madmatrix Re: no jak to co 20.12.04, 01:28 szprota napisała: > rezerwat normalnie normalnie to w kiepskich jelopy gadaja. no w sumie to by sie zgadzalo Odpowiedz Link
madmatrix Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:26 trafilem na rezerwat u chłopia.. to chyba jakis wiesniacki zakatek netu... troszku sie pokrecilem, poczytalem, popatrzylem...i...tu qrwa same swiry pisuja! nie maja na co wydawac pieniedzy tylko na pisanie jakis pierdolow o dupie maryni! ludzie: do kosciola w niedziele a nie bezecenstwa pisac. w katolickim kraju... na miejscu rodzicow to komputer bym zabral. nie poto sprzety za tysiace zlotych sie kupuje, tylko dla nauki. zdegustowany Odpowiedz Link
szprota [...] 20.12.04, 01:43 wiadomość Zamka została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu Odpowiedz Link
szprota [...] 20.12.04, 01:51 wiadoność Madmatrixa została usunięta ze względu na cytowanie wypowiedzi Zamka, która została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu Odpowiedz Link
aard MZtko, trzeba było...? <przywra_mode=on> 20.12.04, 16:59 Wszak tak pięknej rozpierduszki jeszcze jak zyje w Rezerwacie nie było :-) Może-m przywrócić? Odpowiedz Link
szprota trzeba 20.12.04, 23:12 w konkursie MadMatrixa na najbardziej skłonnego do sprowokowania juzera Utopii wygrał Zamek, ale Dziad Borowy jest niebezpiecznie blisko dzierżborzenia palmy pierwszeństwa. Odbijany! Odpowiedz Link
madmatrix Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:37 co, synek za glosno wrzeszczal i tatus dal komputerek przed gwiazdka?? internecik zalozyl coby nie truc mu dupy. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:41 Sa tacy co nie musza sie prosic tatusia o komputerki:-P Dzierżżż!! Odpowiedz Link
madmatrix Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:59 jakbyscie byli na tyle dorosli, aby samemu zarobic na komputer, tobyscie nie wypisywali jakichs farmazonow w internecie, tylko rodzina sie zajeli i jej utrzymaniem. Odpowiedz Link
szprota no bo już poniedziałek 20.12.04, 01:30 nie masz co robić tylko bezeceństwa w nocy po necie czytać? normalni ludzie o tej porze śpią, bo nazajutrz do pracy :P Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:40 Ja zadnych pieniedzy za pisanie tu nie place. A ty gdzie je placisz? Tylko odpowiedz zwiezle, coby niedrogo bylo. Dzierżżż!!! ps. nie przeplacaj, moze lepiej idz do biedronki Odpowiedz Link
madmatrix Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:43 no to jak sie nazywa darmowe polaczenie z internetem??? portwel ojca? Odpowiedz Link
zamek Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:45 chcesz na gwiazdkę zasady pisowni polskiej czy podręcznik savoir vivre'u? Odpowiedz Link
darth.sida Here's a comment from Netalink Portwel 20.12.04, 08:11 who stars Queer Padymala in an upcoming, highly anticipated madmovix of the yeahyear: - Look, I am your father NOT! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:45 Co ty masz z tym ojcem???? Jakis uraz z dziecinstwa??? Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
madmatrix Re: co to jest?!?! 20.12.04, 01:50 bo na was darmozjady to tylko ojcowski pas skutkuje Odpowiedz Link
madmatrix Re: hehehe / i wystarczy 20.12.04, 02:04 i co ? konceptu zabraklo? PS. jakbys nie wiedzial co to jest koncept to sprawdz w slowniku PS' jak nie wiesz co to slownik to ja juz ci nic na to nie poradze Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: hehehe / i wystarczy 20.12.04, 02:11 Wiec posluchaj madmatrixie co ci powiem na zakonczenie. Ja w przeciwienstwie do ciebie mam z kim porozmawiac i nie musze sie uciekac do rozmowy z kims kogo uwazam za kretyna. Ty nas za kretynow masz, wiec moze poszukaj sobie kogos rownego na forum : "Forum ojcow napierd... swoje leniwe, bezmozgie bachory i pokazujacych tym darmozjadom, kto naprawde rzadzi". Do widzenia. Antydzierżbór!!! Odpowiedz Link
madmatrix Re: hehehe / i wystarczy 20.12.04, 02:27 dziad_borowy napisał: > Wiec posluchaj madmatrixie co ci powiem na zakonczenie. Ja w przeciwienstwie do > > ciebie mam z kim porozmawiac i nie musze sie uciekac do rozmowy z kims kogo > uwazam za kretyna. Ty nas za kretynow masz, wiec moze poszukaj sobie kogos > rownego na forum : "Forum ojcow napierd... swoje leniwe, bezmozgie bachory i > pokazujacych tym darmozjadom, kto naprawde rzadzi". Do widzenia. > Antydzierżbór!!! raczej nie do widzenia... widziec to mi sie niezbyt z toba chce... a co do bachorow to sprobuj wychowac gnoja bez pacha to na zlodzieja albo i morderce wyrosnie i bedziesz mial kanalie z krwi wlasnej. to ma sie nazywac bezstresowe wychowanie... od dziada pradziada gnoj po to ma dupe coby w nia pachem lac i praw natury nie zmienisz... Odpowiedz Link
maginiak ROTFL 20.12.04, 15:28 Rotfl:-D Jestem pod wrażeniem, Madmatrixie! Rzadko trafia nam się tu Tobie podobny bystrzak, gratuluję!!! Odpowiedz Link
miss_fortune Re: co to jest?!?! 20.12.04, 23:33 Ach, więc tu się wylągł ten atrakcyjny Torqemada... Schrupiemy cię z wszystkimi kosteczkami, cukiereczku... Odpowiedz Link
huann Re: ale który? 11.12.05, 00:22 TEN. a na dobrą sprawę ratuję ten jakze wątek przez zanikiem w archiwum. oraz o. Odpowiedz Link
miss_fortune Re: ale który? 11.12.05, 16:56 Z niebytu się wyłaniam Przywołana przez Huana Sama nie wiem Z piekła czy li z nieba Upończoszone mnie nogi niosą W głowie zamęt W ręku gromnica Moneta brzęknęła Wnet spadnie i przyszłość okaże Czy zostać czy odejść Zamierzam Odpowiedz Link
aard Ajajaj! 12.12.05, 10:38 No szkoda, szkoda, ze już Cię - Madmatrixie drogi - od roku nie ma. Tatuś neostradę odłączył? :/ Odpowiedz Link