paw_dady 05.05.03, 20:20 ok 21:30 spotkanie place jourdain. sa chetni? mozemy ew przejsc do innej rownie ekskluzywnej lokalizacji ;-). jakby ktos chcial pisac czy dryndac 486 468 251 ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady podciagam 'wontek' 05.05.03, 20:22 do dzis to jest patrz na date wyslania postu ;o) Odpowiedz Link
bruxellka Re: spotkanie u Turka dzisiaj ;-) 06.05.03, 17:00 no dobra ja bym byla chetna a to wczoraj bylo ;( Odpowiedz Link
paw_dady Re: spotkanie u Turka dzisiaj ;-) 06.05.03, 18:34 bruxellka napisała: > no dobra ja bym byla chetna a to wczoraj bylo ;( spoko dzis pewno kolo 23 tez tam zawitamy wiec nic nie stracilas ;-) jakby co komorkw masz wiec smsnij lub dryndnij jesli nei mzoesz znalezc. to jest turek kolo budy 'antulana' Odpowiedz Link
bruxellka Re: spotkanie u Turka dzisiaj ;-) 07.05.03, 00:08 no dobra to znowu za pozno sprawdzilam hehehee moze jakis konkretny termin sobota albo piatek ????? Odpowiedz Link
paw_dady Re: spotkanie u Turka dzisiaj ;-) 09.05.03, 08:54 bruxellka napisała: > no dobra to znowu za pozno sprawdzilam hehehee moze jakis konkretny termin > sobota albo piatek ????? forum jak widzisz nie jest najlepszym medium komunikacji ;-) jesli chcesz sie spotkac napisz na priv. Co do Turka pewno znow kiedys tam wpadniemy, moze w niedziele? a moze do Tervueren Park('u ;-). Tam przyjezdzaja furgonetki z lodami wiec jest powod zeby wyjsc z domu i meczyc sie spacerem ;o) Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Tervuren 15.05.03, 09:53 Ah Tervuren Park!!! Tak, to doskonale miejsce do spotkan... i fajne, zeby odpoczac. Wracam do BElgolandu w polowie Lipca - juz chyba na dobre, wiec mozemy sie jeszcze kiedys umowic w Tervuren Odpowiedz Link
paw_dady Re: Tervuren - OK 19.05.03, 20:55 grzegorz_gajowniczek napisał: > Ah Tervuren Park!!! Tak, to doskonale miejsce do spotkan... i fajne, zeby > odpoczac. Wracam do BElgolandu w polowie Lipca - juz chyba na dobre, wiec > mozemy sie jeszcze kiedys umowic w Tervuren chetnie czesto tam bywam w Niedziel o ile jestem w Bxl ;-) pozdrowka Odpowiedz Link