Dodaj do ulubionych

Poszukiwani

18.01.17, 19:29
www.wprost.pl/kraj/10039157/Byli-pod-Sejmem-16-grudnia-szuka-ich-policja-Opublikowano-wizerunki-kolejnych-osob.html
Co im zrobia jak ich zlapia?

W 2012 roku Solidarnosc na czele z Duda (Piotrem) tez blokowala Sejm. Czy ktos z blokujacych zostal wtedy ukarany?

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/blokada-sejmu-kiedys-i-dzis,701945.html
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Poszukiwani 18.01.17, 19:51
      Jednego rozponałem, nazywa się chyba Adam Małysz - kiesyś skakał, dzisiaj podskakuje.
      Je jaka nagroda za żywego lub martwego?
      • maria421 Re: Poszukiwani 19.01.17, 08:45
        To jest zwykla proba zastraszenia Polakow.
        Publikuja zdjecia manifestantow (za czyim pozwoleniem?) jakby to byli ludzie podejrzani o napad, rabunek, gwalt czy morderstwo.
        • a000000 Re: Poszukiwani 19.01.17, 12:18
          Widziałam tego w żółtym kapturku w akcji.... pod szyldem walki o wolne media przeszkadzał dziennikarzowi w pracy. W sposób chamski i agresywny.
          • maria421 Re: Poszukiwani 19.01.17, 12:23
            a000000 napisała:

> Widziałam tego w żółtym kapturku w akcji.... pod szyldem walki o wolne media p
            > rzeszkadzał dziennikarzowi w pracy. W sposób chamski i agresywny.

I to usprawiedliwia poszukiwanie go takim "listem gonczym" jak jakiegos terroryste, morderce czy gwalciciela?
            • a000000 Re: Poszukiwani 19.01.17, 12:26
              maria421 napisała:

> I to usprawiedliwia poszukiwanie go takim "listem gonczym"

prokuratura jest niezależna i poszukuje podejrzanego tak, jak uważa.

Chuliganów należy ścigać i karać.... i dobrze, że opublikowano ich wizerunki.... "kibolstwo" należy tępić.
              • maria421 Re: Poszukiwani 19.01.17, 13:06
                a000000 napisała:

> prokuratura jest niezależna i poszukuje podejrzanego tak, jak uważa.

Tak tak, szczegolnie od czasow keidy Generalnym Prokuratorem jest minister sprawiedliwosci...

> Chuliganów należy ścigać i karać.... i dobrze, że opublikowano ich wizerunki...
                > . "kibolstwo" należy tępić.

Tych, co stosuja takie WYBIORCZE metody scigania "kibolstwa" nalezy tepic.
              • jureek Re: Poszukiwani 19.01.17, 14:02
                a000000 napisała:

> prokuratura jest niezależna

Ha, ha, dobre :)))))
                • maria421 Re: Poszukiwani 20.01.17, 11:23
                  Blaszczak , jak kiedys Ziobro ("ten pan juz nigdy nikogo zycia nie pozbawi"), wyreczyl juz sad i orzekl publicznie o winie sciganych :

tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,fakty-tvn-policja-wskazuje-prokurature-prokuratura-policje,222071.html

Ziobro musial za swa wypowiedz dr. G. przepraszac, mam nadzieje ze Blaszczak tez bedzie musial.

• ja.nusz Re: Poszukiwani 19.01.17, 12:26
              Dlaczego wszyscy ci idioci, którzy bronią poczynań PISu nie widzą oczywistego faktu, że ostatnio takie sprawowanie władzy było za komuny?
              • maria421 Re: Poszukiwani 19.01.17, 13:10
                ja.nusz napisał:

> Dlaczego wszyscy ci idioci, którzy bronią poczynań PISu nie widzą oczywistego f
                > aktu, że ostatnio takie sprawowanie władzy było za komuny?

Specjalnie podalam link z przypomnieniem jak to bylo z blokowaniem Sejmu w 2012 roku. Wtedy Ziobro byl dumny z blokujacych, dzis rozsyla za blokujacymi listy goncze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka