neochuan 13.10.04, 22:40 elewator! -- gąska, ale blada Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteor2017 Wypraszam sobie!!! 13.10.04, 22:56 takie dowcipy na moj temat... Moze nazywam sie Kuran I mam -6,5 dioptrii na kazde oko Ale za takie dowcipy mozna dostac w dziób z powazaniem Zmokły Kuran Odpowiedz Link
neochuan Re: Wypraszam sobie!!! 13.10.04, 22:58 <rotfl>! wreszcie ktoś mnie dzisiaj <rotfl> ;))) -- chułan co ma na oku 10,5 8-) Odpowiedz Link
meteor2017 sygnaturka combo x2 13.10.04, 23:04 Ja mialem 10,5 potem bylo 5,7 a pozniej jeszcze bardziej mi sie pogorszylo... Odpowiedz Link
meteor2017 A mnie kopnął pastuch 13.10.04, 23:16 elektryczny. Chcialem mu oddac, ale nie mialem drobnych. -- za dowcipy o kurzej ślepocie tez mozna oberwac Odpowiedz Link
neochuan czy walnie mnie meteor..................... 13.10.04, 23:36 armaggedon, no normalnie Odpowiedz Link
szprota czy androgeniczne owce 14.10.04, 12:56 śnią o elekrycznych pastuchach? muszę to wiedzieć Odpowiedz Link
aard Znamy się mało, więc może kilka słów o sobie 14.10.04, 13:05 na początek. Mój brat, eksbicjonista, zginął rażony na łące, kiedy obnażył się przed elektrycznym pastuchem, cioteczna siostra była autokarem rejsowym na trasie Gdańsk-Amsterdam, a babcia po mieczu jeździła gołymi udami przy minus 20 st. Odpowiedz Link
szprota nie masz nic do ukrycia, więc po co ci ten płaszcz 14.10.04, 13:17 to może ja: gdy miałam siedem lat, doznałam iluminacji w piaskownicy i od tej pory zupełnie inaczej patrzę na wijące się dżdżownice. moja rodzina pochodzi z rokoko i pewnie dlatego nie przypominam obrazów Michała Anioła, a dziś wieczór spędzam w kabaretkach. natomiast wszystkim tym, którzy pytają, jak to technicznie jest możliwe, odpowiadam: nie jest. ale różowy zeszyt z postacią filmową pomaga. Odpowiedz Link
aard macham sobie połyma 18.10.05, 15:12 urodziłem się w lepiance iglaastej na skraju tundry, czyli suchego tuńczyka i odkąd pamiętam noszę turecką szablę w lewej kieszeni sur-heavy-duta. Może to oznaczać gwałtowną chęć przywiązania się do pala, ale ja secam na lepsze czasy, co może potwierdzić mój przyjacieć Tissot. Mam trzy górne jedynki, w tym dwie z przeszczepu Czarnych Stóp. Odpowiedz Link
szprota bo: 03.12.06, 01:05 Król ma cztery żony, które są siostrami, a z którymi ma pięciu synów i cztery córki. Szprota 0:28:48 no trudno. Huann 0:28:54 Według wielu źródeł król prowadzi prosty, bhutański tryb życia; urzęduje w niewielkiej, typowo po bhutańsku urządzonej, drewnianej chacie za stolicą. Odpowiedz Link
meteor2017 Wywiad z Dolly 14.10.04, 14:50 Chcialam zdementowac pogloski, ze jestem androgeniczna, czy transgeniczna... Jestem stuprocentowa, zenska po konce kopyt tradycyjna owca-przytulanka welnodajna! Nie mam perwersyjnych snow o elektrycznych pastuchach, elektronicznych mordercach i wirtualnych swetrach, tylko o stuprocentowo meskich po konce kopyt baranach. Odpowiedz Link
aard ach Dollyna! 14.10.04, 15:39 Nie dosłyszałem pytania. Dollyna to oczywista był mężczyzna, znaczy baran, tylko tak się śmieszne nazywał, że Dollyna, bo niby ma sutki. Moja matka nie ma czasu, żeby do szkoły przychodzić, a tatuś wyjechał do nowego Jorku. Ze śpiworem. Odpowiedz Link
pawel-strzalka do lina 14.10.04, 15:47 też kiedys wyjechałem ze śpiworem, ale trochę bliżej, fajnie było tylko ciasno no ale kto powiedział ze seks grupowy to 100% przyjemnosci... Odpowiedz Link
huann do cioci 18.10.05, 15:12 ale niejednokrotnej rozwódki: ciocia - prawdziwa kopalnia wujek! Odpowiedz Link
aard aboja 18.10.05, 18:11 mama takie mydło Lea. Je się kupuje w liderprajsie w żancie. JEEEŚĆ! Odpowiedz Link
huann ślepa kura 07.10.06, 11:56 się nie kłania bo ma białko na Żółtku*. *z dużrej litery bo lubimy kurczaka w pięciu smakach! Odpowiedz Link
szprota Re: czy ślepa kura?.................... 03.12.06, 01:02 mamo! kura na mnie patrzy!!! Odpowiedz Link