aard WIĘC TAK: 10.05.05, 11:14 Nieco kurwaśniegu widziałem w Chorwacji na południowych (sic!) stokach Wielkich Gór. Widziałem z daleka, na szczęście. Niecej kurwaśniegu padało z gradem, jakeśmy wracali w niedzielę, między Katowicami a Częstochową. Jeszcze niecej kurwaśniegu widział spadającego w Słusku Chułłan (via PlusGsm). Odpowiedz Link
huann w Słupsku padał grad wielkości śniegu! 17.05.05, 00:12 struktury lodu! i zrobiło się biało na chodnikach i trawnikach 2 dni pod rząd koniu! po czemu pułk rulestwa?? z archiwum x: iksię żniczkę zarażonę. Odpowiedz Link
huann zasłyszana fraszka (specjalnie dla aarda ;p) 17.05.05, 18:54 FRASZKA DO ZIMY Droga zimo, przy tobie Czuję się jak w raju... Tylko odwiedzaj mnie w grudniu A nie, kurwa, w maju. Odpowiedz Link
aard Tak jest do wytrzymania :) (oda do lata) 18.05.05, 09:59 drogie lato, przy tobie czuję się jak w raju i odwiedzaj mnie zawsze: w grudniu oraz w maju :-D Odpowiedz Link
lekko.cofniety Re: Tak jest do wytrzymania :) (oda do lata) 30.06.05, 23:11 OOOOOO pada śnieg! Odpowiedz Link
huann GDZIE JEST KURWA SNIEG? 24.08.05, 17:39 kazdemu, co dzis noca obyl sie bez snow dedykuje ten post. Odpowiedz Link
szprota Nie używaj takich słów przy Huann! 26.10.05, 13:38 aard napisał: > Może jeszcze stop nie je? Odpowiedz Link
mag.gie Re: GDZIE JEST KURWA ŚNIEG? 28.10.05, 08:42 jeszcze trochę. sprzedaż papierosów nieletnim jest już zakazana. Odpowiedz Link
aard na jebanej antarktydzie 28.10.05, 11:04 i - szczerze mówiąc - tam mógłby zostać... Odpowiedz Link
huann 16.11.2005 - był pierwszy śnieg tej jesieni. 16.11.05, 10:46 o godz. 0:50 padał i roztapiał się potwierdzam! radujmy się poloniści curie! Odpowiedz Link
kotbert A także 17.11.05, 09:42 17.11.2005 godzina morderczo zbliżona do 6 rano. Kurwaśnieg wystąpił w postaci kurwazadymy między Łęczycą i Chociszewem. Odpowiedz Link
finneznam A jakże 17.11.05, 10:30 tu go nie było, nie ma, i nie ma. A ja juz wymienilem zwoje mozgowe na zimowe. Jesien znowu zaskoczyla zimowców! Odpowiedz Link
szprota widziano go także 17.11.05, 22:49 dziś o 11.00 rano przy kurwarodzinnej kawie z towarzyszeniem zgrzytania zębów. Odpowiedz Link
huann GDZIE JEST KURWA ŚNIEG? 21.11.05, 14:37 JEFT ;]]]<a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=735&w=30619398&a=32298342">JEFT ;]]]</a> Odpowiedz Link
huann GDZIE JEST KURWA ŚNIEG? 15.12.05, 13:51 to ma być grudzień?! mam dość ciepłych atlantyckich mas powietrza nadciągających z południowego wschodu! jak mi do jutra nie spadnie to normalnie uznaję grudzień za Nieistotny, co dalej pociągnie za sobą następne kroki natury formalno-prawnej, włacznie z przedłużeniem listopada do stycznia w łącznie! Odpowiedz Link
huann khe.. 15.12.05, 13:53 huann napisał: mam dość ciepłych atlantyckich mas powietrza > nadciągających z południowego wschodu! zachodu, albo okrężnica > w łącznie! piszemy r azem Odpowiedz Link
aard To ma być grudzień, styczeń, luty i marzec! 15.12.05, 14:15 Od kwietnia juz i tak nie powinien śnieg padać :)) Odpowiedz Link
huann JEFT!JEFT! 16.12.05, 11:37 huann napisał: > jak mi do jutra nie spadnie no, przestraszył się i wuaśnie spada ;D do wieczora będzie biało! <jupi!> Odpowiedz Link
yavorius Nie życzę sobie żadnego śniegu w tym roku 15.12.05, 13:59 Podpisano: letnia opona! Odpowiedz Link
yavorius er rata 15.12.05, 14:01 Przynajmniej nie trasie: SŁUŻYWIEC - Rzymowskiego (w niektórych kursach Orzycka, Bełdan, Lotników - METRO SŁUŻYW), Marynarska, Sasanki, Hynka - ALEJA KRAKOWSKA (w niektórych kursach dalej do: ŁÓDŹ RADOGOSZCZ WSCHÓD i dalej do: CZĘSTOCHŁOWA). Odpowiedz Link
finneznam GRZEJEST WIARWA ŚNIEĆ x 16.12.05, 19:45 s sbarodzo przpegrasm ale pszeipsz ti pocimku vo bo mi pra zwiadło o nie wbrodz wiem co to yteraz ale tule comw9fdn co to naidz ę chpolerta Odpowiedz Link
lolik2 JA WIEM! 21.12.05, 15:28 nad samym morzem na plaży wczoraj około 22:00 widziany był :) Odpowiedz Link
szprota ano zaczęło 27.12.05, 23:33 piździ tym śniegiem panie że aż mi tyłek w majtki od max&spencer zmarzł. Odpowiedz Link
huann kogo obchodzą (jeszcze) tegoroczne śniegi? 31.12.05, 18:10 np. mnie. w listopadzie 2005 mięliśmy 10 dni z opadem śnieżnym i również 10 dni z pokrywą śnieżną. w grudniu 2005 - odpowiednio: 14 i 26. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak śni eg 31.12.05, 19:51 Huann był napisała była napisał: > również 10 dni z pokrywą > > śnieżną. To się chyba nie pokrywa z rzeczywistością. Odpowiedz Link
huann kogóż obchodzą zeszłomiesięczne śniegi? 04.02.06, 13:27 np. mnie. w styczniu mięliśmy tylko 9 dni z opadem śnieżnym ale za to aż 31 z pokrywą śnieżną. ten stan rzeczy związany był z pewnością z przewagą mroźnej, wyżowej pogody, przeważającej w zeszłym miesiącu i tak baardzo nielubianej przez np. Aarda. a teraz piosenka. pada śnieg pada śnieg* cieszą się muminki kurwa mać kurwa mać* znowu nie ma szynki. za miesiąc dane dotyczące lutego, dziękuję za uwagę. *ważne rzeczy zawsze dwa razy. Odpowiedz Link
huann kogóż obchodzą zeszłomiesięczne śniegi vol.II 02.03.06, 00:28 otóż: II Luty, w przeciwieństwie do I Stycznia, a podobnie jak XII Grudzień obfitował w dni z opadami śniegu przy zazwyczaj dość odwilżowej pogodzie. jednakże trwała pokrywa śniegowa powstała jeszcze pod koniec XII i w I była na tyle gruba, że nie zdołała się całkowicie wytopić, zwłaszcza, że jednocześnie była uzupełnianą przez 16 dni II - dzięki temu utrzymała się przez wszystkie 28 dni II, a, jak możemy mniemać, gdyby rok był bardziej przestępny, to i o jeden dzień dłużej! za tak postawioną tezą przemawiają również pierwsze jak dotąd 2 dni III Marca, w których już wystąpiły opady śniegu (właśnie sypie, a już drugi III jest!), jak i rzecz jasna pokrywa jak to pokrywa jasna rzecz. podsumowując natomiast dotychczasową tegozeszłoroczną zimę 2005/2006, należy stwierdzić, że od XI Listopada było już łącznie 51 dni z opadem śniegu i 97 dni z pokrywą. średnia arytmetyczna z lat 1993/1994 - 2004/2005 wyniosła odpowiednio 50 i 87. wniosek na 2 III można więc już na dzień dzisiejszy sformułować następujący: no, prawdziwa porządna zima a nie jakieśtam. a teraz przyśpiewka. maryna maryna gotuj pieroga maryna maryna bo zima sroga marynarze Szproty woje-e-nnej. dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link
huann kogóż obchodzą zeszłomiesięczne śniegi vol.III 02.04.06, 00:32 a więc: I połowa III Marca, podobnie jak II Luty, obfitowała w dni z opadami śniegu przy zazwyczaj dość odwilżowej pogodzie. jednakże trwała pokrywa śniegowa powstała jeszcze pod koniec XII, w I i II była na tyle gruba, że nadal nie zdołała się póki co wytopić, zwłaszcza, że jednocześnie była uzupełnianą przez 9 dni III - dzięki temu utrzymała się przez niemal wszystkie (bo 30 z 31) dni III, a, jak możemy mniemać, gdyby zimowa pogoda była o jeden dzień dłuższa, to i o jeden dzień dłużej! podsumowując natomiast dotychczasową tegozeszłoroczną zimę 2005/2006, należy stwierdzić, że od XI Listopada było łącznie 58 dni z opadem śniegu i aż 125 dni z pokrywą, co stawia tę zimę na drugim miejscu jeśli chodzi o długość zalegania pokrywy śnieżnej po rekordowej zimie roku 1995/96 (wówczas aż 138 dni z pokrywą śnieżną) i również (ex equo z zimą 1998/99) na drugim miejscu jeśli chodzi o ilość dni z opadem śniegu. wniosek na 2 IV można więc już na dzień dzisiejszy sformułować następujący: ja chcę jeszcze, po co mi ten katar, bazie bazie utopcie się w gazie. a teraz połajanka: łajko, droga łajko kędyś przemierzała srogi tundr sybiru teraz gdzieś w sputniku brak jakiś wyników ref.: po co ci to łajko po co ci to było kupiłbym se najki ale nie mam floty a ni si ły............ dziękuję za uwagęgę. Odpowiedz Link
aard a śniegu nichu ja! 26.04.06, 23:18 Na Matterhornie jeszcze (może) został się był. A tu ani dudu i zajekurwajedwabiście! :))))) Odpowiedz Link
szprota etam 26.04.06, 23:20 Wojciechowską na Czomolungmie solidnie przysypało, a na filmie też był. Odpowiedz Link
aard chrzanić Woy-Ciechowską 26.04.06, 23:43 na Czomolugmie każdą przysypie. Chuj jej w pizdkę! Odpowiedz Link
szprota mimo wszystko 12.05.06, 19:35 praca w tefałenie to trochę za mało, by sobie za nic zasługiwać na takie ekscesy. i nie mam na myśli wyłącznie chuja w pizdkę. PS a na tych - w jej przypadku wtedy - 7000 m n.p.m - chuj jest dostojny w pizdkę, że się tak wyrażę? Odpowiedz Link
aard no więc 12.05.06, 23:05 jako taki dostępny jest, ale ciężko się do niego dobrać (jako i do niej) przez grubość warstw. Odpowiedz Link