maria421 23.04.15, 16:14 przywrocilabym dla takich zwyrodnialcow : wyborcza.pl/1,75477,17803015.html#MTstream Wykastrowac! Oczywiscie w cywilizowany sposob, w szpitalu i pod znieczuleniem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Kary cielesne 23.04.15, 18:19 maria421 napisała: > przywrocilabym dla takich zwyrodnialcow : > Oczywiscie w cywilizowany sposob, w szpitalu i pod znieczuleniem. To miałaby być kara cielesna? Kara cielesna musi zadawać ból. Takich osbników należy konsekwentnie izolować bez jakichkolwiek wygód - 3 razy dziennie micha, w międzyczasie ciężka praca i w ramach respektowania praw człowieka wystarczająca ilość snu - nic więcej. Kastracja nic nie załatwia - morderca córki Marianny Bachmeier z Lubeki dał się dobrowolnie wykastrować 4 lata przed zabójstwem. Jego spotkała kara z ręki matki - został odstrzelony przez nią na ławie oskarżonych w lubeckim sądzie. PS. Trochę mnie zaskoczyło, że domagasz się takiej łagodnej kary dla zwyrodnialców, a jednocześnie trąbisz, że Bogu ducha winnych ludzi należy zawracać na morzu i osiedlać w namiotach bez jakichkolwiek warunków zostawiając ich zwyczajnie na pastwę losu. Idziesz na łatwiznę Mario. Odpowiedz Link
maria421 Re: Kary cielesne 23.04.15, 18:28 ja.nusz napisał: > To miałaby być kara cielesna? Kara cielesna musi zadawać ból. > Takich osbników należy konsekwentnie izolować bez jakichkolwiek wygód - 3 razy > dziennie micha, w międzyczasie ciężka praca i w ramach respektowania praw człow > ieka wystarczająca ilość snu - nic więcej. To moze byc dodatkiem do kary kastracji. > Kastracja nic nie załatwia - morderca córki Marianny Bachmeier z Lubeki dał się > dobrowolnie wykastrować 4 lata przed zabójstwem. > Jego spotkała kara z ręki matki - został odstrzelony przez nią na ławie oskarżo > nych w lubeckim sądzie. Ja mowie o karze, nie o prewencji. I nie mowie o chemicznej kastracji , bo taka juz sie stosuje. > PS. > Trochę mnie zaskoczyło, że domagasz się takiej łagodnej kary dla zwyrodnialców, > a jednocześnie trąbisz, że Bogu ducha winnych ludzi należy zawracać na morzu i > osiedlać w namiotach bez jakichkolwiek warunków zostawiając ich zwyczajnie na > pastwę losu. > Idziesz na łatwiznę Mario. Moze bys sie doinformowal zanim zabierze glos? Australia UTRZYMUJE ten oboz. Czyli daje tym ludziom schronienie, wyzywienie, odziez i opieke medyczna. Dla kogos, kto ucieka przed wojna i glodem to chyba wystarczajace schronienie? Odpowiedz Link