astra18 Re: Wyjezdzam na tydzien 30.09.15, 19:44 maria421 napisała: > Pa! > No i tyle ją widzieli:) Pa. Odpowiedz Link
jureek Re: Wyjezdzam na tydzien 01.10.15, 06:25 No to dałaś zagwozdkę. Cały tydzień będę rozważał różne warianty, dokąd to mogłaś wyjechać. Gdybyś miała Mundzia można byłoby zobaczyć, a tak pozostają tylko domysły. Czy do Bad Karlshafen do wód, czy może jako wolontariuszka do Libanu pomagać uchodźcom? Odpowiedz Link
astra18 Re: Wyjezdzam na tydzien 01.10.15, 08:03 jureek napisał: > No to dałaś zagwozdkę. Cały tydzień będę rozważał różne warianty, dokąd to mogł > aś wyjechać. Gdybyś miała Mundzia można byłoby zobaczyć, a tak pozostają tylko > domysły. To jakiś lokalizator?:) Czy do Bad Karlshafen do wód, czy może jako wolontariuszka do Libanu p > omagać uchodźcom? Odpowiedz Link
jureek Re: Wyjezdzam na tydzien 01.10.15, 09:09 astra18 napisała: > To jakiś lokalizator?:) No. Taką funkcję też toto ma. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wyjezdzam na tydzien 01.10.15, 09:14 W Akwizgranie Marycha ma wystarczajaco duzo wod. Ciesze sie, ze wracasz do sil i proponujesz uczciwym ludziom wolontaraiat w Libanie. Opowiedz lepiej, co piszczy w trawie w twoim slaskim ranczo. Udostepniles je juz Przyjaciolom Milosierdzia i Blogoslawienstw Bozych? Odpowiedz Link
jureek Re: Wyjezdzam na tydzien 01.10.15, 09:44 lepian4 napisał: > Ciesze sie, ze wracasz do sil i proponujesz uczciwym ludziom wolontaraiat w Lib > anie. Opowiedz lepiej, co piszczy w trawie w twoim slaskim ranczo. Udostepniles > je juz Przyjaciolom Milosierdzia i Blogoslawienstw Bozych? A chuj Ci do tego! Ja Cię nie pytam, co Ty robisz ze swoją własnością, więc odpierdol się łaskawie od mojej. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wyjezdzam na tydzien 01.10.15, 14:23 Coz to za retotyka panie Dzieju? Nie pojmuje twojego oburzenia: bezczelnie wysylasz innych na wolontariusze w slusznej sprawie, wynajdujesz wszedzie bledy i wypaczenia, bronisz ucisnionych i spragninych, napastujesz ksenofobie, neofaszyzm, brak tolerancji, znieczulice spoleczna, ... A gdy moglbys dac przyklad, stekasz cos o chujach! Postepem jest juz, ze nie marudzisz o zlamanych chujach, bo tez tak potrafisz! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Panowie, Panowie 02.10.15, 21:10 więcej dystansu.:) Damy czytają. Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Re: Panowie, Panowie 05.10.15, 09:19 Kacperku kochany, dziekuje za reprymende. Juz sypie swa glowe popiolem z fiolkow! Odpowiedz Link
maria421 Jestem 06.10.15, 14:58 ale mam katar, wiec wybacza Panstwo, troche sobie jeszcze odpoczne. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jestem 06.10.15, 15:06 maria421 napisała: > ale mam katar (...) No masz babo placek. My tu mamy z Syrią problemy a Ty jeszcze Katar przywlekłaś. Odpowiedz Link
astra18 Re: Jestem 06.10.15, 17:45 maria421 napisała: > ale mam katar, wiec wybacza Panstwo, troche sobie jeszcze odpoczne. Ale look na forum zrobiony - good job:) A wiesz ze sie cieszę???:)))) To teraz ściągaj szybko aplikację Konkursu Chopinowskiego i bądź na bieżąco:) Odpowiedz Link
a000000 Re: Jestem 06.10.15, 18:12 astra18 napisała: > > To teraz ściągaj szybko aplikację Konkursu Chopinowskiego i bądź na bieżąco:) służę uprzejmie: www.youtube.com/watch?v=i8gnbAfNrIs Odpowiedz Link
astra18 Re: Jestem 06.10.15, 18:16 a000000 napisała: > > astra18 napisała: > > > > > > To teraz ściągaj szybko aplikację Konkursu Chopinowskiego i bądź na bież > ąco:) > > służę uprzejmie: > > www.youtube.com/watch?v=i8gnbAfNrIs Od nas Maria na youtubku nie obejrzy. Odpowiedz Link
maria421 Re: Jestem 06.10.15, 18:17 astra18 napisała: > Ale look na forum zrobiony - good job:) > A wiesz ze sie cieszę???:)))) Mam nadzieje ze nie z mojego kataru sie cieszysz :-) Z katarem musialam jeszcze dzisiaj na gwalt do dentysty pedzic, i to nie do mojego bo moj na wakacjach. > To teraz ściągaj szybko aplikację Konkursu Chopinowskiego i bądź na bieżąco:) A moge jutro? Bo teraz mnie strasznie lozko ciagnie .... Odpowiedz Link
astra18 Re: Jestem 06.10.15, 18:23 maria421 napisała: > > Mam nadzieje ze nie z mojego kataru sie cieszysz :-) Paskuda jesteś.:) > > > A moge jutro? Bo teraz mnie strasznie lozko ciagnie .... A to tym bardziej, wiesz jak katar mija przy tych barkarolach, fantazjach, nokturnach?? Cichutko Ci wprost do ucha ze słuchaweczki.... Odpowiedz Link
astra18 Re: Jestem 06.10.15, 18:25 maria421 napisała: > Mam nadzieje ze nie z mojego kataru sie cieszysz :-) Paskuda jesteś.:) > > A moge jutro? Bo teraz mnie strasznie lozko ciagnie .... A to tym bardziej, wiesz jak katar mija przy tych barkarolach, fantazjach, nokturnach?? Cichutko Ci wprost do ucha ze słuchaweczki.... Odpowiedz Link
jureek Re: Jestem 06.10.15, 18:54 Nie lubisz słuchać muzyki leżąc w łóżku? Polecam na ipada darmową aplikację polskieradio.pl Program drugi nadaje bezpośrednie transmisje, a radio Chopin powtórki Odpowiedz Link
maria421 A propos konkursu chopinowskiego 08.10.15, 19:57 Mowilam Wam kiedys o muzycznej chlubie naszej rodziny? Tak gral 5 lat temu, majac 13 lat : www.youtube.com/watch?v=--NS4D3NXB0 Odpowiedz Link
astra18 Re: A propos konkursu chopinowskiego 08.10.15, 20:08 maria421 napisała: > Mowilam Wam kiedys o muzycznej chlubie naszej rodziny? > > Tak gral 5 lat temu, majac 13 lat : > > www.youtube.com/watch?v=--NS4D3NXB0 Kontynuuje naukę w tym kierunku? > Odpowiedz Link
maria421 Re: A propos konkursu chopinowskiego 08.10.15, 20:44 astra18 napisała: > maria421 napisała: > > > Mowilam Wam kiedys o muzycznej chlubie naszej rodziny? > > > > Tak gral 5 lat temu, majac 13 lat : > > > > www.youtube.com/watch?v=--NS4D3NXB0 > > Kontynuuje naukę w tym kierunku? > > Jest w szkole muzycznej, koncertuje na roznych konkursach, zbiera nagrody, w przyszlym roku robi mature i potem wybiera sie na Akademie Muzyczna w Poznaniu, gdzie zreszta jego starszy brat tez studiowal, tyle ze nie klasyke a jazz. Odpowiedz Link