ubrukudubru Re: A nieprawda! Bo NOE żył dokładnie 27.12.04, 13:51 No to widzę że są spore rozbieżnośści. Czy warto to zmieniać? Odpowiedz Link
przeniesiony.do.rezerwy Re: A nieprawda! Bo NOE żył dokładnie 27.12.04, 14:23 A mnie wszystko jedno Odpowiedz Link
gaz.musztardowy Re: A nieprawda! Bo NOE żył dokładnie 27.12.04, 20:58 Nawet syn Noego nie wie ile żył Noe. Odpowiedz Link
aard Siał se Jafet mak, choć nie wiedział jak... 28.12.04, 07:18 gaz.musztardowy napisał: > Nawet syn Noego nie wie ile żył Noe. Wie, tylko nie chce powiedzieć, bo to Cham jest! Odpowiedz Link
facet.z.6.pietra Re: A nieprawda! Bo NOE żył dokładnie 29.12.04, 09:38 Coś krótko Noe żył.... Odpowiedz Link
fobja według ostatnich badań 02.03.05, 17:07 noe nie żył, albo żył minus 10 lat i z hakiem Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Jak ja miałem 13 lat i dwa miesiące 02.10.05, 20:37 miałem zespół z kolegą. Ja grałem na flecie, a kolega na pudełku na pop-cornie i pokrywce od garnka. Maniera nasza to było śpiewanie zawyżonym falsetem. Mieliśmy kilka hiciorów: "Babciu, babciu, ogól nogi", "Elektryczny kaloryfer", "Oj, ryneczku, ryneczku" (na melodię "Oj, maluśki, maluśki"), "Sto lat młodej parze" (z cudownym tekstem: "Jak chuj jest stara ciotka Jadwiga/Myśl, że we Francji jest angielska liga"). Odpowiedz Link
aard czy masz jakieś empetrujki? 03.10.05, 13:08 bo Jak tak! Toya chętnie! A Jak nie, to na żywo na najbliższym szprotkaniu (kiedy, kiedy?) No i czyś wy(z)drowiał, bo miałeź? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Najne. 03.10.05, 13:19 Co Ty, Aard, to zostało nagrane na starym trzeszczącym kaseciaku jeszcze chyba przed rokiem 2000 (serio, serio!). Słuchać się tego nie da, bośmy teksty wymyślali na żywo, a też na żywo graliśmy. Ogólnie dużo śmiechu było, ale dziś to burczenie brzucha jest milsze w słuchaniu niż legenda bałuckiego andergrandu zespoł "Siedmiu, ale pięciu". Odpowiedz Link
aard już lepiej słuchać szumu w uszach? 03.10.05, 13:33 w którym są kroki i woła nie? A ja byk jednak posłu hau! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak By odstraszyć 05.10.05, 20:18 wygrzebałem teksty. Tylko druga zwrotka, bo pierwsza to głównie nastoletnia fascynacja przeklinaniem do magnetofonu. BABCIU, BABCIU OGÓL NOGI Babciu, babciu ogól nogi Dam ci sera na twoje pierogi Babciu, babciu pamiętam to było już lato Kiedy chodziliśmy na randkę z tatą Mama się nie zgadzała Więc po jajach dostała Mama się nie zgadzała Więc byliśmy ukryci Byliśmy w maskach ale jednak we troje Była nas trójka, a może i dwójka Bo Zenon poszedł się upić do wujka Była nas trójka a może dwójka Bo ośmiu poszło na wino Odpowiedz Link
aard Niom, udało się, nie zaprzeczę 06.10.05, 09:50 Ale moża strona muzyczna jest więcej warta? :p A a propos "nastoletniej fascynacji", to Ty przecież wciąż nastolatek? :) Odpowiedz Link
huann ładne to wszystko 13.10.05, 16:48 b. ładne pochwalił: huann i pofaszerował dalej Odpowiedz Link
dziad_borowy A nieprawda! Bo NOE żył dokładnie 14.10.05, 09:50 według zalecen Doktora Lubicza!!! Groszku nie jadl!!! Absolutnie!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
szprota A nieprawda! Bo NOE żył dokładnie 18.10.05, 00:14 bo groszku się nie je. O ścianę go i klęczeć, to jak to potem zjeść? zwłaszcza spod księżniczki? Odpowiedz Link
aard a bohatera jakiej książki <zagdaka_mode> 18.10.05, 17:27 w młodości nazywano Groszkiem? I kim on potem został? Podpowiem, że bohater ten był mimo wszystko postacią DruGoplanową. Odpowiedz Link
szprota Groszków pamiętam dwóch 21.10.05, 00:03 obaj wystąpili u Broszkiewicza i chyba nawet byli tą samą osobą. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Groszków pamiętam dwóch 21.10.05, 12:36 Znam jednego pana, ktorego znajomi nazywaja Groszkiem. Z racji wygladu. Wniosek: groszek jest obly, bardzo ruchliwy, wiecznie szczesliwy i lubi popic. Dzierżż!!!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy To może ja zgadnę 24.10.05, 16:24 Przygody dzielnego rumaka Pirxa. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link