roman_j 09.05.05, 10:11 ...że 11 maja o 18.00 spotykamy się na pierogach w "Karczmie Pod Strzechą". Liczę na wysoką frekwencję (czyli co najmniej 3-4 osoby). ;-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moooni Re: Przypominam... 09.05.05, 18:50 roman_j napisał: > ...że 11 maja o 18.00 spotykamy się na pierogach w "Karczmie Pod Strzechą". > Liczę na wysoką frekwencję (czyli co najmniej 3-4 osoby). ;-)) Z przykroscią stwierdzam, że mnie nie będzie :/ Baluję "pod strzechą" we wtorek, 10.maja (impreza zamknięta z połączona z rozdaniem odznak przewodnickich z PTTK), a w środę, niestety, pracuję do 21. O tej godzinie to pewnie już Was tam nie będzie... Bawcie się dobrze :) -- moooni Master of Instytut Bibliofilstwa i Pozytywnego Myślenia Amatorska Hodowla Kotów i Sów na Kółkach :) Odpowiedz Link
roman_j Nie o 18.00, ale o 19.00 09.05.05, 21:31 Mam nadzieję, że przynajmniej Hiubi dotrze, bo wygląda na to, że wszystkim pozostałym coś akurat wypada w tym terminie... No i liczę na jeszcze jednego forumowicza, któego dawno nie było na forum. Ale nie napiszę, o kogo chodzi. Kto przyjdzie, ten zobaczy, kto nie, ten może się dowie po fakcie. :-)) Odpowiedz Link
wind7b Re: Nie o 18.00, ale o 19.00 10.05.05, 14:03 Witam, Ja jesli bede w Plocku to zajrze ale na chwile obecna najprawdopodobniej bede musial wyjechac jutro i wroce w czwartek po poludniu. I bede zalowal pierogow i towarzystwa przede wszystkim :-(( Wojtek Odpowiedz Link
hiubi Re: Nie o 18.00, ale o 19.00 19.05.05, 20:35 dopisałem, dopisałem :-] i ten tajemniczny osobnik również - ale imprezka była..., zaczęło się od... a zresztą nie piszę, kto był - widział, kogo nie było - niech zaluje :-) Odpowiedz Link