szprota1 26.11.02, 20:28 WITAJCIE... Przetrwamy jakoś, nie? Ta zima kiedyś musi minąć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 Chodź, Pijaw, zrobimy sobie grzańca... 26.11.02, 21:17 ...i wiesz co? Mam ochotę dziś się urżnąć w zimnego trupa, zabalsamować w czarnoziem, w opiłki metalowe... Odpowiedz Link
pijaw Zapraszam Szprotko, mam goździki.. 26.11.02, 21:45 Będzie dopsz... Zobaczysz.... A jakby nie, to poznałem Ciebie i Was i życie już zawsze bedzie weselsze niż dawniej :) Pijaw_optymista Odpowiedz Link
b00g13 Re: Chodź, Pijaw, zrobimy sobie grzańca... 15.11.04, 03:24 Mhm, podchwyciłem pomysł. Odpowiedz Link
tulka Re: SURREALIŚCI DO REZERWATU! 26.11.02, 21:55 Szprotko, jak widac na wiadomym wątku, sporo osób jest przeciwnych podforum. I to juz jest chyba powód do radości :-) A grzańca też bym... i owszem :-) Odpowiedz Link
pijaw Goździków ci u nas dostatek :) 26.11.02, 22:03 Zapraszam Tuleczko :) (mogę tak się zwrócić?) A tak włąściwie, czy wątek o wystawie Picassa "Dwa piętra Picassa" też wyląduje na podforum dla surrealistów? :> Jak wszyscy, to Mistrz też ;) Pijaw_dobrej_myśli Odpowiedz Link
tulka Re: Goździków ci u nas dostatek :) 26.11.02, 22:42 pijaw napisał: > Zapraszam Tuleczko :) > > (mogę tak się zwrócić?) Ależ oczywiscie, miło mi bardzo :-) Chlapnę sobie na dobry sen i idę odsypiać... Dobranoc! :-) Odpowiedz Link
szprota1 Re: SURREALIŚCI DO REZERWATU! 27.11.02, 12:36 Nie urżnęłam się co prawda, ale obudziłam się dzisiaj z ciężkim kacem i ściśniętym sercem...Dopiero teraz zaczyna mi brzmieć w głowie "Always look for the bright side of life":) i zaczynam strugać łuk z rezerwatowej olszyny na pseudorozumnych... Odpowiedz Link
zamek Re: SURREALIŚCI DO REZERWATU! 27.11.02, 22:55 Ein Grzanietz bitte und zum Pohybel den allen Przeciwniken! Odpowiedz Link
w_trojcy_jedyni Re: SURREALIŚCI DO REZERWATU! 28.11.02, 12:19 I to jest dobry toast, i za to się z tobą napiję... Odpowiedz Link
aard Aardianno podaj soli... 28.11.02, 12:37 Przybyłem (na Utopię) Przemilczałem (zawieruchę) Zwyciężyłem (jak zwykle) Dzięki za gościnność, Szprociu! Odpowiedz Link
szprota1 Nie pierwsza to zawierucha i nie ostatnia... 30.11.02, 19:46 Przetrwaliśmy! A na drugi dzien po zawierusze obudził mnie kawałek Elektrycznych Gitar: "Spokój grabarza...wszystko będzie dobrze" Będzie dobrze! Obiecuję. Odpowiedz Link
zamek Wnioszę wnosek, 13.11.04, 15:49 aby starsze posty wyraźniej różniły się od nowszych. Kiedy widzę koło siebie "29.11.20..." i "13.11.20...", to nie zauważam różnicy. A gdyby były to dwa świstki papieru, jeden z 2002, a drugi z 2004, to byłoby wyraźniej widać. Uprasza się Siły Odśrodkowe za dany stan o należną patynę tudzież pajęczynę dla postów matuzalemowych, bowiem wszystko na tym świecie patyną obrasta, a posty wciąż jak nowe. No wstyd po prostu! Odpowiedz Link
szprota a posortuj se od najnowszego, ha! 13.11.04, 17:00 mnie się podoba ten wątek, że taki smakowicie popieprzony chronologicznie :D Odpowiedz Link
zamek Nie bede se nic sortował 15.11.04, 02:21 Ja tylko postuluję, żeby posty - zgodnie z naturą - żółkły ze starości i zachodziły pajęczynami. Czy to zbyt wiele? To się dzieje na każdym strychu. Dzierżbór ani windu ani strychu! Odpowiedz Link
aard Spostrzeżenie naluzie i bezzłychintencji 13.12.02, 12:52 Zauważyłem, ze jak ostatnio Mistrz Zamek ma coś surrealnego do napisania (typu "Jestem kserem", czy "Panteon Postaci Smakowitych"), to ucieka z tym do Rezerwatu, jakby bał się ataku RFSu* na Forum Łódź. Oczywiście miło tu u Szproci i przytulnie, ale przecież: Primo: poddawać się nie wolno i siłom zła ulegać, Secundo: czy warto szans na Salvadora się pozbywać? Więc jak, Mistrzu? Odpowiedz Link
zamek Odpowiedź jakże-wy-luzzo-wanna (if you wanna) 13.12.02, 13:03 Postanowienie powziąłem, że pomysłami własnego autorstwa Utopię będę zasilał z racji wielkiej dla niej atencji. A zdarzyć się może, że coś Surre na hlavni forum spadnie - zasady żadnej nadrzędnej w sumie w tym nie masz, ino chęć obdarzenia imaginacją własną Przyjaciołes y Confratres. Z pozdrowieniami C.F.K.P.P.E.T. - WMZ /°\ <|¬_ Odpowiedz Link
aard aard_nieuważny - poprawka (+ aknowledmentacja) 13.12.02, 15:11 aard napisał: > jakby bał się ataku RFaSu* aard nieuważny - litrówkę zrobił i "*" zapomniał wyjaśnić: RFaS = Radykalna Frakcja antySurrealna > Secundo: czy warto szans na Salvadora się pozbywać? aard nieuważny i niefrazeologiczny zarazem - "pozbawiać" miało być. Dziękuję, Mistrzu, za wyjaśnienie, które dowi adom ości przyjąłem byłem. Odpowiedz Link
zamek SREALIŚCI DO REZERWUARU! 13.11.04, 16:00 Tyle razy przez nogawki wypróżnieni W niepłukane fajanse... Odpowiedz Link
meteor2017 NIECAŁKUJĄCY DO REZERWATU!!! 17.11.04, 10:38 Ufff, od razu mi lepiej gdy wznioslem okrzyki, moze jeszcze jakies piesni zaspiewam na cale gardlo... Hymn Matematykow, a moze... Wiem! Mury! A wiec w gore gardla: On nieskończony rozbieżny był, Ich nie przeliczyłby nikt, On się sumował ile sił, W nieskończoności się wił, Hordy indeksów mnożyły się, Aż w końcu zabrakło liczb, Omega Pierwszy pojawił się, Dobry porządek wraz z nim. No! Od razu lepiej! I te fraktale za oknem udajace chmury jakby przejrzystsze sie zrobily i Teoria Chaosu tak nie cisnie cisnieniem stada motyli i to male, niewyrosniete sigma juz nie chowa sie w szufladzie, tylko ufnie wyszlo na blat i biurka i wesolo mruga ogonkiem :) -- Haslo z tytulu zostalo zaslyszane razu pewnego na Markowych Szczawinach i od razu nasza grupa poczula sie jak w domu, rewanzujac sie siarczystym: "Kto nie całkuje, ten nie je!!!" Odpowiedz Link
b00g13 Bo cię ktoś przeleci i zgaśnie 18.11.04, 02:36 Gadzam się z Aardem w całej rozciągłości, szerokości, długości, głębokości, wysokości, długości, cały czas. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Minęła! 02.10.05, 20:11 Zima minęła! Ogłaszam, głaszcząc. Już wiosna radosna! Odpowiedz Link
aard tędy i owędy /starychmieszkańrzędy 06.10.05, 10:41 tadyrady i owady /dotykgładkiejskóry Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Przypominacie sobie? 17.07.06, 01:42 Rok 2002. Te wspomnienia. Zła klei się w oku cyklonu. Cyklop historii i garb starości zezuje na Was nieupłakanie. Ale luz, nie bacie się czego omawiać. W przemyśle włókienniczym były masowe rozwolnienia. Parki siedzą na bezrobociu i co najwyżej mogą powiesić się na nici Ariadny w ciemnej łazience. Odpowiedz Link
b00g13 -a ma pani ochotę na rżniątko? -Ihaaa! 17.07.06, 22:37 Rosomacze ale fajny wątek przeleciałeś. Odpowiedz Link
aard SURREALIŚCI DO REZERWATU! 22.05.13, 22:54 O! Zima w pełni, ale znów JEST rezerwat! :DDD Odpowiedz Link
maginiak Hmmm 14.01.15, 15:57 Trwało to lat co najmniej dwieście, ale zajrzałam wreszcie i co? I to serce ciągle bije! No dobra stuka. Ale dobre i to Odpowiedz Link