pinch 21.03.03, 09:09 Przez dwa dni przypadkowo widziałem w tv tego niezbyt sympatycznego typa. Najbardziej dziwi mnie to, ze będąc sekretarzem KRRiT powiedział,że nie potrafi obsługiwać komputera ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiubi Re: Czarzasty 21.03.03, 11:51 W sumie tylko raz obejrzałem info o tym panu i to w dodatku we wiadomościach TVP o 19.30 przedwczoraj. Wniosek z podanych informacji był jeden: ten pan jest "biedny miś" a wszyscy się jego czepiają i na niego zwalają... PS Niestety jakoś nie mogę trafić na Informacje na TVN :( Odpowiedz Link
pinch Robert (on też nic nie rozumie biedactwo) 24.03.03, 21:49 hiubi napisał: > Wniosek z podanych informacji był jeden: ten pan > jest "biedny miś" a wszyscy się jego czepiają i na niego zwalają... Nie moge jakoś pojąć czy gość jest na tyle bezczelny twierdząc iż nie umie obsługiwać komputera bo przyjął sobie jakąś linie obrony, czy faktycznie nie potrafi - no a wtedy z całym szacunkiem - w tej branży i na tym stanowisku siedzi zwyczajny "lamer". Niesamowite. Chociaż oszczędniej, bo nie musi mieć służbowego laptopa. ;) Ps. Może wreszcie i Robert odejdzie. Czas najwyższy. Odpowiedz Link
hiubi Re: Robert (on też nic nie rozumie biedactwo) 24.03.03, 22:52 Ciekaw jestem ile i jakich ma tych laptopów służbowych... Odpowiedz Link
roman_j Re: Robert (on też nic nie rozumie biedactwo) 25.03.03, 09:47 pinch napisał: > Nie moge jakoś pojąć czy gość jest na tyle bezczelny twierdząc iż nie umie > obsługiwać komputera bo przyjął sobie jakąś linie obrony Ten facet jest bardzo zręcznym manipulatorem. Słuchałem przez kilka minut jego zeznań i doszedłem do wniosku, że takim ludziom powinno się sądownie zakazywać działania w polityce i pracy w instytuacjach rządowych. Mało wyrobieni politycy (a takich jest ostatnio coraz więcej) są wobec takiego osobnika całkowicie bezbronni. > Ps. Może wreszcie i Robert odejdzie. Czas najwyższy. Ostatnio szanse nieco wzrosły, ale obawiam się, że zadziała "syndrom oblężonej twierdzy", który go tylko umocni na stołku. :-( Odpowiedz Link
pinch Re: Czarzasty 27.06.03, 11:12 Wczoraj przeczytalem na telegazecie, ze GW bedzie musiala przeprosic pana Czarzastego. Z tych wzgledow podoba mi sie dyktatura ... ja bym go "przeprosił" ... ;-) Odpowiedz Link