maria421 31.07.15, 08:09 do Polski. Walizka spakowana, taksowka zamowiona na 9.00. Wracam w poniedzialek wieczorem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra18 Re: Jade 31.07.15, 08:24 maria421 napisała: > do Polski. > > Walizka spakowana, taksowka zamowiona na 9.00. > > Wracam w poniedzialek wieczorem. Tak na krótko????? Udanej podróży:) Odpowiedz Link
astra18 Re: Jade 31.07.15, 10:20 lepian4 napisał: > A moze to jest w poniedzialek po Niedzieli Palmowej? Nie sądzę, Maria może przez najbliższe 5 lat nie przyjechać do Polski za czasów PiSowskiego prezydenta.:) Teraz zdąży przed zaprzysiężeniem:) Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jade 31.07.15, 12:00 W tych trudnych czasach Maria powinna podrozowac po Polsce jedynie pociagiem Odpowiedz Link
jureek Re: Jade 31.07.15, 14:29 astra18 napisała: > > Wracam w poniedzialek wieczorem. > > Tak na krótko????? Na krótko? Mi zdarza się wyjeżdżać w piątek po pracy i wracać w niedzielę. Mam wtedy całą sobotę do dyspozycji na zajęcie się moim domem i ogródkiem. Odpowiedz Link
astra18 Re: Jade 01.08.15, 07:34 jureek napisał: > astra18 napisała: > > > > Wracam w poniedzialek wieczorem. > > > > Tak na krótko????? > > Na krótko? Mi zdarza się wyjeżdżać w piątek po pracy i wracać w niedzielę. Mam > wtedy całą sobotę do dyspozycji na zajęcie się moim domem i ogródkiem. Ale jedziesz "do siebie" a nie w odwiedziny na plotki:) Odpowiedz Link
maria421 Jestem 03.08.15, 18:33 Polska jak zwykle piekna, tym razem bylam oprocz Poznania w Gnieznie i w Lednicy, czyli w kolebce Polski. Podroz uciazliwa, bo wszedzie pelno ludzi, pociag z Poznania do Berlina spoznil sie o 15 minut, na szczescie mailam godzine rezerwy miedzy jednym a drugim. ICE z Berlina wyjechalo z 15 minutowym opoznieniem "ze wzgledu na opozniine przygotowanie skladu"... Coraz gorzej z ta DB. Odpowiedz Link
astra18 Re: Jestem 04.08.15, 07:25 maria421 napisała: > Polska jak zwykle piekna, tym razem bylam oprocz Poznania w Gnieznie i w Lednic > y, czyli w kolebce Polski. > > Podroz uciazliwa, bo wszedzie pelno ludzi, pociag z Poznania do Berlina spoznil > sie o 15 minut, na szczescie mailam godzine rezerwy miedzy jednym a drugim. > ICE z Berlina wyjechalo z 15 minutowym opoznieniem "ze wzgledu na opozniine prz > ygotowanie skladu"... Coraz gorzej z ta DB. No to musisz polegać jednak na własnym zegarku:) > Odpowiedz Link