03.07.16, 19:10
tvn24bis.pl/z-kraju,74/jaroslaw-kaczynski-o-oszczednosciach-z-ofe,658215.html
Hmmm.... jak PO przenioslo czesc srodkow z OFE do ZUS to byla to "kradziez" na ktora tu Astra mocno pomstowala.

A jak PiS polozy rece na srodkach OFE to co to bedzie? Dobrowolna pozyczka udzialowcow dla PiSu?
Obserwuj wątek
    • astra18 Re: OFE 03.07.16, 19:47
      maria421 napisała:

> tvn24bis.pl/z-kraju,74/jaroslaw-kaczynski-o-oszczednosciach-z-ofe,658215.html
      > Hmmm.... jak PO przenioslo czesc srodkow z OFE do ZUS to byla to "kradziez" na
      > ktora tu Astra mocno pomstowala.

Nie tylko Astra, nawet sam Balcerowicz!:)
      Przeniesienie , tfu, rąbnięcie kasy i oddanie do ZUS - co pozbawiło również mozliwość dziedziczenia tych środków, to była "inwestycja"?
      >
      > A jak PiS polozy rece na srodkach OFE to co to bedzie? Dobrowolna pozyczka udzi
      > alowcow dla PiSu?

A jak "położy" ,rozda między członków PiS?:)

Ty się tak nie martw bo nie o Twoje chodzi.

• maria421 Re: OFE 03.07.16, 19:53
        Astra, ja sie nie martwie, ja Ci tylko po raz kolejny wykazuje ogromna HIPOKRYZJE PiSu.
        • astra18 Re: OFE 03.07.16, 19:57
          maria421 napisała:

> Astra, ja sie nie martwie, ja Ci tylko po raz kolejny wykazuje ogromna HIPOKRYZ
          > JE PiSu.

Słońce Drogie, konkrety..konkrety...znasz dokładny plan?Czy tak dla padierżenia razgawora przebierasz nóżkami?:)
          • maria421 Re: OFE 03.07.16, 20:02
            astra18 napisał:

> Słońce Drogie, konkrety..konkrety...znasz dokładny plan?Czy tak dla padierżenia
            > razgawora przebierasz nóżkami?:)

Konkrety dotyczace HIPOKRYZJI PiSu w temacie OFE juz masz w wypowiedziach Prezesa i PiSowcow.

• astra18 Re: OFE 03.07.16, 20:06
              maria421 napisała:

> Konkrety dotyczace HIPOKRYZJI PiSu w temacie OFE juz masz w wypowiedziach Preze
              > sa i PiSowcow.

Gdybyś jeszcze je tak wypunktowała to byłby wypas:)
              Cały plan, włala.
              >
              >
              • maria421 Re: OFE 03.07.16, 20:23
                Astra, po co Ci plan? Dla Ciebie kazdy plan PiSu bedzie dobry i nie bedzie kradzieza srodkow OFE.

Bo wiadomo, tylko PO kradlo, a PiS najwyzej .... "pozycza"? :-)
                • astra18 Re: OFE 03.07.16, 20:29
                  maria421 napisała:

> Astra, po co Ci plan? Dla Ciebie kazdy plan PiSu bedzie dobry i nie bedzie krad
                  > zieza srodkow OFE.

Przecież Ciebie o to pytam bo już chyba wszystko wiesz:)
                  >
                  > Bo wiadomo, tylko PO kradlo, a PiS najwyzej .... "pozycza"? :-)

A jak "pożyczy"?No nie daj się prosić - konkret!
                  • maria421 Re: OFE 03.07.16, 20:51
                    Astra, co sie pytasz skoro wiesz ze Prezes jeszcze nie wyjawil jak chce polozyc lape na OFE.

Najwazniejsze ze cokolwiek Prezes i PiS z OFE zrobia, to Ty i tak to poprzesz :)
                    • astra18 Re: OFE 03.07.16, 21:53
                      maria421 napisała:

> Astra, co sie pytasz skoro wiesz ze Prezes jeszcze nie wyjawil jak chce polozyc
                      > lape na OFE.

Pytam sie Ciebie skoro z gory wiesz ze polozy lape:)

>
                      > Najwazniejsze ze cokolwiek Prezes i PiS z OFE zrobia, to Ty i tak to poprzesz :
                      > )

Nie mam watpliwosci ze Ty ngdy nic nie poprzesz, nawet jesli Cie to bezposrednio nie dotyczy, bo...tak??
                      • maria421 Re: OFE 03.07.16, 21:59
                        astra18 napisał:

> Pytam sie Ciebie skoro z gory wiesz ze polozy lape:)

Przeciez juz to zapowiada.

> Nie mam watpliwosci ze Ty ngdy nic nie poprzesz, nawet jesli Cie to bezposredni
                        > o nie dotyczy, bo...tak??

Ja z zasady nie popieram HIPOKRYZJI. W przeciwienstwie do Ciebie...
                        • astra18 Re: OFE 03.07.16, 22:25
                          maria421 napisała:

>
                          > Przeciez juz to zapowiada.

Nie slyszalam aby zapowiedzial polozenie lapy.
                          W die welt juz napisali?:)bo w polskiej prasie jeszcze nie podano szczegolow:)
                          >
                          >
                          >
                          > Ja z zasady nie popieram HIPOKRYZJI. W przeciwienstwie do Ciebie...

No chyba ze te zasady sa na Twoich zasadach, czego dowodem jest to "podworko":)
                          • maria421 Re: OFE 03.07.16, 22:34
                            Astra, nie slyszalas ostatniej przemowy Prezesa? Nie slyszalas co mowil o OFE?

Popierasz?

Oczywiscie ze popierasz, jakbys mogla nie popierac jakiegokolwiek pomyslu Prezesa :-)
                            • astra18 Re: OFE 03.07.16, 22:47
                              maria421 napisała:

> Astra, nie slyszalas ostatniej przemowy Prezesa? Nie slyszalas co mowil o OFE?

Mowil ze rzad ma dziure budzetowa i chce rabnac kase,pozbawaijac m.in dziedziczenie srodkow?
                              No chyba ze jakies konkrety ktore mnie umknely a od Ciebie wciaz ie moge uzyskac informacji:)
                              >
                              > Popierasz?
                              >
                              > Oczywiscie ze popierasz, jakbys mogla nie popierac jakiegokolwiek pomyslu Preze
                              > sa :-)

Stawiasz pytanie i sama sobie odpowiadasz?:)przemeczenie czy upaly?

• maria421 Re: OFE 04.07.16, 08:02
                                Astra, wlasnie potwierdzasz to co pisalam. Poniewaz PiS ma zamiar dobrac sie do srodkow OFE to dla Ciebie jest wszystko cacy.

Ale jak PO przenioslo czesc srodkow OFE do ZUS to grzmialas ze to kradziez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka