ex.mila 28.05.11, 14:55 na razie przełamali się po razie. A mogło być tak pięknie 2:0. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manddia Re: Kubot- Falla 28.05.11, 15:06 ex.mila napisała: > na razie przełamali się po razie. A mogło być tak pięknie 2:0. Bez breakpointów do tej pory, coś Ci się pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Kubot- Falla 28.05.11, 15:11 manddia napisał: > ex.mila napisała: > > > na razie przełamali się po razie. A mogło być tak pięknie 2:0. > > Bez breakpointów do tej pory, coś Ci się pomyliło. Możliwe. Wtedy jeszcze miałam włączony mecz z Petkovic, ale niestety spadła z mojej ramówki:-) dzisiaj po raz pierwszy nie lubię kolarzy.. jest mi z tym głupio, wstydzę się, ale obiecali mecz z Kubotem na żywo w TV. Niech już ten rosół wygra z Chelą, 10 gem w czwartym secie grają od 10 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila No to Kubot ma Chelę w następnej rundzie 28.05.11, 15:25 Wiem, wiem. Nie zapeszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: No to Kubot ma Chelę w następnej rundzie IP: 108.14.200.* 28.05.11, 17:48 On dzisiaj przegra.Gra zupelnie bez glowy.Gorzej niz Radwanska. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: No to Kubot ma Chelę w następnej rundzie 28.05.11, 17:50 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > On dzisiaj przegra.Gra zupelnie bez glowy.Gorzej niz Radwanska. Która u ciebie godzina? Tak z ciekawości... Radwańska wygrała, jak przegra Szarapowa (która ma ją rozwałkować w następnym meczu) to będę naprawdę cierpiała:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitou Re: No to Kubot ma Chelę w następnej rundzie IP: 62.157.113.* 28.05.11, 18:03 Szarapowa ma za przeciwniczke jakas youn-jan-chan, nr 129. a wczesniej omal ze nie przegrala z jakims nr 188. gdzie tu sprawiedliwosc? Tylko genialnemu losowaniu szarapowa zawdziecza to ze jest gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś