maciek.zwany.jajem 21.03.10, 22:16 Obejrzałem debatę Sikorski-Komorowski. Bardziej przekonywająco wypadł Radek. Obecny prezydent z żadnym z obecnych kandydatów nie ma szans w debacie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiubi Re: Debata w PO 01.04.10, 22:54 Ja nie oglądałem. Ale dla mnie sam akcja z prawyborami była genialna z punktu widzenia PO. Przez kilka dni w radio mnóstwo o tym gadali... PiSu praktycznie nie było. Zobaczymy jak będzie teraz. Odpowiedz Link
roman_j Re: Debata w PO 05.04.10, 14:28 Nie oglądałem. Według mnie to wewnętrzna sprawa PO. Wcześniej kibicowałem Sikorskiemu, ale z upływem czasu przekonywałem się powoli do Komorowskiego. Teraz, kiedy wyboru dokonano, nie będę miał oporu, żeby go poprzeć. Jeśli wygra wybory i mnie nie rozczaruje, to będę mu życzył dwóch kadencji, po których może w szranki stanąć... Sikorski. Za dziesięć lat będzie jeszcze na tyle młody, by nie stracić dynamizmu, a z drugiej strony będzie miał o wiele więcej politycznego doświadczenia. Prezydentura powinna być ukoronowaniem kariery polityka, więc nie powinno się do niej startować zbyt wcześnie, bo co potem? Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: Debata w PO 22.05.10, 21:35 Sytuacja bardzo się zmieniła. Nie przekreślam szans JarKacza. Odpowiedz Link