yavorius KultoweMAMNOŻYCE!!! 19.05.04, 21:41 Elektryczne nożyce z gór W kosmosie nie ma większych A oni zjednoczeni razem lecą Oni powracają tą samą drogą Taka jest moja koncepcja Tak ja to widzę Oni - wadliwi myśliwi Ja jestem prawdziwy myśliwy Taka jest moja koncepcja Tak ja to widzę Oni - wadliwi myśliwi Ja jestem prawdziwy myśliwy Więc strzeżcie się wszyscy źli Strzeżcie się wy i wy, i wy A oni zjednoczeni razem lecą Oni powracają tą samą drogą Taka jest moja koncepcja Tak ja to widzę Oni - wadliwi myśliwi Ja jestem prawdziwy myśliwy Taka jest moja koncepcja Tak ja to widzę Oni - wadliwi myśliwi Ja jestem prawdziwy myśliwy Pokój w naszych czasach Tak, będzie pokój w naszych czasach Ty wiesz, ja wiem Nie chcę czynić niczego złem Taka jest moja koncepcja Tak ja to widzę Oni - wadliwi myśliwi Ja jestem prawdziwy myśliwy Taka jest moja koncepcja Tak ja to widzę Oni - wadliwi myśliwi Ja jestem prawdziwy myśliwy Elektryczne nożyce z gór W kosmosie nie ma większych A oni zjednoczeni razem lecą Oni powracają tą samą drogą Więc strzeżcie się wszyscy źli Strzeżcie się wy i wy, i wy A oni zjednoczeni razem lecą Oni powracają tą samą drogą Odpowiedz Link
yavorius FilozoficzneMOŻEITODOBRZEŻENIKOGONIEMA/jesttxt 19.05.04, 21:49 Nikt nie podbije ogłoszeń:)))) Odpowiedz Link
yavorius LegolasoweOYAVORIUSIE (jesttxt) 19.05.04, 21:56 - This is no mere yavor. He is Yavorius, son of Yavorian. You owe him your allegiance. Odpowiedz Link
yavorius UnboweUNBA 19.05.04, 22:07 Witamy w informacji o bieżących kosztach, fakturach i płatnościach. Informacje zostały zaktualizowane dziewiętnastego maja dwa tysiące czwartego roku o godzinie osiemnastej. Bieżące koszty wynoszą sto siedem złotych, piętnaście groszy. Podana kwota nie zawiera podatku VAT. Dzierżbórr UNBA:) Odpowiedz Link
yavorius UnboweUNBAZNOWU 25.05.04, 12:55 Witamy w informacji o bieżących kosztach, fakturach i płatnościach. Informacje zostały zaktualizowane dzisiaj o godzinie szóstej. Bieżące koszty wynoszą sto czterdzieści złotych, trzydzieści cztery grosze. Podana kwota nie zawiera podatku VAT. Odpowiedz Link
szprota Protekcjonalniegłaszczącepogłówce TAKYAVORKUTAK 20.05.04, 23:32 Coś chęci nie stało? czy sił? czy jednego i drugiego? :P Odpowiedz Link
aard Niemogącesięnadziwić NIEMOGĘSIĘNADZIWIĆ 25.05.04, 12:54 Jak to też Yavoriana i Uerbiego wzięło pod moją nienożyczliwą nieobecność na spamowanie na wątkach defaultowych. Aż miło! L:-) Odpowiedz Link
maginiak Zachodzącewgłowęswojąpustą CZYDZIŚ? 27.05.04, 11:05 uszczelimy 10k? Odpowiedź: jeszcze nie wiemy, ale zrobimy co w naszej mocy, która jest z nami:-) Odpowiedz Link
aard Przypominające AWIEDŹMUN 27.05.04, 15:41 szprota napisała: > Myśleć, Szprota, myśleć :/ nawet nie wie, co to znaczy :-) Odpowiedz Link
aard Ależproszęciowe NOTONIEWIESZ? 31.05.04, 09:52 O wiedźmunską mlącą sygnaturkę. Wszyscy mu zazdrościmy. Czy jakoś tak. Odpowiedz Link
szprota Rozleniwione NIECHCEMISIĘ 03.06.04, 15:48 Jestem dziś rozflirtowana, rozłajdaczona i rozerotyzowana...nie czas na sprawdzanie sygnaturek. Odpowiedz Link
aard Zaardocyklowe MLEĆKONIUGACJA 04.06.04, 09:40 aard napisałem: > O wiedźmunską mlącą sygnaturkę. Ja mielę ty mlesz on mle (ble?) my mielemy wy mlecie oni mielą A może jakoś inaczej? Moja siostra miała to kiedyś odmienić, to chyba najgorszy posli czasownik. Nic dziwnego, ze Wiedźmun nawet nie wie, co to znaczy :p PS. A spróbujcie w czasie przeszłym! Odpowiedz Link
maginiak Zmaginiakcyklowe MLEĆPerfektumKONIUGACJA 04.06.04, 09:46 Ja męłłam Ty męłłeś On mielił My mieliśmy Wy mieliście Oni mieli Odpowiedz Link
neochuan chułłanowocyklicznaMLEĆFUTERKONIUGACJA 04.06.04, 17:01 ja będę ty będziesz on będzie my będziemy wy będziecie oni będą tylko skąd ten optymizm?... Odpowiedz Link
szprota odpowiadające ZDUPY (MSPANC_mode) 04.06.04, 17:52 "niemamwdupiejestemwypróżniony" (c) Zamek Odpowiedz Link
neochuan dupowiadające ZDUPY (MSPANC_mode) 04.06.04, 18:39 andy.auto-cent= er.pl/mam_to_w_dupie/ b00giemu zwłaszcza polecam, a głośniczki włączcie, dźwięk podkręćcie i usiądźcie ;0 ps. przepraszające, że nie w linkowni, ale w kontekście... Odpowiedz Link
neochuan dupowiadające ZDUPY (MSPANC_mode)terazmożepójdzie 04.06.04, 18:43 andy.auto-center.pl/mam_to_w_dupie/ Odpowiedz Link
szprota Dopisującepointę TOŚMYSIĘSZPROTKALI 07.06.04, 16:56 w Zapiecku, nie umawiając się ani. Odpowiedz Link
neochuan leczZAPYTUJĄCE 07.06.04, 17:39 azaliż czemuż Waćpanny być nie bełło o 5 rano w onymż Zapiecku, kędy chułłan po całonocnych hulankach jeszcze do 6:15 tą niedzielą swywolił? Odpowiedz Link
szprota spokojnieodpowiadające BOSPAŁAM 07.06.04, 17:58 wykorzystywałam jedyny dzień w tygodniu , kiedy mogę;) Odpowiedz Link
szprota Zastanawiającesię MOŻEZNOWUSPRÓBUJĘ? 11.06.04, 18:57 Mało mam konkurencji, warto zawalczyć. Odpowiedz Link
szprota iżebyniebyłowe WCALENIEJESTMARTWE 11.06.04, 18:59 tylko się tak niektórym czepiaczom wydaje Odpowiedz Link
szprota Słomianowdowne COBYTUWYKNUĆ 11.06.04, 19:01 Oprócz upojnego wieczorku w CDM tudzież GreenWay'u. Odpowiedz Link
szprota niecogłodne PRZESTAŁAMODJADAĆ 11.06.04, 19:07 Bo Aard zauważył, że odjadłam. To wystarczy. Odpowiedz Link
szprota defaultowozeschizowane HIRKAMSDEREJN! 11.06.04, 19:25 Here Comes The Rain Again Here comes the rain again Falling on my head like a memory Falling on my head like a new emotion I want to walk in the open wind I want to talk like lovers do Want to dive into your ocean Is it raining with you (So, Baby) Talk to me like lovers do Walk with me like lovers do Talk to me like lovers do Here comes the rain again Raining in my head like a tragedy Telling me apart like a new emotion I want to breathe in the open wind I want to kiss like lovers do Want to dive into your ocean Is it raining with you (So, Baby) Talk to me like lovers do Walk with me like lovers do Talk to me like lovers do (So, Baby) Talk to me like lovers do (Feel close again) (Hey,Hey,Hey,Hey,Hey) Here comes the rain again Falling on my head like a memory Falling on my head like a new emotion (Here it comes again, Here it comes again) I want to walk in the open wind I want to talk like lovers do Want to dive into your ocean Is it raining with you Here comes the rain again Falling on my head like a memory Falling on my head like a new emotion I want to walk in the open wind I want to talk like lovers do Want to dive into your ocean Is it raining with you Here comes the rain again Falling on my head like memory Falling on my head like a new emotion Odpowiedz Link
szprota poprawiająceokulary ALESWOJĄDROGĄHM 11.06.04, 19:28 lubię mieć mętlik w głowie, lubię Odpowiedz Link
szprota gwoliścisłościowe LICZNIKZWARIOWAŁ 11.06.04, 19:33 Tamten post był 10,500-nym na RU. Odpowiedz Link
szprota Jużniecospokojniejsze DAMDZIŚRADĘ 11.06.04, 19:31 Jestem tu sama, bo Maginiaczek nie może. Odpowiedz Link
maginiak Dementujące JANIEMOGĘ? 11.06.04, 19:39 Ależ mogę, droga Pani Samosiu. O, prosze bardzo <skok o tyczce> Dla chcącego NIC trudnego:) Odpowiedz Link
szprota Pardonujące ALEPSZECIESZNIEMOGŁAŚ 11.06.04, 19:46 To jak to tak Mażiniaczek mówi, że nie może, a może? Odpowiedz Link
maginiak Odpardonowujące BOWYGLĄDAŁOTOBARDZOŹLE 11.06.04, 19:55 a potem okazało się, że to mały pikuś jak nie ściągam paralelnie petera gabriela:) Odpowiedz Link
szprota zwdziękiemzawodowcaspamujące KLEPUKLEP 11.06.04, 19:35 narysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięci unarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięc iunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksię ciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksi ęciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyks ięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyk sięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamały księciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamałyksięciunarysujmibarankamał yksięciunarysujmibarankamałyksięciu Odpowiedz Link
szprota Nawiasowosięzamyślające NOTOJAKZRYCHŁOŻEM? 11.06.04, 19:36 Jestem skłonna do ustępstw na rzecz, pytanie, co z resztą. Odpowiedz Link
szprota zupełniespokojne JESTEMTUSAMA 11.06.04, 19:38 I żadne z moich podań nigdy już, nigdy nie trafi do kosza! Odpowiedz Link
maginiak Ponownieodletargowujące HEHEHE 11.06.04, 19:42 Podanie ma to do siebie, że nie trafiasz od razu do kosza. Podajesz do innego zawodnika i wtedy on wieńczy dzieło. Niechże koleżanka zawspółpracuje z pozostałymi kolegami z drużyny! Bo koleżankę wykluczę, jakem wytrych. Odpowiedz Link
szprota Przewrotne MAMPOMYSŁA 11.06.04, 19:49 tylko chwilowo, ale na niezły manewr surrealny Odpowiedz Link