dziad_borowy Sianokosy już za pasem 17.01.06, 15:46 No, kurwa!!! (Tu mozna sobie pobluzgac) Ze mnie nie ma to rozumiem (GDZIE JEST KURWA DZIAD_BOROWY) Ale gdzie jestescie Wy to nie rozumim (Gdzie sa wszyscy?) Nie dziwota, ze idzie nam sredniawo (O tym jak nie napisalismy 50k postow na uRUdziny) i ogolnie dupa (Dupa.) i nicosc ([...]) kurwa. (Tu mozna sobie pobluzgac) Dzierżboryzacja tup tup tup!!! (Watek dzierzborowy - specjalnie dla Dziada) Odpowiedz Link
szprota no ale co 18.01.06, 01:49 nie pracują chyba przecierem popomimidodorowym w zakładach alfredów szklarskich? Odpowiedz Link
huann alfred szklarski 18.01.06, 01:54 wstawiał kit z tym złotem gór czarnych. na złotym stoku srebrne Lisy brazowe drugie strony medali na opał zbierali. mam fazę maniakalną aaaale nuuuda. Odpowiedz Link
szprota szklarski poręb 18.01.06, 01:56 jak poręb, to przeszli, wyrąbali i nie ma o czym mówić. Odpowiedz Link
huann pień 18.01.06, 03:01 kny świat z poręby wychynął niczem wilk co kity miał łysą górę i miotła wściekłookiem wzrokiem gdzie zaległosie i zawyło: czerwony kapturek nie istnieje, to zbioroweczujoł-czuwajoł harcerze żołnierze rycerze nietoperze niedobrze Odpowiedz Link
huann pień 18.01.06, 03:01 kny świat z poręby wychynął niczem wilk co kity miał łysą górę i miotła wściekłookiem wzrokiem gdzie zaległosie i zawyło: czerwony kapturek nie istnieje, to zbioroweczujoł-czuwajoł harcerze żołnierze rycerze nietoperze niedobrze Odpowiedz Link
huann Re: gdzie są wszyscy? 05.03.06, 17:27 jest jeszcze Hejcik, jakby kto nie zauważył :P Odpowiedz Link
h8red Re: gdzie są wszyscy? 05.03.06, 17:32 huann napisała: > jest jeszcze Hejcik, jakby kto nie zauważył Fakt godny przeoczenia. Odpowiedz Link
huann Re: gdzie są wszyscy? 05.03.06, 17:36 h8red napisał: > > Fakt godny przeoczenia. > nie zaprzeoczę. Odpowiedz Link
my_wszyscy Re: gdzie są wszyscy? 07.05.06, 21:18 my jesteśmy <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=41403915&a=41427628">tutaj</a> Odpowiedz Link
szprota oko admina 08.05.06, 13:56 stwierdza, że nie ustali, kto ma megalomanię [toya się wynadurnia z przyznawaniem IP :/] Odpowiedz Link
szprota kosmopolityczną 09.05.06, 18:35 o zapachu kokosowym, z lekką nutką napalmu o poranku. Odpowiedz Link
aard muzykalna megalomania... 09.05.06, 18:54 trzeba uważać, bo z wysokiego ce bardziej boli bach! Odpowiedz Link
szprota a nie 09.05.06, 22:45 ja jutro na siódmą, a Huanin kończy przed dziesiątą, więc byśmy się szprotkali na godzillę, to co ma pedałować na tak krótko. pewnie żry :D Odpowiedz Link
szprota spamstop 10.05.06, 19:45 się zaczyna, gdy się natykam na twoje hasnęło w geogrze. Odpowiedz Link
szprota z uznaniem go puszczam bąkiem 10.05.06, 20:11 odgadniecie to, co autorka ma na myśli, to uznam i pawia ;p Odpowiedz Link
huann teraz 10.05.06, 20:12 zaraz wezmę młotek. i nie będzie p... kompa w odchułani. żeby go szlag trafil. bo szkoda mi młotka na to wszystko :/ Odpowiedz Link
aard to samo co kiedyś? 10.05.06, 20:15 bo jeśli tak, to moim zdaniem to poważne. Spytaj kogoś, kto się lepiej zna, ale pachnie reinstalką... :/ Odpowiedz Link
aard a co to 10.05.06, 22:25 fixboot? I jak to się robi (bo z nazwy wnoszę, że mojemu pracowemu mogłoby się przydać) Odpowiedz Link
szprota takie tam 10.05.06, 23:07 xp takie ma, że jak się go rusza z płyty, to się sam naprawia po wpisaniu tej komendy. Odpowiedz Link
aard aha, czyli 10.05.06, 23:30 może i faktycznie mojemu pracowemu by pomogło, gdybym miał szansę wydębić płytę... Odpowiedz Link
huann Re: eno! 12.05.06, 20:56 szprota napisała: > weekend, a wy się obijacie?! pewno! od tego jest weekend :( i następny tydzień albo i trzy. a może pół roku. Odpowiedz Link
szprota Huann nastarcza za nas wszystkich 15.05.06, 23:01 przynajmniej mnie wszyscy jak wszyscy, ale gdzie ta płyta Anity z Porterem? Odpowiedz Link
huann gdzie taanita 15.05.06, 23:03 co tika jej ram! a lefebryści gdzie? a sraka krawa?! ziemia jest bioróżnorodna, jak persil do włókien bioaktywny! pojadłbym granulatu. Odpowiedz Link
szprota gaanulat 15.05.06, 23:07 przypomina mi, że woona zakaakała, bo nie było sooki. czy jakoś tak. Odpowiedz Link
astranageriel ja jestem 26.09.06, 17:06 wzywany do pizzy. a przed chwila mnie nie bylo, bo pisalem maila do Polskich Masonow. Jesli mnie nie odpowiedza, to znak, ze kaczenzura jest powszechna. A jesli odpowiedza, to upublicznie. Odpowiedz Link
astranageriel bardziej masońscy od papieża 27.09.06, 08:33 Aardżuna, a może potrafisz odpowiedzieć - w zastępstwie tych tu - www.wlnp.pl/kontakt.html Pytanie brzmi: jak jest 'Wielki Ekspert Straszny' w j. default? BTW. z cyklu: nie moje, a ładne, "Brat Straszny potrząsnął łańcuchem": univ.gda.pl/~literat/popioly/0021.htm -- Józio Czechowicz uważał tę konfraternię za coś w rodzaju loży masońskiej i rozdzielał w niej nazwy. Siebie nazwał Cesarzem Encyklopedii, a mnie Bratem Strasznym. Odpowiedz Link
vauban Re: ja jestem 05.09.06, 12:20 Na nowym mieszkaniu, gdzie internet podłączą mi za tydzień albo dwa, a na razie siedzę w kawiarence i zaraz mi się czas skończy ;) Odpowiedz Link
nata82 Re: ja jestem 05.09.06, 14:22 vauban napisał: > Na nowym mieszkaniu, gdzie internet podłączą mi za tydzień albo dwa, ooooooooooooooooooooo, buuuuuuuuuu > a na razie > siedzę w kawiarence i zaraz mi się czas skończy ;) ooooooooooooooooooooooo, buuuuuuuuuu Odpowiedz Link
huann Re: ja jestem 05.09.06, 14:59 nata82 napisała: -- IX a w listopadzie będę mieć nową sygnaturkę! Odpowiedz Link
huann Re: ja jestem 05.09.06, 15:35 ja będę mieć! co roku mam w listopadzie nową sygnaturkę! Odpowiedz Link
nata82 Re: u mnie 23.09.06, 00:14 zmieni się , jeszcze nie wiem na jaka ale się zmieni :)! O! Odpowiedz Link
nata82 Re: :) 25.09.06, 12:45 szprota napisała: > to bardzo ładna sygnaturka i na pewno coś znaczy a dziękuję, znaczyła, ale teraz już jest nie aktualna. Czy siałabym zgorszenie z kurwą w sygnaturce? wszystko mnie wkurza:( i byłaby chyba zawsze aktualna... ;] Odpowiedz Link
szprota dawaj 25.09.06, 12:49 Aard miał kiedyś opierdalającą się sygnaturkę z okazji żałoby i siał. ale defetyzm. Odpowiedz Link
huann Re: dawaj 02.10.06, 16:14 moja sygnaturka opierdalala się z Okazji Żaby. tak narodzil się adekwatny wątek na testowym ależ mi dziś rozjeżdża! [huann w rozjazdach, to i sygnaturka morze] Odpowiedz Link
szprota gdzie są wszyscy? 21.09.06, 12:42 oprócz Dziada i Kaszanki, co się dotykają medycznie po synapsach? Odpowiedz Link
lolik2 my jestesmy tu 21.09.06, 19:04 pozdrowionka z kraju, gdzie tak to ne, a nie to oki! :) Odpowiedz Link
meteor2017 ja tez tu 21.09.06, 19:13 Ale dopiero co wRUcilem, wczesniej nieco bo w Kutnie zlapalem spozniony pociag do Skierniewic :) Kocham PKP ;P Odpowiedz Link
szprota kochane Kutenko 21.09.06, 21:15 jak sobie przypomnę ten galop za aardem i jego rowerem po schodach przejściem na drugi peron :/ Odpowiedz Link
szprota ano straszny 25.09.06, 12:25 czy już pisałam ze zgrozą o tym, że tam zużyty papier toaletowy się wrzuca do kosza na śmiecie, a nie spuszcza w sedesie? Odpowiedz Link
aard chyba nie PISałaś 25.09.06, 13:13 ale głośno było o tym przy okazji igrzysk w Atenach. A ja dodam, że zetknałem się z również z tym zwyczajem, ale w tureckich kiblach na Korsyce :p Odpowiedz Link
aard on jest w zasadzie mądry 25.09.06, 13:28 bo inaczej by im się kanaliza zapchała na amen, ale przy okazji jest obrzydliwy, fakt. Odpowiedz Link
szprota w takim razie kanaliza jest głupia 25.09.06, 13:36 w domku w Holandii, gdzie pomieszkiwałam w '98, niestety była równie głupia. Odpowiedz Link
aard ano głupia, bo stara 25.09.06, 13:44 coś koło 2000 lat ma (serio!) i cienka jakaś takaś :p Odpowiedz Link
szprota przypomniała mi się dyskusja z pracy 25.09.06, 13:55 na jakimś przyjemnym availu*. koleżanka Ania postawiła kwestię, co z tymi, co defekują obficie? -- avail ma tyle pronuncjacji, co ludzi na HL. najczęstszą spotykaną formą jest ałej. logika wskazuje, że pochodzi od available, czyli dostępny, wrzucony na odbieranie i czekający na połączenie z klientem, co jest zjawiskiem rzadkim i dużo częściej to klient ma avail w stosunku do konsultanta ;) ja to jeszcze tłomaczę w ten sposób, by uzasadnić wymowę ałej, że się czeka na klienta długo w pizdu ałej. Odpowiedz Link
kangur.hip.hop a ja raz mialem nawijke 27.09.06, 09:03 z ziomem z rajchu, ale w inglisz, i on tak wymawial brandy opsów: IRA, PLAS, ORYNCZ, HIJA, SAMMY SŁÓJ A na tepse: TI-PI jak to www.urbandictionary.com/define.php?term=tee-pee Odpowiedz Link
szprota właściwie miał sporo racjii z teepee 27.09.06, 12:04 a i z irą. timobajl wszak łatwiej. Odpowiedz Link
lolik2 tak, to wręcz okrutne 03.10.06, 10:48 jednak oprócz nich nikt tego nie przestrzega... jak przegram zdjęcia to wkleje bardzo urokliwe zdjęcie obrazka z kibelka, na którym to obrazku męska ręka odziana w koszulę i garnitur wdzięczym ruchem wrzuca papier do kibelka, a to wszystko przekreślone wielkim czerwonym krzyżykiem :) Odpowiedz Link
szprota wrzuć koniecznie! 03.10.06, 11:44 zrewanżuję się zakazem używania telefonów w całym budynku mojej firmy ;] Odpowiedz Link
mag.gie halo! 04.10.06, 12:30 gdzie są wszyscy? Niech ktoś przyjdzie, bo mi tu tak smutno tylko z Yavorem ;) Odpowiedz Link
yavorius Re: halo! 04.10.06, 12:34 Już nawet mnie nie ma, bo nie mam siły przebrnywać przez spam ;D Odpowiedz Link
mag.gie Re: halo! 04.10.06, 12:36 tak mi przykro! Dodam że spam ten nie był kierowany zadnymi regułami i serdecznie współczuję tym co będą chcieli przez niego przebrnąć ;) Odpowiedz Link
yavorius Re: halo! 04.10.06, 12:39 Dziękuję za wyrazy współczucia, przekażę komu trza:D Odpowiedz Link
szprota bardzo ładny spontan 04.10.06, 19:44 jeszcze trochę i będziemy mieli pierwsze miejsce :) Odpowiedz Link
aard właśnie nad tym pracuję 05.10.06, 13:48 tylko mi się nie chce sprawdzać, z jakim efektem :p Odpowiedz Link
szprota efekt, rzekłabym, nie pozbawiony swoistego wdzięku 05.10.06, 19:13 nadal drugie. ja to zawsze byłam druga. a propos, allplayer nie chce mi tkać kodka do "wszyscy jesteśmy chrystusami"! a tak chciałam obejrzżreć! Odpowiedz Link
mag.giaard PIERWSZE!! :D 06.10.06, 10:26 Gratulujemy sobie naszych zasłuzonych Out of Orders :) A jaki format Chrystusów? Zresztą wszystko jedno - na nowym kompie Ci raczej pójdzie :) PS. My też chcemy obejżreć!! Odpowiedz Link
szprota grrrrrrrratulki! 06.10.06, 17:12 w diwiksie. mogę zapomnieć oddać i wam wypożyczyć, wraz z dawno obiecanym HT :) Odpowiedz Link
vauban Re: widziałem 08.11.06, 22:15 i przygnębiło mnie. W dodatku nie wiadomo, czy film się już zaczął, bo nie ma napisów. Przypomniała mi się historia (ale to niezupełnie a propos i w dodatku N4R), o tym, jak kolega wybrał był się razu pewnego na rekolekcje do klasztoru. Po spacerze, jaki odbył po rozległym, klasztornym wirydarzu, został zagadnięty przez dociekliwego zakonnika "I jak ? Czy spotkałeś Chrystusa, bracie ?" kolega nie myśląc wiele odparł: "Tak. Spytałem go, która godzina, ale ten skurwysyn nie miał zegarka". Odpowiedz Link
szprota ja nie po całości 08.11.06, 23:06 pisałam na n4r, co na razie myślę o tym filmie. Odpowiedz Link
vauban Re: gdzie są wszyscy? 10.12.06, 23:28 Ja się podłączam, też wolałbym pozostać w 2006 nieco dłużej. Odpowiedz Link
zamek Re: gdzie są wszyscy? 11.12.06, 12:10 Ja jestem w Kaliningradzie. To znaczy już wróciłem, ale kiedy Huann pisała, to jeszcze byłem albo już jechałem iz Kaliningrada. Odpowiedz Link
huann czy to prawda, że w Kaliningradzie 11.12.06, 20:44 krawężniki są wysokości dobrze wyrośniętej gąsienicy czołgowej? Odpowiedz Link
zamek tak, to prawda, 12.12.06, 00:02 a przez światła się przebiega, zeby w ogóle zdążyć. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: tak, to prawda, 12.12.06, 14:34 Widac dalej lubia czerwone. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link
keltoi Nie wiem, ale w Linkoping 10.11.07, 02:26 to mają specjalne zniżki dla rowerów. Na tych krawężnikach się znaczy. Discountowe krawężniki są tu. Tak. Odpowiedz Link
szprota Słuszna to linia 10.11.07, 13:57 A ja przedwczoraj zostałam zaparkowana na miejscu dla niepełnosprawnych, ale nie muszę się palić ze wstydu*, bo moja mama dysponuje odpowiednim dokumentem. -- *bo w manufakturze, a i w innych guaneriach ludzkich co kwadrans jest puszczana wokalna reklama społeczna, by właściciel samochodu zaparkowany na kopercie spalił się ze wstydu (skądinąd szalenie słuszna akcja) Odpowiedz Link
vauban Nie mówcie mi nic o parkowaniu 10.11.07, 16:01 dobrze ? Dzisiaj ustawiłem samochód w zasadzie w poprzek parkingu. Oczywiście, zaraz zgasł i kwadrans szarpałem się tam i z powrotem, aby choć z grubsza zachować porządek wśród blaszaków. Udało się, ale cóż to był za homerycki bój ! Odpowiedz Link
lavinka Re: Słuszna to linia 10.11.07, 20:28 skądinąd szalenie słuszna akcja i jakże ja ją popieram... że ho ho! Odpowiedz Link
lavinka Re: gdzie są wszyscy? 08.11.07, 02:05 A ja tęsknię za czasami gdy wydawało mi się,że jestem taka sama jak inni ;-) Ech te złudzenia... No właśnie... porozjeżdżali się wszyscy... Odpowiedz Link
szprota o. 14.02.09, 22:33 weekend, czy ostatnia aktywność Utopii była czerwona jak cegła i krótki to był zryw? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Ja wiem, gdzie jest Zamek! 17.02.09, 12:49 Przed chwilą przeszedł przez przejście dla pieszych Zamków na skrzyżowaniu Więckowskiego i Zachodniej. Odpowiedz Link
szprota a ja wiem, gdzie jest mój dysk twardy! 17.02.09, 18:48 Na pendrajwie Zamka! Ale coś mi mówi, że chyba szybciej Szprota przyjdzie do pendrajwa ;) Odpowiedz Link