maksimum Re: Ningbi 125 K 31.10.14, 00:01 www.wtatennis.com/singles-draws/tournamentId/3265/type/LS/title/yinzhou-bank-international-womens-tennis-open Linette pokonala S.Peer a Kania E.Hozumi w pierwszej rundzie. W 2r #157 Kania zagra z #298 Z.Yang a #143 Linette zagra z #192 Y.Xu Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Ningbi 125 K 31.10.14, 07:56 maksimum napisał: > W 2r #157 Kania zagra z #298 Z.Yang > a #143 Linette zagra z #192 Y.Xu Wygląda na to,że się nie wyspałeś dziadku. Te mecze już się odbyły i obie Polki je wygrały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert Re: Ningbi 125 K IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.14, 00:10 ławą oskarżonych. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Ningbo 125 K 31.10.14, 18:49 Nasze poszły ławą.Szkoda tylko,że muszą ze sobą zagrać w półfinale,a nie w finale. Zwyciężczyni zgarnia 160 punktów do rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Linette w finale 01.11.14, 15:41 Magda pokonała Paulę 6:1 6:1 Tak gładkiego zwycięstwa Magdy się nie spodziewałem. aczkolwiek liczyłem na wygraną. W finale przeciwniczką będzie Chinka Wang. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Linette wygrywa turniej 02.11.14, 10:14 Magda pokonuje Chinkę 3:6 7:5 6:1 I cóż Ty na to gościu "Ekspercie" Ta ława oskarżonych przydałaby się Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Linette wygrywa turniej IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.14, 13:55 Gratulacje. Ciekawe,czy WTA wliczy jej ten turniej do bilansu zdiobytych tytułów. Na razie sami nie mogą się zdecydować, jak te turnieje z serii WTA125 traktować. W profilu ubiegłorocznej triumfatorki Bojany Jowanowskiej, w zakładce Career Highlights, widzimy osobliwy napis: Winner (2): 2013 - Tashkent, 125/Ningbo; 2012 - Baku. Wymienione są trzy turnieje, ale liczba tytułow jest równa 2! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Linette wygrywa turniej IP: *.tvk.torun.pl 02.11.14, 15:32 Duże zaskoczenie jak dla mnie. Wydawało się, że Magdę na koniec roku czeka ostry spadek w rankingu, bo punktów do obrony za końcówkę ubiegłego sezonu było mnóstwo. Myślę, że dla Linette to wartościowy wynik-owszem, chińskie turnieje niższej rangi są słabiej obsadzone niż te halowe w Europie, ale Peer, nawet słabiej grająca, Saisai Zheng, czy Qiang Wang to nie są anonimowe zawodniczki. Shahar przecież nie dała szans Magdzie w Baku, a obie Chinki spisywały się bardzo dobrze w mijającym 2014, zwłaszcza w Azji. Ciekawi mnie, czy młodej Polce uda się wejść do Top 100 w końcu, bo z tego co było mi dane zobaczyć, papiery na to są. Jednak w tym celu warto byłoby przejść kwalifikacje do turnieju WS, bo wtedy szanse na setkę rosną znacznie. U Magdy z eliminacjami właśnie do tych największych turniejów jest kłopot, bo ona wygrywa tam dosłownie pojedyncze mecze. Piter, Zaniewska czy Kania znają już smak gry w Wielkich Szlemach, czas, żeby ich koleżanka do nich dołączyła. A za dziś gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_lt Re: Linette wygrywa turniej 02.11.14, 19:11 Magda i Paula grają od jutra w turnieju Taipei 125K,o podobnej randze i obsadzie jak turniej w Ningbo.Jest więc szansa na poprawienie dorobku punktowego. Cóż,za zrządzenie losu,obie znów mogą spotkać się w półfinale.Ponadto Linette ma startować jeszcze w eliminacjach CH 75 w Dubaju. Ponadto dobra wiadomość z Limoges 125K we Francji. Kasia Piter i Ula Radwańska przebiły się przez kwalifikacje do turnieju głównego. Od jutra Magda będzie już koło 115 miejsca w rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś