aard czy podkrakowska kura zabierz(ów)e? 22.10.04, 10:42 dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/10.20/Krakow/c4/c4.html (cytowane za b00g13, forum Łódź) Odpowiedz Link
blq 100 05.12.04, 17:53 Poszła więc kura do kurnika spytać się czy ktoś by jej nie pomógł. Znalazł się jeden chętny. Odpowiedz Link
neochuan Re: Czy kura..........? 15.02.05, 01:54 TAK!: kura is developed in python kura is built around the idea of linguistic data kura is improper by some politicians kura is 5' 11" with well toned muscles and soft kura is established kura is excessively polluted kura is unpacked kura is the stage on which the lively people of kitakata lead their lives kura is along chuo kura is widely represented in public and private art collections kura is considered a long kura is nt4576 kura is about the same as alfalfa but kura is relatively close to the conference center kura is famous for embodying all types of kuras kura is its beautiful exterior walls kura is engulfed in flame kura is to store the family treasures when they are not on display in the tokonoma kura is the araz river kura is a character belonging to wolfaven kura is one of cool tolerance kura is kura is an important source of irrigation and hydroelectric power in azerbaijan kura is attracted to reizo is in the spoilers section kura is above all kura is an application for linguists working with fieldwork or manuscript data kura is entirely staffed by volunteers kura is the largest river and most popular with very big catfish kura is actually a bloke kura is a research analyst in wri?s information program kura is organising a trip to akarana and there will be a lot of fundraising happening kura is an area school kura is fuchu homare kura is the largest kura is a project based in aotearoa kura is looking for its own premises near the marae kura is hoping to cap her career off with a dazzling outdoor season kura is located at tendo kura is navigable c kura is taking a positive stance in reducing the influence on students to smoke kura is used as an all kura is in excellent non kura is ir un kura kura is a growing conglomerate of kansai area suppliers and retailers dedicated to the idea of the mainichi kotosai kura is the online maori spellchecker and macronising utility kura is available for the learning activities of all the whänau members kura is variable because of the varying levels of fluency of teachers kura is dead now but his jokes are in kuman language kura is lo kura is a japanese word and means a kind of historical storehouse usually made of wood and mortar kura is looking for distributors outside japan kura is located in asamai hiragacho kura is not the same kura is chosen kura is no exception kura is a kura is the current chairperson for the ngati rahiri hapu management committee kura is alive? will there be violence? will bar ladies die? kura is a shortened name from print club kura is an application intended to facilitate descriptive and analytic linguistic work in kura is a moody keeper kura is the first track athlete kura is one of the lakes referred to in the tradition of 'ngä puna wai karikari o rakaihautu' which tells how the principal lakes of te wai pounamu were kura is a test site used to explore the distance education potential of virtual environments for younger students kura is the business person who has helped the island women succeed as entrepreneurs kura is a major problem for oil production kura is expected to shift for term 3 kura is that they give you free rice during lunch kura is a silver dragon kura is also kura is expected to lead the way for the women kura is captured by the natives kura is the precious red earth kura is basically a fireproof storehouse kura is an umbrella organization uniting the cultural officers of the various student councils kura is a complete kura is the japanese word for a sake brewery kura is popular because it's based on real life situations kura is shuffling library kura is easily accessible by speed boats kura is thinking of cancelling because of the f&m kura is located inside the gorgeous oberoi hotel Odpowiedz Link
aard Re: Czy kura..........? 15.02.05, 15:08 neochuan napisał: > z dołu kura jest wszystkim. Prócz wołu. Odpowiedz Link
szprota Czy wyście............................? 10.09.05, 00:49 ocipcipieli? kury tak długo nie podbijać? jeszcze by się nam zarchiwizowała! CZY JEST TU KURA CO CI PA? Odpowiedz Link
zamek Czy kura.......... 28.09.05, 10:48 ...zdaje sobie sprawę, iż spacerowanie w celach aprowizacyjnych poboczem drogi krajowej numer 94 w okolicach Dąbrowy Górniczej (pikietaż nieznany, Vmax = 100 km/h, czas: 27.09.2006, 12.19) stanowi dla niej śmiertelne niebezpieczeństwo? Odpowiedz Link
huann Czy kura..........? 17.10.05, 20:54 [dwa cytaty hodowców z wiadomości z pola bitwy z ptasią grypą kórej jeszcze nie ma ale należy od wczoraj bezwzględnie zamykać drób - rozporządzenie ministra rolnictwa na wniosek głównego weterynarza kraju]: "taka kura ni może sjedzjec w chlewiku ona musi podzióbać i pojeść, na powietrze, zielone" "a ja tam panie kilka kaczków i kilka kurków to co one tam panie" "wypuściłem ptaki z rana bo one widać zdrowe wesołe chodzą dziobią prawda?" [za niezamykanie ptaków grozi 500 zł i więcej mandatu. w takim razie]: "jak trzeba płacić, to będziem zamykać. jutro zamkniem dzis niech się jeszcze słońcem cieszą". uwielbiam wielowiekowe tradycje naszości. Odpowiedz Link
aard ponieważ 18.10.05, 16:37 uważam, że w mediach za mało podkreślają DLACZEGO trzeba zamukać. Ja się musiałem domyślać, a jak się taki rolnicek domyśli...? Odpowiedz Link
szprota Re: ponieważ 21.10.05, 00:07 aard napisał: > uważam, że w mediach za mało podkreślają DLACZEGO trzeba zamukać w ramach solidarności międzygatunkowej? [a sygnaturka pasibrzuch] Odpowiedz Link
szprota a jak przejdzie, to i nairobi 20.12.05, 02:30 a wtedy to już zależy od religii omm Odpowiedz Link
aard A które to miejsce w Łodzi? 05.02.06, 15:47 czy może (kura) róg Gdańskiej i Legionów? Odpowiedz Link
huann Czy ta kura..........? 05.02.06, 19:55 ?..........broniła Stalingradu własną piersią..........? :> Odpowiedz Link
szprota za późno 11.06.06, 15:27 stało się, nie odstanie i pozostaje mieć nadzieję, że nie pociągnie za sobą konsekwencji. Odpowiedz Link
huann czy nie pociągnie za sobą ko 11.06.06, 23:20 nsekwencji, to zależy, czy to była kura pociągowa, czy też wyścigowa. sluze wiec rada. Odpowiedz Link
szprota Czy kura..........? 31.08.06, 19:27 ma cipkę? i gdzie? że ponowię pytanie Mag.gie. Odpowiedz Link
nata82 Re: Czy kura..........?To Ci powie tylko sekster 31.08.06, 19:48 im w głowie tylko seksowanie kurcząt :) Swoją drogą ciekawa nazwa zawodu. Odpowiedz Link
szprota a mnie się wydaje 02.09.06, 19:14 że to raczej Hejtuś będzie coś wiedział. przypomniałam sobie jego "sex is traktor" Odpowiedz Link
szprota a tak w ogóle 25.09.06, 13:22 to co to jest ten honeypot? resztę z ajmakowej sygnaturki w miarę rozumim, ale tego nie wim. Odpowiedz Link
aard to zapewne jakiś żargon 25.09.06, 13:27 a z języków obcych to ja słabo ten, jak się nazywa, francuski. Odpowiedz Link
szprota tyle to i ja wiem 25.09.06, 13:32 "Honeypot (dosł. garnek miodu) jest angielskim określeniem, które w żargonie szpiegowskim oznacza pułapkę." się nie wie, się gugla. chyba to sobie przykleję na monitorze ;P Odpowiedz Link
aard mnie coś chodzi po głowie 25.09.06, 13:42 jakby to był jakiś węzeł sieci, ale zero pewności. Odpowiedz Link
szprota insekty? 25.09.06, 13:57 za computerworldem: określenie serwerów, urządzeń sieciowych i oprogramowania symulującego słabo zabezpieczoną sieć komputerową. "słodka przynęta" dla hakerów znaczy. Odpowiedz Link
aard też wiarygodnie brzmi 25.09.06, 14:04 i jak ładnie się wpisuje w moją wczorajszą myśl o sztuce dla sztuki :) Odpowiedz Link
szprota ona była zeszłotygodniowa 25.09.06, 17:46 ta myśl. wczoraj tylko kontynuowałeś. Odpowiedz Link
aard o przepraszam! 26.09.06, 13:03 Ona była co najmniej roczna. W zeszłym tygodniu ją tylko ektrapolowałem, a wczoraj - interpolowałem :p Odpowiedz Link
szprota Czy kura..........? 03.12.06, 00:53 maaaaaaaaaaaaaaaamo! kura na mnie patrzy!! Odpowiedz Link
meteor2017 Czy kóra..........? 13.02.07, 15:43 img251.imageshack.us/img251/4584/koravp2.jpg A może pierwsze były samobieżne jaja? img157.imageshack.us/img157/7672/8485vq6.jpg A tak na marginesie, moze sie przyda jakby kto szukal: img169.imageshack.us/img169/8990/czykurazo7.jpg Odpowiedz Link
mag.gie Czy kura ma cipkę? 13.02.07, 21:58 bardzo długo walczyłam z sobą aby nie podbijać tego wąta i nie zadawać tego pytania. Ale nie dałam rady. Słabiutko.... :) Odpowiedz Link
szprota kocham gugla 13.02.07, 22:02 www.google.pl/search?q=Czy+kura+ma+cipk%C4%99%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odpowiedz Link
mag.gie meeee tuuuuuuuuuu 13.02.07, 22:03 www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=Czy+kupa+ma+cipk%C4%99%3F&btnG=Szukaj&lr= Odpowiedz Link
huann Re: kocham gugla 13.02.07, 22:08 images.google.pl/images?q=Czy%20kura%20ma%20cipk%C4%99%3F&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&sa=N&tab=wi ja też. Odpowiedz Link
meteor2017 Chiny: Dwupłciowa kura złożyła jajo 16.03.07, 19:26 Czy kura bez koguta może znieść jajko Ależ owszem, czemu nie, Kurze też należy się Kura hermafrodyta pochodząca ze wsi w środkowych Chinach złożyła pierwsze jajo - podał dziennik China Daily. Jajo jest nie tylko wyjątkowo duże, ale ma również skorupkę pociętą głębokimi zmarszczkami. Rolnik, będący właścicielem niezwykłej kury powiedział, że jeszcze nigdy nie widział tak dużego jaja. Kura ma również cechy fizyczne koguta, m.in. koguci grzebień na głowie. Odpowiedz Link
lavinka nowy gatunek kura kolejowa 16.03.07, 19:48 fotoforum.gazeta.pl/72,2,865,58422218.html Odpowiedz Link
lavinka Re: Drezyna, która znosi jaja? /ni jajecznicy/ 16.03.07, 20:19 Nie mam pojęcia,tylko zapodałam link :) Odpowiedz Link
meteor2017 A może drezyna grzebiąca? 16.03.07, 20:37 Tylu samobójców się rzuca po te setki ton pędzące w świat... Odpowiedz Link
lavinka Re: A może drezyna grzebiąca? 16.03.07, 21:09 Myślisz? To na pewno zawinił kogut ;-) Odpowiedz Link
meteor2017 Znaczy męski pierwiastek tej kury? 16.03.07, 21:22 Ta kura? czy ten kura? A moze to jajko... Odpowiedz Link
huann to jest kurczak. nie kura nie kogut kurczak. 17.03.07, 23:38 była zbrodnia - jest i curry. Odpowiedz Link
meteor2017 Czy jajo..........? 08.04.07, 00:27 Wszystko co chcielibyście wiedzieć o jajach, ale baliście się zapytać. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,4044374.html No dobra, a kiedy o kurze? Odpowiedz Link