Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po dre...

IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 07:29
    Aga jestes WIELKA, piekny mecz, zeby wszyscy polscy sportowcy tak walczyli, to polski sport mialby duzo wieksza marke, ale wiadomo nie od dzis, ze Aga jest najgorsza, bo sie nie...usmiech, wiadomo sportowiec im wiecej sie usmiecha tym jest lepszy, a Polacy tacy sa wrazliwi, ze chcieliby aby sie do nich caly czas usmiechac, bo inaczej wieszaja psy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kuba Narcyz Kraków jest dumny!! Grasz nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 07:36
        siebie. To takie niedzisiejsze. Trzymaj się tak dalej!
        • Gość: tg28 radwański IP: 213.192.66.* 24.01.11, 09:48
          mr radwański
          Ten sam co wchodził w d Kwachowi i Rywinowi teraz posmarował i do jarka d celuje
          Zarówno tatuś jak i bracia radwańscy, jak nazywaliśmy ich na kortach, powinni się wstydzić...
          • Gość: Tnoe Eiver Niedługo zamiast rakietą bedzie odbijać pochodnią! IP: *.cdma.centertel.pl 24.01.11, 10:20
            To będzie prawdziwy czad!
      • Gość: krzysiek Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: 217.153.202.* 24.01.11, 07:37
        no i jeszcze jest prowincjonalna bo nie ma logo adidasa czy nike na koszulce ;)
        • Gość: Dziwka FIBAKA Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.lublin.eu 24.01.11, 08:17
          G...o tam się znasz zawołali Wojtka do Wyborczej i on wie co mówi, w końcu wiedział jak nie prowincjonalnie się sprzedać żeby za komuny jeździć po całym świecie, Radwańskie są do dupy bo zaprzeczają że wredny KACZOR nawigował w kokpicie ... wszyscy wykształceni to wiedzą, a one są prowincjonalne, Kuzniecowowej kazały jeść bigos, a Federera ubrały w stój łowicki... fstyd i chańba a wygrana to pewnie pszyfarciła rakieta jej zeszła... prawdziwy wykształcony z dużego miasta nienawidzi Radwonowskiej i jej ojca ;)
          • bnch Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d 24.01.11, 08:28
            Przede wszystkim fajnie że Aga jest w ćwierćfinale. Gratulacje.

Niemniej wasz gorący, zaznajomiony z dyscypliną optymizm godny gospodyni domowej zostanie najpewniej ostudzony w ćwierćfinale przez Clijsters. Jaracie się wygraną ze słabą Chinką i na tej podstawie stawiacie tezę o wybitności Radwańskiej, a to błąd. Lubię takie przaśne kibicowanie, w którym twierdzi się, że nasz to najlepszy, choćby rozum podpowiadał inaczej. Nie chcę też się czepiać, ale Aga nie grała jeszcze w Australii z nikim rozstawionym, więc dopiero ćwierćfinał będzie prawdziwym sprawdzianem.

Swoją drogą trzymam kciuki za Agnieszkę, by jednak tę Clijsters pokonała, bo Zwonarjowa (albo Kvitova) to minimalnie mniej siłowy tenis niż grany przez Belgijkę. No cóż, powodzenia dla Agi.
            • Gość: rebus Re: co ty wiesz o nich to są gejsze nic więcej dlb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 08:59
              dla kasy zrobią wszystko nawet nie wystąpią na turnieju albo wejda do sejmu z ramienia pis to takie siostry mocherowe cześć
            • Gość: BRAWO!!!! Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 11:09
              "optymizm godny gospodyni domowe" - optymizm godny Ciszewskiego!. a co mam sie smucic bo Polka awasnowala do cwiercfinalu, po dramatycznym boju?,
              "zostanie najpewniej ostudzony w ćwierćfinale przez Clijsters" - mylisz sie, optymizm nie oznacza ze nie wiemy ze Clijstes bedzie wielka faworytka, a Radwanska moze sprawic wielka niespodzianke, liczem na walke i trzymam kciuki
              "slaba Chinka" - jest slaba gdy przegrala z Radwanska, przed meczem byla podawana jako bardzo mocna, a wygrala z obecnym nr 7 Jankovic, to rzeczywiscie musi byc bardzo slaba

"stawiacie tezę o wybitności Radwańskiej" - gdzie?, kto?, kiedy?, to ze sie cieszymy z cwoecfinalu, jeszcze ie oznacza ze uwazamy Radwanska za wybotna tenisistke, jak na polskie warunki cwiercfinaly wielkoszlemowe to wielki krok do przodu w tej dyscyplinie sportu, naprzyklad dla mnie wybitnosc w tenisie zaczyna sie od wygrania turnieju wielkoszlemowego.

"Lubię takie przaśne kibicowanie, w którym twierdzi się, że nasz to najlepszy, choćby rozum podpowiadał inaczej+ - nie wiem gdzie to wyczytalem, wg mnie Twoje wnioskowanie jest kuriozalne.

"Nie chcę też się czepiać, ale Aga nie grała jeszcze w Australii z nikim rozstawionym" - ale grala z dwiema tenisistkami ktore rozprawily sie z rozstawionymi - nie ona jedna, bo bylo juz kilka niespodzianek - wiec sa od nich lepsze, czy to jej wina?
              • Gość: BRAWO!!!! Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 11:17
                poprawka:
                "Lubię takie przaśne kibicowanie, w którym twierdzi się, że nasz to najlepszy, choćby rozum podpowiadał inaczej+ - nie wiem gdzie to wyczytales, wg mnie Twoje wnioskowanie jest kuriozalne.

• Gość: ... Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 11:20
              bnch napisał: ble ble blee

Przede wszystkim to jestes pieerdoolniętym trollem bnch.
        • akodz Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d 24.01.11, 10:17
          Gość portalu: krzysiek napisał(a):

> no i jeszcze jest prowincjonalna bo nie ma logo adidasa czy nike na koszulce ;)

Jakby miała to logo Nike czy Adidasa na koszulce i kontrakt z Armanim na jakieś kosmetyki, nie musiałaby dorabiać na dwa etaty (singiel plus debel) z niedoleczoną kontuzją.
          Niestety, jak się ma tatusia z niespełnionymi ambicjami politycznymi zamiast kogoś mającego pojęcie o marketingu, tak to wygląda...
      • Gość: gość2 Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 07:42
        No tak tak:) przecież to są eksperci, trzeba ich słuchać;) tyle co oni karier tenisowych poprowadzili, tyle gwiazd wychowali, że nie wypada ich nie sluchac;D uśmiech najważniejszy! haha:)
        • Gość: b Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 16:06
          Radwańskie są ekspertami od mgły i lotnictwa, inni sa od tenisa.....
      • Gość: Joe Kocham Age i tyle w temcie a jak ktos chce dosta IP: *.try.wideopenwest.com 24.01.11, 07:42
        dostac w ryja z piesci to dostanie....gamonie na kolana...jestem wysoki i trenuje karate...obronie Age zawsze...jestem z warszawy i mnie tam wszyscy sluchaja... jak ktos chce pasc na chodnik to na Marszalkowskiej ja decyduje o, wszystkim.
        • Gość: Ron Łomot byś dostał i tyle w temacie IP: *.unknown.vectranet.pl 24.01.11, 23:51
          Smarkiem małym jesteś i plucie pod wiatr trenujesz a jak ci się nie podoba to ugryź się w lewy poślad. Widziałem cię na Nowym Świecie jak się puszczałeś pod Empikiem. Siebie żebyś nie uszkodził. Nara.
        • Gość: Ron Dotarło ? IP: 25.01.11, 00:01
          ...
      • Gość: BRAWO!! Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 07:44
        obie zasluzyly na zwyciestwo, ale wygrac mogla jedna, dobrze ze Agnieszka:), mam nadzieje ze w swoim 3 turniejowym zyciu sprawi wielka niespodzianke - dawno jej nie bylo - i pokona wspaniala Kim, trzymam kciuki
        • Gość: jas Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 24.01.11, 08:14
          Gdyby Eliza Orzeszkowa przeczytala ten komentarz to by sie pewnie spytala czy najadles sie blekotu? Mecz byl zupelnie sredni, nie bylo w nim ani nic wspanialego ani wielkiego stylu. Zupelnie sie nie zdziwie jak Kim zmiecie ja z kortu w cwiercfinale. Na korcie ona wcale nie jest taka mocna psychicznie, nie odpuszca do konca ale z mmysleniem to zupelnie inna para kalaszy.
      • kejuw Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po dre... 24.01.11, 07:46
        Piekny mecz ! Aga popisala sie ambicja i wola walki , szczegolnie jak Chinka miala pilki meczowe.
        Grupa naszych kibicow dodawala Agnieszcze ducha a ona pieknie im za to podziekowala uklonami oraz autografami.
        Wielki dzien i mily zwlaszcza jak TV komentatorzy obiektywnie i fachowo oceniali nasza zawodniczke.
        • Gość: la. Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.escom.net.pl 24.01.11, 12:55
          kejuw napisał:
          > Piekny mecz !

Widziałeś jakiś inny mecz, najwyraźniej, Można powiedzieć: zacięty mecz. Można powiedzieć: dramatyczny mecz. Ale piękny nie był z żadnej strony. Był to słaby mecz, z dramatyczną ilością błędów z obu stron (dlatego był dramatyczny...).
          Chyba, że Chinkę uważasz za piękną. Bo Agi z dąsem nie da się uważać za piękną.

Najszczersze gratulacje z powodu awansu. I życzenia powrotu do zdrowia we wszystkich możliwych aspektach.
      • Gość: barcelona30 Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po dre... IP: *.40.229.66.sub.mbb.three.co.uk 24.01.11, 07:46
        AGA jesteś wielka za pół godziny idę do pracy nie spałem ani minuty zwykle chodzę spać najwcześniej koło północy ale dzis położe sie na pewno koło 22:) dzięki za walkę wilkie emocje, walczysz pięknie mimo tak długiej przerwy!!!!! REWELACJA!!! ściskam kciuki za debla, bo pewnie za 4,5 godzin znowu wyjdziesz na kort:)
      • sarkasta Fibak o Radwańskich 24.01.11, 08:30
        Dopiero wczoraj Fibak napisał o Radwańskich że są prowincjonalni. Ale najważniejsze, że zdążyła przed meczem dokonać z tatusiem wpisu na swojej stronie www potępiającego raport MAKu a w czasie meczu pokazać swoje dąsy i rzuty rakietą o ziemię. Awans do 1/4 finału to wielka rzecz, ale silny obraz zaściankowości krakowskiej pozostanie. Np. w poszukiwaniu sponsorów. Przypomnę także scysję o kasę przy odmowie występu w turnieju w Warszawie. Wiocha.
        • Gość: jankop pajacu wiochą od ciebie trąci IP: *.unknown.vectranet.pl 24.01.11, 08:42
          zajmij się polską piłką bo to twój poziom czy nie można mieć w Polsce innego poglądu niż koszerno-tvnowski, to jest dopiero wiocha,
        • slonx Re: Fibak o Radwańskich 24.01.11, 08:45
          Tak, bo nikt nigdy nie rzuca rakietą o ziemię, no i co najważniejsze, wszyscy tenisiści grają dla przyjemności i kibiców, tylko Radwańscy są tacy be i robią to dla kasy.
        • Gość: dr stress Re: Fibak o Radwańskich IP: *.xdsl.centertel.pl 24.01.11, 08:45
          Odezwał się światowiec i wielki analityk, obszczymurku weź lepiej lewatywę i powróć do swojego barłogu...
      • Gość: kum Aga a jak tam w Smoleńsku IP: *.p.lodz.pl 24.01.11, 08:41
        była mgła mgła czy nie, he he.
      • Gość: gość PIS sowskie zawodniczki hura górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 08:42
        kaczor zapewne do im nagrodę no i beretowi braciszkowi za akcję brawo za polskość
      • nik-er cioty moherowe 24.01.11, 08:42
        widać podały rękę Kaczyńskiemu i zaraziły się idiotyzmem
      • maz-47 Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d 24.01.11, 08:43
        Czy ktoś, kto popiera PiS i wierzy w sztuczną mgłę nad Smoleńskiem, może się uśmiechać?...
        • koham.mihnika.copyright moze ja majtki uwieraly? 24.01.11, 08:52

• Gość: gościu pis nawet do tenisa wchodzi, brawo tak trzymać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 08:45
        braciszek dba o siebie wywalili to sie trzeba starać żeby przyjeli - ciamajda smerf
      • Gość: okeido Wiedziałem że z nimi jest coś nie tak wiedziałem a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 08:54
        a one są już po tym wszystkim co mozna osiągnąć. Szykują sobie lądowisko, po kończącej się karierze lądują w pisie panie - posłanie dla jk. Pozdro
      • Gość: alik szykują desanta z bratem na sejm jako pisowskie od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 08:57
        Szturmowe berety mocherowe brawo brat f.ajer
      • Gość: gosć portalu! Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 08:58
        Podobno strasznie mlaskała na korcie deprymując rywalkę.
      • Gość: koteria Re: Australian Open we mgle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 09:09
        tak przy okazji - ciekawe co PIS im obiecał... Chyba zamach na siostry Williams żeby Isia się w końcu wybiła...
        Brat beret na generała!!!!
      • Gość: aaz Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po dre... IP: 217.153.77.* 24.01.11, 09:10
        to czuję że ćwierćfinał w TV Trwam a komentować będą Ojciec i ojciec
        wysłałbym jednak Antka do Sydney by wykonał zabezpieczenie kontrwywiadowcze przez meczem
        • Gość: kibic Re: Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po d IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 09:19
          wg mnie Agnieszka powinna zwolac konferencje prasowa i odciac sie od kacika politycznego, bo przeciez w wywiadach deklarowala apolitycznosc i powiedziec ze nia ma zdania w sprawach pilotycznych, ze zajmuje sie tylko sportem
      • Gość: yarow12 Australian Open. Ćwierćfinał Radwańskiej po dre... IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 09:21