roman_j 17.05.04, 18:39 Panie posłanki Hojarska i Beger zdawały maturę. Lepiej późno niż wcale... :-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenobius1 Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 17.05.04, 21:25 roman_j napisał: > Panie posłanki Hojarska i Beger zdawały maturę. Lepiej późno niż wcale... :-)) > Biorąc pod uwagę, że średnia wykształcenia ci u nas wysoka, tak koło mgr pewnie będzie, to nie powaliło mnie to na kolana. raczej chciałbym wiedzieć, (o ludzka wredności) czy rzeczywiście zasłużyły, czy też szacowni sprawdzacze się nie odważyli oblać. Odpowiedz Link
ernest_pinch Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 18.05.04, 00:26 zenobius1 napisał: > Biorąc pod uwagę, że średnia wykształcenia ci u nas wysoka, tak koło mgr pewnie > będzie, to nie powaliło mnie to na kolana. raczej chciałbym wiedzieć, (o ludzka > wredności) czy rzeczywiście zasłużyły, czy też szacowni sprawdzacze się nie > odważyli oblać. czy kurwiki w oczach mogą klamac? chyba nie... ;-) chociaz jak to mowia: i w Paryzu nie zrobia z owsa ryzu, hłe hłe hłe Odpowiedz Link
roman_j Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 18.05.04, 11:43 zenobius1 napisał: > roman_j napisał: > > > Panie posłanki Hojarska i Beger zdawały maturę. Lepiej późno niż wcale... > :-)) > Biorąc pod uwagę, że średnia wykształcenia ci u nas wysoka, tak koło mgr > pewnie będzie, to nie powaliło mnie to na kolana. raczej chciałbym wiedzieć, > (o ludzka wredności) czy rzeczywiście zasłużyły, czy też szacowni sprawdzacze > się nie odważyli oblać. Na razie jeszcze nie wiadomo, czy zdały. :-)) Ale myślę, że warto zwrócić uwagę na inny aspekt tej sprawy. Samoobrona zaczyna się niebezpiecznie oddalać od swojego elektoratu. Tylko patrzeć, jak stanie się partią inteligencką. :-)) Odpowiedz Link
werdan Oceny. Samoobrona się dokształca... :-)) 18.05.04, 18:07 Oto oceny uzyskane przez obie panie z egzaminow pisemnych. Danuta Hojarska: polski - 3 geografia - 5 Renata Beger: polski - 2 (mierny) geografia - 4 No comments. Odpowiedz Link
intruder Re: Oceny. Samoobrona się dokształca... :-)) 23.05.04, 10:20 werdan napisał: > > Renata Beger: > polski - 2 (mierny) No co sie dziwic w koncu "nie bez kozery przyniosla dokumenty, ktore Przewodniczacy wysylal m in do Anana Kofana" Odpowiedz Link
ernest_pinch sądzę, że teraz Roman i Zenobiusz... 18.05.04, 19:10 ... powinni zaprosić obie panie do studiowania na CUDzie ;-) Widać, że dziewczyny ambitne. ;-) Odpowiedz Link
roman_j Re: sądzę, że teraz Roman i Zenobiusz... 19.05.04, 09:46 ernest_pinch napisał: > ... powinni zaprosić obie panie do studiowania na CUDzie ;-) > Widać, że dziewczyny ambitne. ;-) Jak CUD CUDem takiego CUD-u nie będzie. :-)) Odpowiedz Link
ploom Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 18.05.04, 21:58 ... pisemne z głowy, więc "prawie na pewno" zdały ;-)) ... myślę, ze teraz już na spokojnie mogę przyjmować zakłady która z nich szybciej skończy studia WYŻSZE ;-)) .... licencjat w 1,5 roku ;-)))))))) Odpowiedz Link
ernest_pinch Roman, przemyśl, jeszcze nie za późno ;-) 24.05.04, 10:02 info.onet.pl/924789,11,item.html Odpowiedz Link
intruder Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 24.05.04, 10:17 Podobno uczlnie sie o nie bija... co te uczelnie chca zyskac w ten sposob ciekaw jestem.. wiecej info dzisiaj na onecie. Jest tez sonda: jaki kierunek polecilbys poslankom. Nie zdecydowalem sie brac udzialu. Odpowiedz Link
roman_j Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 24.05.04, 10:30 intruder napisał: > Podobno uczlnie sie o nie bija... co te uczelnie chca zyskac w ten sposob > ciekaw jestem.. Ja też jestem ciekaw, co te uczelnią chcą zyskać, bo na pewno nie prestiż. Może rozgłos? > wiecej info dzisiaj na onecie. Jest tez sonda: jaki kierunek polecilbys > poslankom. Nie zdecydowalem sie brac udzialu. A ja dla odmiany zagłosowałem. Wybrałem zootechnikę. :-)) Odpowiedz Link
gibki Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 24.05.04, 12:25 uczelnie chca zyskac dofinansowanie ot co ew rozglos Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 24.05.04, 13:08 Ja im polecam nową wyższą szkołę zawodową "Szkołę Wyższą Cięcia Blachy" I już. Swoją drogą to jeżeli poważne uczelnie (a nie jakieś szkoły licencjackie w Pcimiu Dolnym) składają im propozycje to należy tylko zapłakać nad etosem polskiej nauki. Zagłosowałem na Filozofię.:-)))))) Odpowiedz Link
roman_j Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 24.05.04, 23:38 zenobius1 napisał: > Swoją drogą to jeżeli poważne uczelnie (a nie jakieś szkoły licencjackie w > Pcimiu Dolnym) składają im propozycje to należy tylko zapłakać nad etosem > polskiej nauki. Uroniłem jedną łzę. Więcej mi szkoda... Odpowiedz Link
hiubi Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 24.05.04, 22:52 Jeśli zdawały w liceum, to jeszcze chyba mają język obcy. Ciekawe co z tego dostaną??? Odpowiedz Link
roman_j Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 24.05.04, 23:37 Panie posłanki nie zdawały języków. To akurat gdzieś usłyszałem. Widać to nie była matura na poziomie licealnym. :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: Samoobrona się dokształca... :-)) 25.05.04, 16:45 a wiesz może w jakiej szkole zdawały? Odpowiedz Link