szprota o przelewaniu 05.11.06, 22:25 powinna zabrać głos Maginiak. Jak ja dawno nie widziałam, jak wylewa z pustego! Odpowiedz Link
vauban Nie nie tylko czarnom 14.12.06, 00:48 i co sschie smieniuoo ? Brak cebuli zwiększa stres :( Odpowiedz Link
vauban Sygnaturki som trendi i dżezi 24.07.08, 22:31 Zaczął yavorius: <Niektórzy mówią, że jest zakotwiczonym na siłę burakiem i że jego wypowiedzi są szczurkowate. My jednak wiemy, że zwą go Yavorius.> Popchnął jan-w: <Niektórzy mówią, że jest jak blachara hot... i że rajcują go szowiniści. My jednak wiemy, że zwą go Jan-W.> Kopa dokłada vabcio: <Niektórzy mówią, że jest toruńską mendą i rozsiewa po forum trujące miazmata. My jednak wiemy, że zwą go Vauban> Odpowiedz Link
aard sądząc po liczbnie zmian 25.07.08, 15:39 musiałeś się bardzo wstydzić tej ostatecznej wersji :p Odpowiedz Link
szprota Aard ma ładną autoodpowiedź 22.12.06, 14:36 i na pewno ją ustawił po to, żeby ktoś ją wrzucił np. w ten wątek: Użytkownik Miki nie istnieje, to zbiorowa felinokotonutria :p Odpowiedz Link
szprota ta natomiast 26.06.08, 20:06 jest nawet fajna. A na zdjęciu w tym artykule widać nawet przednie koło Maksyma. Ale nie, nie mam parcia na szkło. Odpowiedz Link
szprota ta zaś 26.06.08, 20:08 jest fikuśna, bo z dwoma linkami. o. więcej sygnaturek nie pamiętam, wszystkich serdecznie się wstydzę. Odpowiedz Link