Dodaj do ulubionych

Tenis stołowy i inne

15.03.06, 22:15
www.teagames.com/games/tabletennis/play.php
dochodze do poziomu very high ;)
"fajna" tez jest "top dog II" ;)
Obserwuj wątek
    • hiubi Re: Tenis stołowy i inne 26.03.06, 21:21
      czyli masz zainteresowania jak nasz ex-ex-prezydent :-) Fajne gierki na tej stronce są całkiem... takie na 15 dla zabicia czasu np.
      • ernest_pinch Re: Tenis stołowy i inne 26.03.06, 23:35
        Ostatnio mnie naszlo zeby kupic sobie stol do ping-ponga, ale przemyslalem, ze
        corka jeszcze za mala, zona tez czesto nie gralaby i w konsekwencji odbijalbym
        sobie o sciane ;-) A dzieki tej grze, "spelniam" sie jako pingpongista ;-)
        W sumie nie jestem pasjonatem gierek, ale czasami lubie zagrac... :-)
        • roman_j Re: Tenis stołowy i inne 26.03.06, 23:40
          Stół do ping-ponga? Niezła myśl. Może ja bym wpadał na gierki? Kiedyś lubiłem
          sobie pograć. Nie wiem, czy jeszcze pamiętam, jak to się robi. Na kompie mi
          kiepsko idzie. Zresztą, co to za sport jak się siedzi na d... i tylko rusza
          myszką. :-))
          • ernest_pinch Re: Tenis stołowy i inne 26.03.06, 23:48
            Tego sie nie zapomina ;) Ostatnio gralem na statku plynacym po Nilu i mimo ze
            byl to powrot do stolu po latach, to od razu techniką i kunsztem gry zwrocilem
            uwage :D
            • roman_j Re: Tenis stołowy i inne 26.03.06, 23:52
              ernest_pinch napisał:

> Ostatnio gralem na statku plynacym po Nilu i mimo ze byl to powrot do stolu
              > po latach, to od razu techniką i kunsztem gry zwrocilem uwage :D

Wyrwałeś na to jakieś Egipcjanki? ;-))
              • ernest_pinch Re: Tenis stołowy i inne 26.03.06, 23:57
                roman_j napisał:

> Wyrwałeś na to jakieś Egipcjanki? ;-))

Hehe. Sam musialem pilnowac zony ;) A w Egipcjankach nie gustuje, chociaz raz
                przyznaje, w miejscowosci Komombo ujrzalem arabke o tak slicznych oczach, ze
                mnie "zamurowalo". Gdybym byl singlem, to pasalbym dla niej wielblady ;)
                • roman_j Re: Tenis stołowy i inne 27.03.06, 00:03
                  ernest_pinch napisał:

> A w Egipcjankach nie gustuje, chociaz raz przyznaje, w miejscowosci Komombo
                  > ujrzalem arabke o tak slicznych oczach, ze mnie "zamurowalo". Gdybym byl
                  > singlem, to pasalbym dla niej wielblady ;)

Wygląda na to, że arabscy mężowie powinni też żonom zasłaniać oczy, bo nawet w
                  ten sposób kobieta może sprowadzić mężczyznę na złą drogę. ;-))
                  • ernest_pinch Re: Tenis stołowy i inne 27.03.06, 00:05
                    Ona byla wolna :) Skonczyla studia we Francji i pracowala jako przewodniczka :)
                    • moooni 9501 27.03.06, 00:25
                      Nawet nie zauażyłeś, że strzeliłeś 9500.
                      Gratulejszyn ;-*

M.
                      • ernest_pinch Re: 9501 27.03.06, 01:19
                        Zauwazylem :) Ale pojawila sie mysl: " dobra, siedz cicho, bo Moooni nie lubi
                        przegrywac.." :D
                        ;-*
                        • moooni Re: 9501 27.03.06, 23:54
                          ernest_pinch napisał:

> Zauwazylem :) Ale pojawila sie mysl: " dobra, siedz cicho, bo Moooni nie lubi
                          > przegrywac.." :D
                          > ;-*

Erni, nie przesadzaj! Przegrywać z Tobą to przyjemność!

(ale się podlizałam, co?)

M.
                          • ernest_pinch Re: 9501 28.03.06, 08:15
                            moooni napisała:

> (ale się podlizałam, co?)

yhy :-)
    • ploom Re: Tenis stołowy i inne 31.03.06, 22:27

... fajny ten tenis stołowy :)) na normal wygrałem :)) a na maximus porażka ale
      zdobyte 1188 pkt oznaczają, ze po walce :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka