Forum Sport Tenis
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rome-2014.

IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 11.05.14, 19:45
    www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2014/709/MDS.pdf
    Drabinka poprawiona i obok Sereny jest tu rowniez Venus.

Radwanska zagra z:
    1r-bye
    2r-Nara
    3r-Bouchard
    cf-Jankovic
    pf-Li Na
    f-Serena/Sharapova

Nie wiem dlaczego Serena jest w rozpisce,ale nawet jak zacznie turniej,to szybko przegra by odpoczac przed RG.

Kerber zagra z:
    1r-bye
    2r-Pironkova
    3r-Errani
    cf-Li Na
    pf-Jankovic/Radwanska
    f-Serena/Shara

Wozniacki sie wycofala z powodu lewego kolanka,a moje kolanko trzyma sie coraz lepiej i wczoraj gralem z malolatami 2 godz w kosza.
    Dzisiaj dzieciaki poszly grac w tenisa,bo sie nagle lato zrobilo,a ja bede rowerowal po boardwalk'u dla odmiany.Pozniej jak zwykle pogramy w ping-ponga,a wieczorem tradycyjnie kosz lub rower.

#74 Ulka Radwanska przegrala w eliminacjach z #103 Bencic badly 61 62.

Sharapova jest juz #7 w rankingu a Wozniacki #15.
    Obserwuj wątek
      • maksimum Re: Rome-2014. 13.05.14, 16:31
        Same niespodzianki dzisiaj:

#54 Giorgi-#9 Cibulkova 64 76
        #63 McHale-#27 Cirstea 64 46 61
        #60 Puig-#31 Hantuchova 60 46 60
        #96 Bencic-#25 Pavlyuchenkova 63 36 63

#7 Kerber-#69 Cetkovska 64 36 i zanosi sie na niespodzianke
        • maksimum Re: Rome-2014. 13.05.14, 17:24
          #69 Cetkovska-#7 Kerber 46 63 64

Cetkovska lepiej wytrzymala mecz kondycyjnie.
          • maksimum Re: Rome-2014. 15.05.14, 16:30
            Ivanovic-Sharapova 61 64.

A nie mowilem ze Sharapova jest bez formy.
            • Gość: MACIEJ Cwiercfinaly. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 16.05.14, 03:11
              1-Serena-Zhang
              2-Ivanovic-Suarez Navarro
              3-Jankovic-Radwanska
              4-Li Na -Errani.

No i znowu gorna polowka z Serena i Ivanovic jest duzo mocniejsza.
              • maksimum Jankovic-Radwanska 3:2. 16.05.14, 18:01
                Jankovic gania Isie jak psa po calym korcie a Isia nie moze sie niczym odgryzc.
                Radwanska wygrywa punkty tylko serwami bo poza tym to pozal sie boze.
              • Gość: MACIEJ Cwiercfinaly +Polfinaly. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 16.05.14, 23:15
                > 1-Serena-Zhang
                > 2-Ivanovic-Suarez Navarro
                > 3-Jankovic-Radwanska
                > 4-Li Na -Errani.
                >
                > No i znowu gorna polowka z Serena i Ivanovic jest duzo mocniejsza.

Najpierw sprawdze jak moje typy sobie poradzily,bo skad inad wiem,ze ludzie ktorzy nie ogarniaja tenisa stawiali na Radwanska w meczu z Jankovic.

Teraz sprawdzmy ktory polfinal jest mocniejszy

1-Serena-Ivanovic
                2-Jankovic-Errani

Radwanska umoczyla jak dziecko z Jankovic w dwoch krotkich i to w slabszym polfinale.
                Ciekawe jak daleko by zaszla w tym mocniejszym?

Jak to jest,ze Isia jest #3 a nie ma jej w tym turnieju w top-4 mimo ze nie ma tam ani Sharapovej ani Azarenki?
                • Gość: Ekspert Re: Cwiercfinaly +Polfinaly. IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.14, 12:52

Jankovic mnie zawiodła w tym meczu, bo nie mogłem momentami odróżnić która to Jankovic a która to Radwańska. a zawsze prezentowałem wykładnię, że Jankovic mimo że gatunkowo jest czysto zbliżona do Radwańskiej, to indywidualnie różnią je mile świetlne co do samej jakości wykonania. oczywiście było oczywistym, że Radwańska przegra z postawą "nie spodziewałam się że zagra tak dobrze" wyczekującą na błędy przeciwnika, bo nie na tym polega dyscyplina, jaką jest tenis, ale mogłaby odprawić Radwańską w bardziej bezkompromisowym stylu.

Serena zagrała bardzo dobry mecz z Zhang, i niestety w WTA wszystko zależy od tego w jakim dniu będzie Serena. Ivanovic i Suarez Navarro są lepsze od Radwańskiej, a tylko Ivanovic jest dalej w turnieju. i jak tu sugerować się wynikami?

• Gość: MACIEJ Re: Cwiercfinaly +Polfinaly. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 17.05.14, 14:09
                    > Ivanovic i Suarez Navarro są lepsze od Radwańskiej, a tylko Ivanovic jest dalej w turnieju.

Radwanska swoim zwyczajem trafila do slabszej polowki ale mimo wszystko cwiercfinal to wszystko na co ja stac.
                    Errani tez by spokojnie ograla Radwanska,tak jak i ograla Jankovic 63 75.
                    Radwanska nie wygrywa z nikim z top-10,chyba ze sa w beznadziejnej formie.
                    • Gość: MACIEJ Errani-Jankovic 63 75. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 17.05.14, 14:12
                      Errani znowu staje sie faworytka RG.Ladnie i szczesliwie gra przy liniach i niech sobie da spokoj z deblem bo sie zajedzie.
                      Radwanska bez debla jest zajechana.
                      • Gość: Ekspert Re: Errani-Jankovic 63 75. IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.14, 23:18
                        Jankovic przegrała z Errani, a to tylko pokazuje z jak kiepską tenisistką przegrała Radwańska. każdy kto przegrywa z Errani powinien zakończyć karierę, a skoro polski granollers przegrał z kimś kto przegrał z Errani, też powinien zakończyć karierę. natomiast Kubot wygrał z Simonem i nie musi jeszcze kończyć kariery.
                        • maksimum Re: Errani-Jankovic 63 75. 17.05.14, 23:31
                          Gość portalu: Ekspert napisał(a):

> Jankovic przegrała z Errani, a to tylko pokazuje z jak kiepską tenisistką przeg
                          > rała Radwańska.

Radwanska miala w planie pokonanie Errani w polfinale i ostra 3-setowa walke z Serena w finale,ale niestety Jankovic popelnila mniej niewymuszonych niz Radwanska miala w planie.

• Gość: minimumbis Re: Errani-Jankovic 63 75. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.14, 08:39
                            radwanska miala w planie nie przemeczac sie przed RG. zaskakujaco dobrze radzi sobie na maczce, trzeba przyznac.
                            • Gość: MACIEJ Re: Errani-Jankovic 63 75. IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 18.05.14, 16:00
                              > radwanska miala w planie nie przemeczac sie przed RG. zaskakujaco dobrze radzi
                              > sobie na maczce, trzeba przyznac.

Niestety ona wyglada na przemeczona gdzie by nie grala.
                              • Gość: MACIEJ Serena-Errani 63 60 IP: *.c3-0.elm-ubr2.qens-elm.ny.cable.rcn.com 18.05.14, 16:01
                                Przepasc.Ciekawe jakby Isia zagrala w finale z Serena?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka