szprota Re: czego w tej chwili słucha: 16.12.06, 21:47 Prodigy - Splitfire zapomniałam już, jakiego mi daje pałera :) Odpowiedz Link
uerbe Re: czego w tej chwili słucha: 16.12.06, 23:45 szprota napisała: > Prodigy - Splitfire > zapomniałam już, jakiego mi daje pałera :) polecam coś takiego: Anja Garbarek - Shock Activities a, nieprzerwanie od wczoraj... Odpowiedz Link
maupa.w.czerwonym radia zet 17.12.06, 12:04 żartowałam. Linkin Park - One Step Closer (Meteora) Odpowiedz Link
nata82 czego w tej chwili słucha: 21.12.06, 09:40 aaa, słucham sobie kolęd na Gadu Radio :) Odpowiedz Link
szprota czego słuchała wracając z pracy 22.12.06, 01:59 Disturbed - Meaning Of Life Lyrics Raaaaaow! Get psycho! I wanna get psycho, Get psycho! I wanna wanna wanna wanna wanna get psycho. Run you little bitch I want your power glowing, juicy flowing, Red hot meaning of life. It's not enough to have a little taste I want the whole damn thing, now Can you dig it? Need to get psycho Want to hear you say it Say you want it, need it Don't wanna wait until we finish the show It's not enough, you hunger for more You're one twisted little fuck And now you wanna get psycho with me Give in, give in, decide Give in, give in, give in, decide Give in Give in, give in, decide Give in, give in, give in, decide Give in Get psycho, I wanna get psycho Get psycho, I wanna wanna wanna wanna I wanna get psycho Scratch my itch Give me your power glowing, juicy flowing, Red hot meaning of life. It's not enough to have a little piece I want the whole damn thing, now Can you dig it? Need to get psycho Want to hear you scream Tell me to take you, scare you, fuck you After we finish the show It's not enough You listening whore? You're one twisted little fuck And now you want to get psycho with me Give in, give in, decide Give in, give in, give in, decide Give in Give in, give in, decide Give in, give in, give in, decide Give in I can feel the blood flowing through my veins spilling on my soul And now the hunger's getting bigger Come a little closer now pretentious whore and pull my trigger Free the violence that is building in me I say now end of the ride murder suicide is how I've been feeling lately Come a little closer now pretentious whore, I'm reeling with a feeling that I can't ignore Come a little closer now pretentious whore, I'm reeling with a feeling that I can't ignore Come a little closer now pretentious whore, I'm reeling with a feeling that I can't ignore The need to get psycho Is not a question to me Get get get get, get psycho Get get get, I wanna get psycho Get get get get, get psycho Get get get, I wanna wanna wanna Get psycho, get get get I wanna get psycho, get get get get Get psycho, get get get I wanna get psycho, wanna wanna wanna wanna Odpowiedz Link
lolik2 JEST! JEST! WRESZCIE! 22.12.06, 12:09 a juz się obawiałam, że w tym roku nie usłyszę! Groza we mnie narastała codziennie i oto wreszcie dżordż i jego last kristmas w radiu!!! radujmy się w ten piekny kwarcowy czas! jupi! Odpowiedz Link
nata82 czego w tej chwili słucha: 31.12.06, 15:07 nastraja mnie romantycznie - Michael Buble - Feeling Good :) Odpowiedz Link
szprota Re: czego w tej chwili słucha: 02.01.07, 22:25 muzyki z Kill Billa, że się pochwalę. chwała Piniowi! Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 05.01.07, 00:48 sampli ludowych pleśni lapońskich: www.paivatar.com/sami/samimusic.htm Odpowiedz Link
vauban Re: czego w tej chwili słucha: 05.01.07, 04:01 Ciekawe, czy gdzieś dostanę w T. Kronosa i requiem dla snu... Odpowiedz Link
huann Re: czego w tej chwili słucha: 05.01.07, 11:39 najbliższym ciupasem dostarczym jakby co ;) Odpowiedz Link
uerbe Re: czego w tej chwili słucha: 10.01.07, 20:14 vauban napisał: > Ciekawe, czy gdzieś dostanę w T. Kronosa i requiem dla snu... A ścieżkę ze "Źródła" (oryg. "The Fountain", reż. D. Arronofsky, muzyka: Clint Mansell & Kronos Quartet) słyszał? Odpowiedz Link
huann Re: czego w tej chwili słucha: 05.01.07, 12:07 huann napisał: > sampli ludowych pleśni lapońskich a konkretnie: o, tego. Odpowiedz Link
astranageriel Re: czego w tej chwili słucha: 05.01.07, 14:38 pyska słucham odgłosu, czy już na niego padłem, czy jeszcze nie. a tutaj maja obrazki: www.relaz.pl/forum/viewtopic.php?t=2957&start=540&postdays=0&postorder=asc&highlight= Odpowiedz Link
szprota Re: czego w tej chwili słucha: 05.01.07, 14:46 a my chadzamy nie na phpie i nie mamy obrazków Odpowiedz Link
uerbe czego w tej chwili słucha: 10.01.07, 20:12 Jakalope - fajne, gotycko-industrialne granie... Odpowiedz Link
uerbe czego w tej chwili słucha: 13.01.07, 23:17 CSS - brazylijskiego elektro-hm... rocka? Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 13.01.07, 23:42 Ja nawet wiem Skąd biorą się te wszystkie szmery W dalekim tle Abstrakcje śmiałe i etery A ty coś jesz I jesteś taka niezmęczona kiczem Wieje No wieje i rozwiewa mnie Wyprowadzam się Wyprowadzam się na górę Wyprowadzam się w piórnikowym garniturze Wyprowadzam się Wyprowadzam się na górę Wyprowadzam się i zasilam czarną dziurę A ty możesz zostać Posłuchaj mnie Syreno nimfo pokręcona Posłuchaj mnie Zaśpiewaj żebym z lekka skonał Bo chociaż wiem skąd biorą się te wszystkie szmery w niebie Wieje No wieje i rozwiewa mnie Wyprowadzam się Lecha słucha Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 14.01.07, 21:31 tego, co wyeksplorował z niniejszego skarbu. niejakim surrealistom polecam np. dziarskie hałasy pt. 'two sails on a sound' :] Odpowiedz Link
vauban Re: czego w tej chwili słucha: 15.01.07, 01:05 Będzie bida Widać fenomenalnie Bida A kiedy będę już aniołem co zapłonął niewygodnie Jak fenomeny które z nieba strąca końcem boski wiatr I nie wykręcę się już żadnym karkołomnym paragońcem Od swego personelu personelu Od naziemnego personelu Boże broń Już czuję jak mnie muli dreszcz Jak czarna dziura wciąga mnie Już czuję jak mnie muli dreszcz dreszcz Bo czarna dziura to donikąd rura jest > > > czyli wirnik Odpowiedz Link
huann Misia Pandy słucha: 16.01.07, 00:47 huann napisał: > niejakim surrealistom polecam np. dziarskie hałasy pt. 'two sails on a sound':] > a oto recenzja fragmentu płyty. nie moja, ale ładna: "Proste melodie poddane są błyskawicznym, zaskakującym transformacjom, napędzanym furią bębniącego Misia Pandy i efekciarskim rozpędzeniem gitarowym lidera formacji Avey Tare'a. (...) Kluczowy w tym majstersztyku wydaje się występ Geologista, obdarzonego niezwykłym skrzecząco-indyczym głosem, zatopionym w miksie i jednocześnie naturalnie wybijającym się ze spirytualistycznej osnowy." z Odpowiedz Link
huann Misia Pandy słucha: 17.01.07, 22:06 to jeszcze takie z ZAGROBA COLLECTIon: Opętańcze trele nie pozwalają odetchnąć: od jakiegoś jodłowania po wrzaski. Grzęźniemy w rozklejonym akustycznym dłubaniu i demonicznych zawodzeniach na mieliźnie kilkunastominutowego trącania nylonowych strun. Nie chodzi tu bynajmniej o sam fakt popularyzacji tworu stylistycznego ochrzczonego outre-noisem, a autentyczną swobodę wypowiedzi w obrębie kompletnie pojebanych formuł. Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 17.01.07, 21:59 Animal Collective. krótko i na temat: ONI SĄ G(ł)ODNI MNIE. !!! Odpowiedz Link
uerbe czego w tej chwili słucha: 19.01.07, 10:03 grają na przemian: Andy Votel i Ammoncontact Odpowiedz Link
meteor2017 Relacji z sytuacji na trakcji słucha: 19.01.07, 11:00 Cyryl daje czadu za oknem Orkan! Orkan! Orkan! CYYYYRYYYYL!!! usenet.gazeta.pl/usenet/0,48205.html?group=pl.misc.kolej&tid=1299864&pid=&strona=0 wiadomosci.onet.pl/1,15,11,26805012,74086627,2865078,0,forum.html wiadomosci.onet.pl/1,15,11,26802912,74082448,2865078,0,forum.html Ciekawe jak ja dotre do roboty ;) Odpowiedz Link
huann Re 19.01.07, 15:46 bo żyjemy dziś w Orkansas, gdzie za króla Sasa jedzono, pito i zbijano bąki oraz sztukasa. Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 19.01.07, 15:47 'whiskey in the jar' w wersji akustycznej w wykonaniu Jerry'ego Garcii (tego, co jeździł na wielbłądzie) i Davida Grismana (tego nie wiem). Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 20.01.07, 13:47 Kartki dla Waldka. Utwór Mr. Zoob "Kartka dla Waldka" jest plagiatem-żartem wobec przyjaciela zespołu, poety i tekściarza Waldemara Chylińskiego. Pierwsza zwrotka, zaczynająca się od słów: Tramwaj przejechał mi przez śniadanie, bezczelnie wjechał w mój dom Przy stole zrobił sobie przystanek, choć dotąd tu nie było go została przepisana z wiersza Chylińskiego pt. Szary blues: Przejeżdża mi tramwaj przez śniadanie I wolno wjeżdża do głowy Domy ulice domy i ludzie Ranni powoli wsiadają i wysiadają Zespół nagrał piosenkę i wideoklip bez wiedzy poety, który usłyszał piosenkę dopiero w audycji telewizyjnej. Początkowo zdenerwowany z powodu plagiatu, jak sam mówił, o mało nie spadł z krzesła gdy usłyszał refren: Nie gniewaj się, Waldek, ten "tramwaj" jest naprawdę twój, a reszta moja! Odpowiedz Link
szprota Re: czego w tej chwili słucha: 20.01.07, 17:02 Tatiany Bulannovej i trochę jakby Ramsztajna. Odpowiedz Link