zamek 28.10.04, 17:46 Chułanie, dzisiaj u mnie były same przygotowane studentki. A jak u Ciebie? Dzierżbór po pierwszym przewodzie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard A co ze mną?! Mnie wybierz, mnie! 01.11.04, 19:19 Albo niech jakaś studentka mnie wybierze... Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: Wątek o studentkach (specjalnie dla Chułana) 01.11.04, 20:04 > przygotowane studentki. Wrzucić w taką studentkę torebkę do herbaty to można? Odpowiedz Link
zamek Re: Wątek o studentkach (specjalnie dla Chułana) 01.11.04, 20:11 latajacy_rosomak napisał: > Wrzucić w taką studentkę torebkę do herbaty to można? O ile studentka jest pełną ukropu literatką... Odpowiedz Link
aard Wiersz okolicznościowy 02.11.04, 11:09 Wrą palce me na klawiaturze, bo co Duży Liter tonie mały*. Odpowiedz Link
kanarek2 Re: Wątek o stu dentkach 04.11.04, 06:05 (moze nawet o stu denkach? bezdenny taki, jak to w zyciu) Bicyklia najbardziej ekologiczną jest ze sztuk cyklicznych, i najbardziej wyzwoloną. Mam tu na mysli takze jej szlachetna odmiane, Bicyklie Bez Trzymanki, kiedy to Dentki same wpadaja pod kola, widzac w niej zakwestionowanie prawa boskiej i ludzkiej grawitacji. Ale oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania, prawo do swojej jazdy. No tak juz jest. Coz. Moj pierwszy rower mial tylko jedna detke. (Lubie, gdy wspomnienia rozwijaja sie swobodna struga). Bylo to wiosną na wsi, detka nazywala sie Michelin, i na pewno pachnial bez, bo zawsze pachnie bez gdy. Odpowiedz Link
huann Re: Do stu dentek! 23.03.05, 14:09 ja,ja tylko Ci fHelgi niedodymane w głowie! na wąt, ale to już!!! Wasz <: Red_Ptacz :> -- Lans e-Gęś! Odpowiedz Link
huann OOO, WĄTEK DLA CHUŁŁANA?? :D 23.03.05, 14:11 no popatrz, popatrz :D Wasz <: Red_Ptacz :> -- Lans e-Gęś! Odpowiedz Link
huann Re: ani na studentach <hura!> 30.10.06, 23:24 szprota napisała: <a href="http://www.pianazludzen.mnc.pl/music/new%20mp3/Ariergarda.mp3">jelenie : rządzą!</a> jaki piękny chlew! :D Odpowiedz Link
aard Ogłaszam studzienną 05.05.07, 12:02 akcję spamerską. Minęło sto dni z okładem z liści nabiału, odkąd nie bywam na RU. Naszło mnie, więc bywnę. Zobaczymy, co dalej. To taka manifa pokolenia młodzieży walczącej i cierpiącej za milijony. Zwo lenników gier tych. aardmen Odpowiedz Link
szprota to nam szczęśliwie nie grozi 05.05.07, 14:40 albo słabo znam Aarda, albo on jednak szybko się zniechęca do samotnych akcji spamerskich :P Odpowiedz Link
dwie_rzyrafy Re: to nam szczęśliwie nie grozi 05.05.07, 17:49 co dwie rzyrafy to nie krzeyz. huann? Odpowiedz Link