłodszy bo byl Orginals. Dzierż sęk!!! Odpowiedz Link
szprotaard A niech to...! 10.03.05, 19:34 neochuan napisał: > a swoją drogą ciekawe, że J.D.Morrison, K.Cobain, B.Jones i J.Joplin zeszli w > tym samym 27-28 wieku. Cholera, powoli pora już na nas... Odpowiedz Link
maginiak Nietaktem byłoby 25.11.03, 09:24 gdybym sobie nie zadzierżborowała po mojej niedawnej wizycie w pewnym gejowskim pubie. Tam po prostu wszyscy się lubią. Dzierżbór Maginiac takie rzeczy będąca w stanie znieść:-)))) Odpowiedz Link
aard Jestem z siebie dzielny :) 10.03.05, 19:39 Dzierzbórr aard świeżo pozakupowy i na GG z Wiedźmunem to omawiający!! :-D Odpowiedz Link
huann jestem 12.03.05, 18:18 poyebany, więc dzień diobry, a w listopadzie będę miał nową sygnaturkę! Odpowiedz Link
szprota to nie jest dziś wątek dla mnie 12.03.05, 19:08 nie znajduję powodów, dla których mogłabym. Odpowiedz Link
h8red to nie jest dziś wątek dla mnie 13.03.05, 23:04 szprota napisała: > nie znajduję powodów, dla których mogłabym. Ja również. Odpowiedz Link
aard Samonaprowadzacz 22.03.05, 17:01 na ręcznym bierzemy zakręt ku samozachwytowi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=11994666 Odpowiedz Link
szprota eeeeeee. 22.03.05, 17:39 to jest dzierżboryzacja ze wspomagaczem. narcystycznemu dopingowi mówię gromkie precz! Odpowiedz Link
szprota ale proszę na mnie nie krzyczeć, bo się w sobie 23.03.05, 09:42 zamknę :P Już się popijawiam. Ładna jestem teraz? Odpowiedz Link
aard W każdym razie jest lepper 23.03.05, 09:58 a będzie jeszcze lepper, jak nam przybędzie gier tych. Odpowiedz Link