zamek A dziś jest dzień podziękowań Zamka 30.03.08, 19:39 za pąwiąsząwania urorurodziurodzin. Dziękuję MZtko, dziękuję Lavinko! :D Odpowiedz Link
szprota wodnikowy raj Tuska 30.01.08, 22:19 przegapiliśmy Majkela jutro Keltoi (smarkula jedna) we wtorek Kotbert i jej ostatki jeśli kogoś przegapiłam, to przepraszam, ale. Odpowiedz Link
keltoi Re: wodnikowy raj Tuska 31.01.08, 00:31 szprota napisała: > przegapiliśmy Majkela To ja na wszelki wypadek się poczuwam i przepraszam. > jutro Keltoi (smarkula jedna) Powiem Ci coś - pffffffffffffff! XD > we wtorek Kotbert i jej ostatki wszystkiego co tam sobie > jeśli kogoś przegapiłam, to przepraszam, ale. To ja też. O kurna, to już prawie już... jakby co, to mam jeszcze dobę, bo o północy się objawiłam!!! Odpowiedz Link
lavinka Re: wodnikowy raj Tuska 31.01.08, 19:49 To ja życzę wszystkim. Bez względu na wiek, płeć i co tam sobie chce. Odpowiedz Link
szprota a dziś bo bym zapomniała że to dziś 13.03.08, 21:34 Breble obchodzi. Z powiąsząwaniem. Odpowiedz Link
miau78 Re: a dziś bo bym zapomniała że to dziś 17.03.08, 19:35 I jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat niech Blebre żyje nam! Odpowiedz Link
lolik2 Re: a jutro 04.04.08, 14:57 tak, wiem co. zmiana kodu :((( ciamkuję mimo wszystko :) Odpowiedz Link
miau78 Re: no a o Mag.gie to już nikt nie pamięta?! 26.04.08, 20:17 Dla mag.gie miliony wszystkiego! Odpowiedz Link
huann a dziś jest 26.05.08, 11:03 Dzień Matki. w związku z tym składam życzenia wszystkim matkom, będącym nazwą podstawowej relacji w rodzinie, patrz rodzice. na życzenia załapują się rzecz jasna także: matka chrzestna, matka chrzestna w żegludze, matka zastępcza (surogatka), matka-Polka, matka-bohater, Matka Boża (Boska), Matka Boska z sanktuariami maryjnemi, Nie rozpaczaj po mnie Matko, matka (przełożona zakonnic), Matka Teresa z Kalkuty, Matka Meera, Matka – powieść Maksyma Gorkiego, Matka – powieść Ignacego Maciejowskiego z 1897, Matka odchodzi – tomik poezji Tadeusza Różewicza z 1999, Do Matki Polki – wiersz Adama Mickiewicza z 1830, Matka Spartanka. Opera we 3 aktach – opera Franciszka Dionizego Kniaźnina, Letnia Matka – postać z książek Lois McMaster Bujold, Matka Królów – film z 1982 roku w reżyserii Janusza Zaorskiego, Wszystko o mojej matce – film z 1999 w reżyserii Pedro Almodovara, królowa matka pszczół oraz królowa matka w Wielkiej Brytanii. Zobacz też, że niewątpliwie z życzeniami mają też coś wspólnego: * mama * matrylinearność i * matrylokalność. Odpowiedz Link
huann a dziś jest oRmokasa! 14.10.08, 10:21 Rosomaku!: literatulotów wysokich jak pStrzałka i podniebnych jak Moostang jaki uskrzydlony, Szprot lekkich jak puszka, Eyemakka na deser z liściem Yavorowym na czubku (tylko wyiMaginiakuj to sobie, a bdziesz miał taaaakie Loliki!) w szarym sosie Gray, Mag.gicznej kokAardy z RedKotem, Caszszany na drugie (a nie jakiegoś Huanna!!!), o b00że jak Very mocnych 13 Zamków w dźwierzach, głosu (i włosu!) jak Majkel jackson, a kiedyś zDziadzienia żryczy żryczliwy :] Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Ach! 15.10.08, 20:59 To prawda! Dziękuję! Dzierżbór występuje często gęsto! Odpowiedz Link
aard Re: Ach! I wszyscy zapomnieli o Dziadzie... 21.10.08, 10:46 Jeno jam esemesa wysłał...? Dziaduniu! Spóźnione, ale szczere! Odpowiedz Link
huann Re: Ach! I wszyscy zapomnieli o Dziadzie... 21.10.08, 20:26 to ja też pożyczę. a od dam nieba wiem. Odpowiedz Link
szprotaard Wszystkiego najlepszego! 13.11.08, 11:17 Nam wszystkim, a szczególnie MZtce i Szprotaardowi z tej pięknej okazji :p Ciekawe, jak wiele jest równie szacownych forów prywatnych jak nasze... Na cześć Rezerwatu Utopia wznosimy gromkie DZIERŻBÓRRRRRRRRRR!!! Odpowiedz Link
huann a dziś jest SzprotBerta! 25.11.08, 12:44 i nie tylko! Kocich Łapci żryczę! :*:*:* Odpowiedz Link
kotbert Re: a dziś jest SzprotBerta! 25.11.08, 14:21 Kotbert dziękuje, Szpro uprawia pomówienia. Odpowiedz Link
szprota Re: A dziś jest Aarda! 13.12.08, 11:26 w takim razie naróbmy mu obciachu i złóżmy mu życzenia! Odpowiedz Link
keltoi W sobotę będzie 29.01.09, 11:53 Jak komuś Wola i Ochota, to do Iron Horse'a. Będę miała na wyposażeniu tort i najprawdopodobniej prawdziwego Warszawiaka do kompletu. W planie: okupowanie kanap, obgadywanie urodzin, opcjonalna wycieczka (ale to się zobaczy, a wtedy zrobimy również parapetówkę). Proszszsz. Odpowiedz Link
szprota a jutro 04.02.09, 22:21 tak, tak, Kotbert nie robi się coraz młodsza... Drogi Kotbercie! Wszystkiego! I udanych sobotnich zakupów! Odpowiedz Link
szprota Re: wątek wszyscymająimieninourodziny 30.09.09, 22:09 Yutro Jaworiusa. Sto mu lat i samych przyjaznych czipsów! Odpowiedz Link
aard Podziękurwa? 01.10.09, 22:52 Bałdzo płoszę i ode mnie temu Yavoru przyjaznego machania liśćmi i opadania nie za bałdzo ;) Odpowiedz Link
aard a dziś jest Siddarthy! 09.12.09, 08:46 A ponieważ zbliża się sezon na debilne wierszyki, w stylu Alleluja nie ma chuja*, więc z tej okazji jeden z nich: Maja, Pszczółka grudnia wciąż bzyka (już od południa). W wiek chrystusowy wchodzi, lecz pszczeląt wciąż nie płodzi. Maju, bądź nam Królową! *(c) Latający_R Odpowiedz Link
szprota A dziś jest Aarda 13.12.09, 20:41 Twarda petarda saperska musztarda Bastard poluje z pomocą geparda Lwica dziewica już na nic nie liczy Gdyż Aard stosuje geparda na smyczy i ryczy. Odpowiedz Link
yavorius Huannu 17.08.10, 15:18 Raz jeszcze kiszki ziemniaczanej i kaszanki! Tyle smaku we flaku! Odpowiedz Link
aard Ale Zamek ponoć 30.12.10, 22:15 Przeto temu Mistrzu życzymy Samych Perfekcyjnych Zagrywek. Odpowiedz Link
zamek Wdzięki Bardo 30.12.10, 22:28 Notabene, w siatkę najlepszy byłem właśnie na serwisie :) Odpowiedz Link
sprajowy_obszczymurek Wszyscy mają odrodziny 16.08.12, 16:24 Dzisiaj wszyscy mają odrodziny w Dominikanie: 16.08.: Dominikana – Dzień Odrodzenia. Noc odumierania Odpowiedz Link
yavorius A dziś 31.03.15, 08:00 Niech wam nie umyka Że dziś jest Lolika Na to wygląda Że Lolik tu nie zagląda Lecz mimo tego - Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link