Dodaj do ulubionych

Kary cielesne

23.04.15, 16:14
przywrocilabym dla takich zwyrodnialcow :

wyborcza.pl/1,75477,17803015.html#MTstream
Wykastrowac!

Oczywiscie w cywilizowany sposob, w szpitalu i pod znieczuleniem.
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Kary cielesne 23.04.15, 18:19
      maria421 napisała:

> przywrocilabym dla takich zwyrodnialcow :

> Oczywiscie w cywilizowany sposob, w szpitalu i pod znieczuleniem.

To miałaby być kara cielesna? Kara cielesna musi zadawać ból.
      Takich osbników należy konsekwentnie izolować bez jakichkolwiek wygód - 3 razy dziennie micha, w międzyczasie ciężka praca i w ramach respektowania praw człowieka wystarczająca ilość snu - nic więcej.
      Kastracja nic nie załatwia - morderca córki Marianny Bachmeier z Lubeki dał się dobrowolnie wykastrować 4 lata przed zabójstwem.
      Jego spotkała kara z ręki matki - został odstrzelony przez nią na ławie oskarżonych w lubeckim sądzie.

PS.
      Trochę mnie zaskoczyło, że domagasz się takiej łagodnej kary dla zwyrodnialców, a jednocześnie trąbisz, że Bogu ducha winnych ludzi należy zawracać na morzu i osiedlać w namiotach bez jakichkolwiek warunków zostawiając ich zwyczajnie na pastwę losu.
      Idziesz na łatwiznę Mario.
      • maria421 Re: Kary cielesne 23.04.15, 18:28
        ja.nusz napisał:

> To miałaby być kara cielesna? Kara cielesna musi zadawać ból.
        > Takich osbników należy konsekwentnie izolować bez jakichkolwiek wygód - 3 razy
        > dziennie micha, w międzyczasie ciężka praca i w ramach respektowania praw człow
        > ieka wystarczająca ilość snu - nic więcej.

To moze byc dodatkiem do kary kastracji.

> Kastracja nic nie załatwia - morderca córki Marianny Bachmeier z Lubeki dał się
        > dobrowolnie wykastrować 4 lata przed zabójstwem.
        > Jego spotkała kara z ręki matki - został odstrzelony przez nią na ławie oskarżo
        > nych w lubeckim sądzie.

Ja mowie o karze, nie o prewencji. I nie mowie o chemicznej kastracji , bo taka juz sie stosuje.

> PS.
        > Trochę mnie zaskoczyło, że domagasz się takiej łagodnej kary dla zwyrodnialców,
        > a jednocześnie trąbisz, że Bogu ducha winnych ludzi należy zawracać na morzu i
        > osiedlać w namiotach bez jakichkolwiek warunków zostawiając ich zwyczajnie na
        > pastwę losu.
        > Idziesz na łatwiznę Mario.

Moze bys sie doinformowal zanim zabierze glos?

Australia UTRZYMUJE ten oboz. Czyli daje tym ludziom schronienie, wyzywienie, odziez i opieke medyczna. Dla kogos, kto ucieka przed wojna i glodem to chyba wystarczajace schronienie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka