maria421 07.04.18, 19:31 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23238493,niemcy-furgonetka-wjechala-w-pieszych-doniesienia-o-ofiarach.html#MT Media juz wydaly telediagnoze- zamachowiec mial problemy psychiczne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Münster 08.04.18, 08:39 ja.nusz napisał: > Tym razem to Ty się pospieszyłaś. Ja zadnej diagnozy nie wystawialam Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Münster 08.04.18, 11:21 Mario, nie obrażaj proszę inteligencji tu obecnych. KAŻDY Twój wątek pt. Paryż, Londyn, Berlin itd. dotyczył zamachów islamskich. I Münster włożyłaś bezmyśnie do tej samej szuflady. Równie dobrze mogłaś dać tytuł „Znowu ciapaci”.... Odpowiedz Link
zbyfauch Nic straconego. 08.04.18, 12:19 Sprawa co prawda nie pasuje za bardzo do trzymanego w spoconych rękach i w wiecznym pogotowiu szablonu, ale zawsze można powiedzieć, że to po prostu naśladowca. P.S. Jak nie Arab to może warto byłoby pogrzebać w życiorysie i chociaż jakiegoś Rzyda znaleźć? A może był na urlopie w Hurghadzie i się zaraził? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Nic straconego. 08.04.18, 15:41 zbyfauch napisał: > A może był na urlopie w Hurghadzie i się zaraził? Należy uważać podczas urlopu w hajmacie -tam masowo wypoczywają mieszkańcy Pislandii - czasami nawet w niewyjaśnionych okolicznościach wypadajo z okien... Odpowiedz Link
maria421 Re: Münster 08.04.18, 14:07 Janusz, poniewaz sprawcami WIEKSZOSCI zamachow ciezarowka czy innym samochodem byli muzulmanie, to pierwsze przypuszczenie ze i ten zamach byl dokonany przez muzulmanina bylo calkiem usprawiedliwione. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Münster 08.04.18, 15:33 Podwjrzewać można, ja też tak myślałem - twój tenor był jednak podany jako pewnik. Jednym tchem zarzuciłaś mediom wyrokowanie na zapas - teraz kumasz Twój zbędny pośpiech? Nie rusza mnie to jednak za bardzo - znam Cię wirtualnie wystarczająco długo😏 Odpowiedz Link
maria421 Re: Münster 08.04.18, 19:24 ja.nusz napisał: > Podwjrzewać można, ja też tak myślałem - twój tenor był jednak podany jako pewn > ik. > Jednym tchem zarzuciłaś mediom wyrokowanie na zapas - teraz kumasz Twój zbędny > pośpiech? > Nie rusza mnie to jednak za bardzo - znam Cię wirtualnie wystarczająco długo😏 No popatrz! Sam tez najpierw myslales (tak jak pewnie z 90% osob) ze to muzulmanin byl zamachowcem, ale mnie sie czepiasz ze sie czepiam mediow ze zanim jeszcze cokolwiek wiedzieli o zamachowcu, juz wiedzieli ze byl psychicznie chory. Odpowiedz Link
maria421 Berlin 08.04.18, 20:07 na szczescie tym razem ochroniony : wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,23242705,policja-udaremnila-atak-na-maraton-w-berlinie-podejrzany-znal.html#Z_MTstream Odpowiedz Link