neolilet 18.05.06, 00:09 Wszyscy jesteście dresiarzami. W kreszu. A rękawica ma aksamitna. Dlatego żaden z was jej nie chce podjąć. Ot co. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neofilet Re: Kresz i dres 18.05.06, 00:13 ktos podszywa... a fuj... choć wy byście uzyli innego słowa... ale to nie mój styl... prawdziwy neofilet Odpowiedz Link
huann Re: Kresz i dres 18.05.06, 00:14 ktoś sie podszywa... taaa, pewnie zaraz się dowiemy, że używa w tym celu dresu i kreszu... Odpowiedz Link
neofilet Re: Kresz i dres 18.05.06, 00:15 huann napisała: > ktoś sie podszywa... taaa, pewnie zaraz się dowiemy, że używa w tym celu dresu > i > kreszu... > > na poczatek rozumu i fantazji... dres i kresz pozostawiam utopii Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: Kresz i dres 18.05.06, 00:18 > dres i kresz pozostawiam utopii Dziękujemy za prezenty. Jesteś bardzo hojny. Dobranoc. Odpowiedz Link
huann Re: Kresz i dres 18.05.06, 00:19 cóż za hojność! dobrze jest obdarowywać rzeczami, które są własne. prawda neolilecie? :> Odpowiedz Link
neofilet Re: Kresz i dres 18.05.06, 22:30 Huannie!!! Z Twego tekstu wnioskuje, że jesteś po czterdziestce i jaskrawe kolory Ci nie w smak. No cóż wiek lata lęcą mina rzednie psują ci sie zęby przednie... Odpowiedz Link
szprota wow dzięki 18.05.06, 17:10 no normalnie kochany jesteś, dzięki, no! ja poproszę ten z weluru! Odpowiedz Link
neofilet Re: wow dzięki 18.05.06, 22:32 Tania szprotko!!! Droga pozostawie dla ciekawszych kobiet(?)... Welur był materialem przeznaczonym dla szlachetnych ludzi... twoje forum świadczy o mieszczańskim pochodzeniu... wybacz zostaje Ci lniane płótno... Odpowiedz Link
huann Re: wow dzięki 18.05.06, 23:39 neofilet napisał: > Tania szprotko!!! neofilecie którego nawet z dopłatą... :P Odpowiedz Link
aard o jejku, jejku! :) 20.05.06, 00:05 Jak ty szybko, a dosadnie oceniasz :) Normalnie rentgen w monitorze :) A czegóż ode mnie tak usilnie chcioałeś, że aż osobny wątek założyłeś? :) Rękawica welurowa w błocie utopii gnije... Odpowiedz Link
neofilet Re: wow dzięki 18.05.06, 22:47 i jeszcze jedno... sam wybieram ludzi którzy mogą do mnie pisac kochany... choć jeżeli to Twoje zdjęcie ogladałem w wizytówkach forum... taka szczupła twarzyczka, niby anemiczna ??? jakby coś z gryzonia??? no to zmienia postać rzeczy... zdecydowanie NIE MÓW DO MNIE KOCHANY!!! neofilet z Weluru Odpowiedz Link