huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 05.03.07, 19:50 Edycja przyjaciół Chcą Cię dodać Ci użytkownicy chcą Cię mieć na liście przyjaciół. Jeżeli zaakceptujesz dane zaproszenie, użytkownik znajdzie się również na twojej liście przyjaciół. longeta Odpowiedz Link
cruach Wiecie, jaka awaria???? 06.03.07, 07:36 Żadna awaria :) Wpisuję w wyszukiwarkę Szprota, Aard, Dziad, Maginiak, Yavorius, itd (tak, nawet "itd" ma wynik) - fajnie. Wpisuje siebie - nic. Więc niniejszym naprawiam. Po prostu muszę być w wyszukiwarce, która na hasło "rozum" wywala "wątek ku pamięci" (z prześwitem: "wątek zastojowy"), na hasło "LPR" poleca wyloty do Finlandii, a na hasło "dupa" link-sponsoruje: "cipa" (producent jarmułek). aha, a "Zamek" się automatycznie zabezpiecza przemysłowo. Odpowiedz Link
vauban Re: Wiecie, jaka awaria???? 10.03.07, 01:38 ta awaria: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=43471403 to jeszcze żadna awaria. Tu są kolejne awarie, i to są Awarie ! fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,58723835.html fotoforum.gazeta.pl/72,2,999,58770779.html fotoforum.gazeta.pl/72,2,737,58770938.html I jak na razie, nikt nie wie dokładnie, o co chodzi. To też jest, jak mi się zdaje, awaria ;( Odpowiedz Link
vauban Re: Wiecie, jaka awaria???? 10.03.07, 03:12 Siedzę, szukam, kombinuję, mimo abderyckiej pory, bo cholernie chciałbym wyjaśnić chociaż jedną z awarii - tą z gumką7. I wiecie co, coś zaczyna mi świtać. Ale nie mam władzy, by zajmować się aż takimi niuansami. Zamku, Yavoriusie - czy Wy moglibyście wrzucić do wyszukiwarek "gumka7" i "historykii", i zobaczyć, co tam między tymi panami zazgrzytało ? Domniemam, że historykii wkurzył gumkę7, a potem poobrzucali się wyzwiskami. No, i historykii mógł zdrowo przegiąć, bo to według mnie jest jakiś socjopata. W dodatku sfrustrowany. Gumkę7 znam osobiście, i jest to człek wielkiej zacności, pożyteczny niezwykle, ostoja FFT, a przy tym wrażliwiec - artysta. Sporo już zniewag zniósł, ale tym razem chyba nie wydzierżborzył. Jeśli coś można zrobić, to podzielcie się ze mną proszę, choćby uwagami. To ważne... No, i znowu mam wyrzuty sumienia, że uprawiam tu prywatę :( Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 19.03.07, 20:13 E, taki tam drobiażdżeg... ale ostatnio często się zdarza - daty się chrzanią: img64.imageshack.us/img64/6426/awdat1cu3.jpg Ale chwilę później po odśnieżeniu wraca do normy: img160.imageshack.us/img160/6964/awdat2ux7.jpg Odpowiedz Link
meteor2017 już działa :-) 23.06.07, 19:27 Albo pomógł mejl który wysłałem, albo mieli awarię... ale przez chwilę wyglądało an to że strona jest skasowana i z poziomu mojego konta też nie miałem do niej dostępu. Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 26.06.07, 21:19 tomi.blox.pl/2007/06/Pocztowka-zyrardowska-bezkluczowa.html Odpowiedz Link
yavorius Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 29.06.07, 12:28 muzyka.interia.pl/plotki/news/piotr-rubik-nie-zre,934871,2370 Będzie więcej dla mnie! Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 04.07.07, 23:41 Witryna skierowana do osób , które ukończyly 18 lat. WCHODZĘ "ŚWIAT WIND" Specjalistyczny magazyn poświęcony w calosci branży windziarskiej i zsypowej. Na rynku prasowym istnieje od roku 1999. W magazynie ŚWIAT WIND zamieszczamy m.in.: Przegląd wydarzeń z kraju i świata ("panorama") ; Prezentacje regionów windziarskich; Reportaże i materialy publicystyczne; Prezentacje wind i zsypów; Relacje z targów windziarskich i zsypowych; Raporty z badań rynkowych i rankingi sprzedaży; Prezentacje firm handlowych; Publikacje o nagrodach i wyróżnieniach; Przegląd prasy zagranicznej i krajowej; Stale rubryki poświęcone związkom wind ze schodami, drabinami i życiem na wysokim szczeblu; Materialy poświęcone zdrowiu: Felietony; Organizujemy konkursy :. Na ulubiony zdaniem czytelników magazynu produkt windowy; Przyznajemy nagrodę za popularyzowanie wiedzy o wieżowcach i windzie. Nagradzamy polskie produkty; Wyróżniamy ciekawe sklepy zajmujące się sprzedażą wind i zsypów. Pismo dociera między innymi do prenumeratorów; importerów wind; producentów wind i innych wyrobów dźwigowych; Klubów Milosników Winda; firm windziarskich na calym świecie; wlaścicieli hurtowni schodowych; sklepów branży zsypowej; hoteli, restauracji i barów; organizatorów targów branży spożywczej w Polsce i w Europie; organizatorów targów drabiniastych; stowarzyszeń chodziarzy; agencji reklamowych; instytucji finansowych; biur podróży; radców handlowych przy ambasadach RP; ambasad i biur radców handlowych przedstawicielstw zagranicznych w Polsce. Jesteśmy obecni jako wystawca na targach EUROGASTRO (Warszawa), IFE Poland (Warszawa), POLAGRA-FOOD (Poznań), HORECA (Kraków) cdn. Wasz Szindler Odpowiedz Link
huann dziś w odcinku: o Gruzinach 04.07.07, 23:51 Nr 3(4)/2007 (czerwiec-lipiec) W numerze piszemy m.in. o: W kachetyńskiej wsi Zemo Khodasheni powstał technologicznie zaawansowany i niezwykle nowoczesny zakład produkcji wind BADAGONI. Dzięki tej inwestycji Firma może dalej dynamicznie się rozwijać na ziemi, o której pięknie opowiada gruzińska legenda. Czytamy w niej, że kiedy Bóg dzielił ziemię między narody Gruzini dotarli zbyt późno na to spotkanie idąc schodami do nieba. Pan spytał ich, dlaczego nie przybyli punktualnie? Gruzini odpowiedzieli, że po drodze zatrzymała im się winda by się naoliwić i wznieść na chwałę Pana, a oni zostali na półpietrze. Bogu spodobała się ich odpowiedź tak bardzo, że dał Gruzinom tę część ziemi, którą zarezerwował dla siebie. O Gruzinach mówi się, że całe swoje życie poświęcają jeździe windą, gromadzeniu odpadków celem ich zrzucenia szybem zsypowym, pielęgnacji schodów specjalnymi pastami polerskimi, osiąganiu kolejnych szczebli kariery, a czasem podnoszeniu wzroku ku niebu. Wiedzą, że los ich wind zależy od natury. Nagły grat, przeciążenia 3G ETC mogą w ciągu kilku chwil zniszczyć dźwig. Ciężka praca i samotność (mało kto odważy się wsiąść do nich!) ukształtowały charakter gruzińskich wind. To twarde dźwigi, pozornie nieprzystępne i szorstkie. By je zrozumieć warto poczytać książki. To marzyciele, potrafią się cieszyć zwłaszcza wtedy, gdy piony są dobre. W numerze, jak zawsze, nasze stałe rubryki: Przewodnik pasażera, Windziarz polski, handlowa TOP lista, nowości, adresy importerów i adresy dobrych sklepów specjalistycznych z windami. Wasz Szindler Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 13.07.07, 21:51 forum __Ali Menty__ forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10489&w=65857126&a=65857301 Odpowiedz Link
vauban Chcecie popatrzeć, jak bawią się debile ? 13.07.07, 23:12 Na pewno nie chcecie, ale gdyby ktoś poczuł potrzebę perwersji, ma tutaj widok z zabawy toruńskich nastolatków. Uprzedzam, że to nudne. pl.youtube.com/watch?v=Y4l-0UQcOQk&mode=related&search= Odpowiedz Link
meteor2017 Re: czy oni ganiają 14.07.07, 21:49 Trzeba przyznać że nieźle śmigają... taki jeden z drugim przeskoczyłby Mount Cegielest i nawet nie zauważył... Miałem nadzieję, że na koniec będą skakali przez nyskę policyjną :-P Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 31.07.07, 01:16 na FŁ Potworum KFŁ (bodaj 10551) zamieniło się na Oczyszczanie dróg w Łodzi (76) JAKTO????! Odpowiedz Link
szprota no trochę szkoda 31.07.07, 13:28 Z tego co mi wiadomo, Ixtlilto sama wnioskowała u NKA, by odczepić KFL, a podczepić to oczyszczanie dróg. Będzie nudniej i normalniej ;) Odpowiedz Link
lavinka a mnie warknął wiatraczek od procka 31.07.07, 13:36 w kompie nieinternetowym... Odpowiedz Link
szprota a mnie zaś głowa boli 31.07.07, 14:39 Niż i łódzkie powietrze. Nad morzem lepiej mi się spało... :( Odpowiedz Link
lavinka Re: a mnie zaś głowa boli 31.07.07, 15:03 Po powrocie z Warmii na stare śmieci zareagowałam podobnie. Ból głowy przez trzy dni. A potem się przyzwyczaiłam... lav Odpowiedz Link
huann Re: no trochę szkoda 31.07.07, 23:20 szprota napisała: > Z tego co mi wiadomo, Ixtlilto sama wnioskowała u NKA, by odczepić KFL, a > podczepić to oczyszczanie dróg. Będzie nudniej i normalniej ;) nie tyle odczepiono, co nigdzie go nie ma. innymi słowy: kafel fugare est. Odpowiedz Link
lavinka Re: kafel fugą 01.08.07, 14:53 To już 3 miesiące jak nikt nie napisał tam ani słowa :))) Odpowiedz Link
meteor2017 Kurwa 04.08.07, 02:27 Ząb! Wyrwać chwasta... Zużyłem wszystkie środki przeciwbólowe z domu i nic... to znaczy coś - już nie biegam po ścianach tylko chodzę. Do tego jakaś wielka, czarna mucha wprosiła mi się do pokoju i brzęczy. Oraz pękła mi gumka w spodniach od pidżamy. Pewnie to przez to, że w tym tygodniu sporo dobrego mnie spotkało, więc musiało teraz coś dla równowagi pieprznąć. Odpowiedz Link
meteor2017 Komcie nie działają 05.08.07, 10:24 Kurna komętować nie mogę... u wuja Aarda nie wyświetlają się okienka do komętowania. U Lavinki lavinki nie przyjmuje mi kodów (z 10 razy wpisywałem). U Slimów "Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/dwarower/public_html/brzydkie_slowa.txt on line 2" To tylko u mnie, czy globalnie? Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Mnie fungują 05.08.07, 14:28 > przynajmniej te u Aardów i Lavinki. Może dlatego że z pracy piszę? Odpowiedz Link
szprota Re: Mnie fungują 05.08.07, 15:25 Może. Ja bym to uzależniła od przeglądarki. Jak próbowałam swego czasu opublikować komentarz u Aardów z komórki, to miałam za każdym razem info, że jestem automatem spamującym. Nigdy nie przyszłoby mi do głowy sprawdzić, czy z t9 w komórce piszę szybciej niż na qwerty. Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Mnie fungują 05.08.07, 21:47 Z domu u Aardów jest ok, lavinka wyłączyła kody i też ok, a u slimów komentarze nadal w stringach i się potykają o brzydkie słowa. Odpowiedz Link
lavinka Wyłączyłam Antyspamy 05.08.07, 14:01 Ciekawe kto się pierwszy wpisze. Robot czy Ty? ;-) Odpowiedz Link
lavinka Re: Na pewno nie taki znowu ostatni :P [nt] 05.08.07, 19:08 Zauważyłam,że spamerskie buty zazwyczaj ujawniają się tuż po opublikowaniu wpisu. Jakby wyczuwały nosem aktywność na stronie.... Odpowiedz Link
szprota ja chcę mieć spamerskie buty! 05.08.07, 19:42 na słoninie, o! i wtedy try walkin' in my shoes! Odpowiedz Link
lavinka Re: ja chcę mieć spamerskie buty! 05.08.07, 21:42 Ale one dużo błota nanoszą ;-))) Odpowiedz Link
lavinka Jak Ci naraz wejdzie 43 komentarze 05.08.07, 23:26 do jednego wpisu.... Mnie kiedyś tak wlazło na Warszavkę... Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 06.08.07, 10:25 Kebaby brudzą zabytki! miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,4363853.html Odpowiedz Link
lavinka Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 06.08.07, 13:57 A pod spodem reklama kostki brukowej. Odpowiedz Link
huann NO NIE 06.08.07, 17:16 ale gówniany interfejs. wszędzie. mogli darować chociaż prywatnym. szkoda wzroku. Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Niestety, nie mogli :( [nt] 06.08.07, 19:00 No i pod FF dziala jakby chcialo i nie moglo... obcina mi z prawej ulubione fora, opcje zaloguj, wyloguj itp. Odpowiedz Link
meteor2017 Aha 06.08.07, 19:02 Obcina wszystko co wystaje za okno w prawo... a ze mam mala rozdzielczosc top sporo mi obcina Odpowiedz Link
szprota No to lu z tym tu 06.08.07, 20:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=67084832 przy 1024x768 widać ok, są ulubione fora i wątki i ustawienia i wyloguj, wszystko się mieści. W ustawieniach można sobie wybrać skórkę klasyczną (zawsze trochę przypomina stare forum, przynajmniej czcionką - ładniej to widać na operze) Odpowiedz Link
huann zrzut z katastrofy, dziś 06.08.07, 19:18 wszystko jedno, gdzie co wrzucę, bo i tak nic nie widać: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Witajcie na nowym Forum (124)tebe Wyleciało w powietrze (19)tebe Błędy i tylko błędy (2)tebe Gdzie szukać forum Kobieta? (1)sss_29 a gdzie forum Legnica?? (1)ggigus Gdzie jest forum Praca? (2)Gość: ok 10 minut szukałam swojego forum :/ (3)camerthon Mialam przez chwile stary szablon ;] (9)kochany_dzieciak Banner "Ratujmy Darfur" (2)colour-ize nowy widok strony jest wygodny dla leworęcznych. (1)mateuszwierzbicki Co na zmiany Wasi szefowie? (1)hubar jak zainstalować "szablon klasyczny"? (3)annakate Nie możemy pytać użytkowników czy chcą, (6)filip_chlopak_ze_wsi nie działa link do forów prywatnych (2)taje jak to jest? (3)arszana Jedyny dobry sposób to dezpośredni kontakt z .. (1)Gość: filip Lepsze jest wrogiem dobrego. (2)gregus I gdzie jest kurna gasofonia? (2)parispari No to gdzie jest ten szablon klasyczny? (13)cymanon a gdzie forum psychologia,religia, przecież tego (1)Gość: bebe na testowym trzeba sprawdzać a nie na żywca (4)pulpet17 Chcemy starego forum!!! (15)metalwrona A tak z ciekawości - co złego było w poprzednim (11)Gość: filip Kolory forumowiczow (7)kochany_dzieciak co by tu jeszcze spieprzyć, co by tu jeszcze (4)huann nareszcie bardzo dobre forum! (1)Gość: mathias_sammer Wynocha z nowego Forum! (13)hubar Beeeeznadziejne. (1)boo-boo Gdzie jest forum " radio " ? (3)tekisk A Wyszukiwarki To Nie Zmienili! (3)parispari Literki za małe i ... (3)wedrowiec2 A mnie się podoba nowa szata graficzna forum (16)a-siek1 Czyli teraz (10)yoma panel z ulubionymi jest stanowczo zbyt szeroki, (8)istna schrzaniło mi się forum (16)wojtek33 Tak z ciekawości (9)kochanica-francuza Odpowiedz Link
szprota stare forum q pamięci 06.08.07, 19:32 fotoforum.gazeta.pl/photo/5/rj/jg/gzrc/rgJ29C1Qg8HivWaCNB.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/5/rj/jg/gzrc/NKv5GkEEjTa94fYaPB.jpg Odpowiedz Link
aard hehe, ale chujnia!! :p 06.08.07, 20:48 ledwo pisze, ale teraz tez ledwo widze, a po prawej to nawet wcale! :ppp Dzierżchujowezmiany!! :pp Odpowiedz Link
lea Re: hehe, ale chujnia!! :p 07.08.07, 10:08 aard napisał: > ledwo pisze, ale teraz tez ledwo widze, a po prawej to nawet wcale! :ppp > Dzierżchujowezmiany!! :pp to się nazywa desperacja :) Odpowiedz Link
szprota Re: hehe, ale chujnia!! :p 07.08.07, 20:10 Co to jest, że połowa ludzi nie widzi prawego panelu? i co ja zrobiłam, nieszczęsna, że u mnie, kurwa, wszystko działa?! Odpowiedz Link
lavinka Re: hehe, ale chujnia!! :p 07.08.07, 20:21 Prawego panelu nie widzą chyba Ci od małych monitorów w rozdzielczości 800x600. lav Odpowiedz Link
vauban Re: hehe, ale chujnia!! :p 07.08.07, 23:02 Na Łodzi Szprota napisała: >można wreszcie wpisać więcej niż sześć wielkich liter w temacie posta (rany, jak mi to przeszkadzało, że nie można!) i jak widać, automat nie kropkuje wulgaryzmów. Są więc i plusiki ;) Spróbujmy... Odpowiedz Link
vauban Re: HEHE, ALE CHUJNIA!! :P 07.08.07, 23:03 Oż kurwa, tu przecież nigdy nie kropkowało... Spróbuję gdzie indziej... Odpowiedz Link
szprota BEZ JEBANEJ PRZESADY 07.08.07, 23:35 primo, był krótki moment, że kropkowało, aleśmy podnieśli wrzask i przestało kropkować. secundo, testowe nie wiedzieć czemu się pulta o te capsy. A na Łodzi weszło. Odpowiedz Link
vauban Re: BUHAHA 08.08.07, 00:48 A z tą rozdzielczością, to prawda. Zmniejszyłem sobie, i od razu mam to samo. Miałem, znaczy. Drobnym węglem. Biała dziura i zalogowanie szlag trafia. Mamy po prostu za dobre monitory aby nam psuć zabawę;) Odpowiedz Link
szprota A na komorce 08.08.07, 09:31 Nie ma dziur. Za to nie można wątków inaczej niż w drzewko. Odpowiedz Link
kotbert Re: BEZ JEBANEJ PRZESADY 08.08.07, 13:45 Chyba nie trzeba rozgłaszać tego faktu, bo się zapewne okaże, że to był błąd z tymi dużymi literami. Odpowiedz Link
huann już wszystko wiadomo przez kogo to!: 08.08.07, 11:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21172&w=66711271&a=67118556 TA DAMM !!! Odpowiedz Link
lavinka Wszystkie artykuły 404 08.08.07, 18:45 forum.gazeta.pl/wiadomosci/3660000,0.html Odpowiedz Link
karmazynova.lavinka Kompuer zrobił plamf, a ja teraz niucham 08.08.07, 21:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=67195640&a=67197148niuff,niuff,niuff Najbardziej capi od zasilacza... Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 09.08.07, 13:54 w nowym forum nie ma opcji 'sortuj wg: autor' i jak ja mam teraz znaleźć wątek 'ono-ma-to-peje, czyli co-to-tak-robi?' i zadać na nim pytanie co to robi o tak: "Och, ech, ej, uff, ach. Brr i bęc" ? :/ Odpowiedz Link
lavinka Czyżby kolejny wątek na forum o fotoforum? ;-D 09.08.07, 15:32 Nowy programista to świnia. Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 14.08.07, 12:14 w Jaworznie jest Wesołe Miasteczko, a w nim ... Odpowiedz Link
vauban Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 21.08.07, 16:05 Próbowałem napisać coś na Forum Łódź, w kwestii religijnej, ale dostałem taki oto komunikat: Nie masz wystarczajacych uprawnień aby wysyłaś posty na to forum. Jeśli jest to forum prywatne, zgłoś się do jego właściciela aby zostać uprawnionym moderatorem lub uczestnikiem. Cytat dosłowny, kopiuj/wklej. I byki. Odpowiedz Link
vauban Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 21.08.07, 16:10 Przecież, kuweta, jestem zalogowany, mam nawet autopublikację zdjęć i moderuję FFT. Chyba jestem sprawdzonym forumowiczem, jakich jeszcze uprawnień mi brak ? Co jest, do kuwety nędzy ? Lojalki nie podpisałem, na sieroty nie wpłaciłem ? Nie, to nie, do widzenia, ślepa Gienia... Odpowiedz Link
lavinka Dopisz się proszę do mojego wątku na forum o forum 21.08.07, 16:24 ,który założyłam w intencji naprawienia owej awarii... lav Odpowiedz Link
lavinka Łódź zwariowała.... 21.08.07, 16:23 " Nie masz wystarczajacych uprawnień aby wysyłaś posty na to forum. Jeśli jest to forum prywatne, zgłoś się do jego właściciela aby zostać uprawnionym moderatorem lub uczestnikiem." Odkad to Łódż stała się prywatna?!? Na innych forach dodaje posty bez problemu.... Odpowiedz Link
szprota Re: Łódź zwariowała.... 21.08.07, 18:57 coś się zjebawszy. już naprawiwszy. wietrzę związek ze zdejmowaniem obowiązku logowania. Odpowiedz Link
vauban W Turoniu nie lepiej 21.08.07, 21:33 Ale w nieco innym temacie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=65821725&wv.x=2&a=67819049 Umiejętność pisania schodzi na psy :( miasta.gazeta.pl/torun/1,35574,4310494.html Odpowiedz Link
keltoi Uprzejmie donoszę, że Huann jest zaraźliwy. 22.08.07, 15:07 I to przez zdjęcia!!! Bo jakżeby inaczej, jeśli nie tak, skoro od kiedy na mijej gronowej stronie pojawiło się huańskie zdjęcie, zaczęłam: a) jeździć na rowerze, co gorsza z przyjemnością, co jeszcze gorsza, zachowywać się jak rowerzysta; b) być notorycznie głodna Ja się tak nie bawię, skończy się tak, że zacznę mikrofalówki, tego pogańskiego, bezbożnego urządzenia, używać! Albo nie wiem co jeszcze! A w ogóle, to hej då. Odpowiedz Link
vauban Picasa powiedziała: 22.08.07, 17:50 404 NOT_FOUND Nie można przetworzyć prośby. Odpowiedz Link
vauban Wszak jest już sezon 22.08.07, 19:01 na PRZETWORY DOMOWE. PiES: POTWORY DOMOWE GRATIS ! Odpowiedz Link
keltoi O_o 23.08.07, 23:13 ... będę... ??? Będę! A co... tylko muszę sobie znaleźć inną literkę zamiast "y", bo chcę być oryginalna... A mogę być zamiast - pogyęta? Bo to mi się dobrze kojarzy... Odpowiedz Link
huann Swoją Drogą 25.08.07, 11:10 przyszła mi do głowy następująca kwestia: kim dla Keltoi (żony Szprota) jest Katastrofa UV (siostra astralna Aarda), skoro Szprotaard jest właścicielem RU? tu jest miejsce, tutaj, o: Odpowiedz Link
szprota Bo to najpierw trzeba rozstrzygnąć 25.08.07, 14:36 Czym albo kim jest SzprotAard. Otóż pomijając przyjaźnie, koneksje, wyprawy dla noworoda i in ten years in my place (a teraz już in six!) SzprotAard jest jednorazowym tworem RUodzinowym i jako taki aktualnie nie występuje w przyrodzie. Co się wspaniale zazębia z nie występującą w przyrodzie metryką Szproty. Zatem Katastrofa UV jest owdowiałą szwagierką po zwoju astralonu. Odpowiedz Link
keltoi Re: Swoją Drogą 12.09.07, 14:16 huann napisał: > przyszła mi do głowy następująca kwestia: > > kim dla Keltoi (żony Szprota) jest Katastrofa UV (siostra astralna Aarda), skoro > Szprotaard jest właścicielem RU? > tu jest miejsce, tutaj, o: astralną szwagierką...? O_o Odpowiedz Link
huann Re: Uprzejmie donoszę, że Huann jest zaraźliwy. 25.08.07, 11:07 Huann wczoraj wrócił zeżarł, a co z Jury to opowie(dzą fotki zaniedługo) Odpowiedz Link
lavinka Awaria Windy 24.08.07, 11:29 wiadomosci.onet.pl/1594085,11,item.html Stanisław Łyżwiński i prokuratorzy utknęli w windzie towarowej w łódzkim szpitalu. W windzie znajduje się 8 osób - podała telewizja TVN24. Szpitalni technicy nie potrafią sobie poradzić z awarią. Łyżwiński był przewożony zapasową windą, aby nie zwrócić uwagi mediów i uniknąć rozgłosu. Policjanci, Stanisław Łyżwiński i jedna z pracownic szpitala tkwili w windzie około 30 minut. Odpowiedz Link
lavinka A bo on się wyrywał... :) 24.08.07, 15:31 I dlatego się zacięła... za wcześnie ktoś chciał wysiąść... Odpowiedz Link
keltoi Pińcet, pińcet, sto dziwińcet... 28.08.07, 02:32 ... a ja, jak admin da, będę pińcet pierwsza!!! Ale mi się pięknie w tej Szwecji rymuje, nonono... Odpowiedz Link
huann a skąd masz literkę 'ń' w Szwecji? 28.08.07, 09:57 a szwedzkiego kucharza już spotkałaś? :> a szwedzki stół? ;>>> Odpowiedz Link
keltoi mam, bo jestem rdzenna 18.11.07, 00:52 i mam to w kodzie źródłowym, i mogą mi wszystkie domeny .se naskoczyć na kant matrycy. A oprócz tego jestem nierdzewna, więc niestraszny mi śnieg, którego, nawiasem mówiąc WCIĄŻ KURWA NIE MA! Odpowiedz Link
vauban Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 19.09.07, 22:43 Failure of server APACHE bridge: No backend server available for connection: timed out after 60 seconds or idempotent set to OFF. Build date/time: Dec 13 2006 10:09:19 Change Number: 871803 Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 20.09.07, 23:54 wyłączyli mi portugalską telewizję. zamiast tego dają coś po polsku, szkoda gadać. właściwie powinienem przestać płacić skoro nie ma za co. i męcz naszych z Portugalią będę musiał już tylko oglądać ze Szpakowskim w odsłuchu. a przecież taki byłem grzeczny :( Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? Gąbka znów świeci:/ 27.09.07, 23:33 Wielki powrót Gąbki Balbinki stał się faktem. Zabytkowy neon z atolu Bikini też świeci jak nowy! W dzisiejszym dniu w pewnej rybackiej łodzi po wielu latach nieobecności z inicjatywy "Gazety" i dzięki pomocy wojskowych sponsorów ponownie zaświeciła Gąbka zwana pieszczotliwie Balbinką. Dotąd ulubienicy naukowców badających sutki próbnych wybuchów atomowych z lat pięćdziesiątych pogoda nie rozpieszczała. Przez sztormy i szkwały, które wypłukały z niej materiał rozszczepialny nasza Gąbka przestała świecić. Dzięki uprzejmości sponsorów (wojska amerykańskie) znów jednak mogła przejść jakże jej niezbędny zabieg upiększający. - Przed detonacją wymieniliśmy też kilka rurek koralowca, z których zbudowany był miejscowy stary neon. Potem zajęliśmy się problemem fali uderzeniowej w wojsku - informuje Łukasz Oppenheimer z amerykańskiej firmy KapiLarum, specjalista od wizerunku niejednej rozbłyśniętej, choć przedwcześnie zgasłej gwiazdy. Po detonacji Gąbką zajęła się firma LinArt. Sprawdziła konstrukcję mocującą Balbinki. Wczoraj przyszedł moment na demontaż Balbinki, czym zajęła się firma SzokAlgi. Przetransportowała części Gąbki i połączyła je z resztą na wspomnianej łodzi. Gąbka Balbinka została stworzona pod koniec lat 50., poniekąd dzięki amerykańskiemu fizykowi, Robertowi Oppenheimerowi, współtwórcy takich hitów popkultury jak bomby ‘little boy’ i ’fat man’. Sam neon ma już ponad 30 lat. Przez wiele lat był, a na chwilę obecną - jest. - To mój tata jest współautorem pierwszej Gąbki. Zaangażowaliśmy się więc w tę akcję z wielkim sentymentem. I warto było. Gąbka znów świeci i do złudzenia przypomina projekt sprzed lat - mówi Łukasz Oppenheimer z firmy KapiLarum. <a href="http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,4528120.html">Oświecenie</a> Odpowiedz Link
finneznam Re: Wiecie, jaka awaria???? 28.09.07, 08:16 W na-przykład-Mysławicach rozparła sie Toya, wywaliła filią wzwyż. Ale w tech-pustyni mało się puszcza. Kto podejdzie, pyta, popyta, dowie ten się: nie łudź się, w istotniejszych sprawach decyduje Łódź. Łódź, to ja przepraszam, tonieja czy toniejasne? W sumie: to-bonki! Odpowiedz Link