maciek.zwany.jajem 19.12.06, 17:49 tiny.pl/9vrm Nie wchodzi do rządu za wszelką cenę. Dobry przykład. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiubi Re: Brawo Kazimierz Marcinkiewicz 24.12.06, 14:38 Brawo????? sorry niby taki zawsze profesjonalista, chciał (jak był premierem) firmy headhunterskie wynajmowac do szukania prezesów a teraz ... pstryk i bez kwalifikacji zostanie prezesem PKO BP. Jeszcze mam tam konto na którym mam ok 10pln bo nie mam czasu iść zlikwidować, ale chyba teraz znajdę ten czas! Podobało mi się stwierdzenie Balcerowicza o tym czy bysmy chcieli aby nas Marcinkiewicz operował :-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Brawo Kazimierz Marcinkiewicz 24.12.06, 15:22 hiubi napisał: > Jeszcze mam tam konto na którym mam ok 10pln bo nie mam czasu iść zlikwidować, > ale chyba teraz znajdę ten czas! A wiesz, że mnie podobne myśli chodzą po głowie? Mam konto Inteligo, bo zakładałem je, kiedy jeszcze Inteligo było niemieckim bankiem. Sam bym sobie w PKO konta nie założył. Teraz też poważnie myślę, czy nie przenieść kasy do mBanku albo gdzie indziej. :-)) > Podobało mi się stwierdzenie Balcerowicza o tym czy bysmy chcieli aby nas > Marcinkiewicz operował :-)) Teraz też będzie operował. Na cudzych kieszeniach. A sam tryb powołania go na prezesa przypomina PRL, w którym dyrektorzy przynoszeni byli w teczkach, bo wyznaczała ich rządząca partia. A jeszcze za Millera ludzie pieklili się, gdy "Staszek [Dobrzański] chciał się sprawdzić w biznesie". Teraz Kazik chce się sprawdzić. Ludzie u władzy się zmienili, złe praktyki pozostały. I nie byłoby w tym nic bulwersującego, gdyby nie fakt, że ci obecni szli pod hasłami odnowy moralnej państwa. A może oni nas mieli na myśli, mówiąc o Państwie, a nie siebie i aparat władzy? ;-)) Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: Brawo Kazimierz Marcinkiewicz 03.01.07, 14:40 roman_j napisał: > A sam tryb powołania go na > prezesa przypomina PRL, w którym dyrektorzy przynoszeni byli w teczkach, bo > wyznaczała ich rządząca partia. Jednak nie. Nie te czasy. Proszę żebyś na drugi raz powstrzymał się z sądami. Bo że nie został powołany jest niezaprzeczalnym faktem. Pozdr. Odpowiedz Link
polsilver Re: Brawo Kazimierz Marcinkiewicz 04.01.07, 11:16 Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać :-) ... a znasz jakiś ZAPRZECZALNY fakt? :-))) Nie nadymaj zatem pierś na forum, bo sam jak każdy popełniasz błędy! Bez urazy Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: Brawo Kazimierz Marcinkiewicz 04.01.07, 12:08 polsilver napisał: > Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać :-) ... a znasz jakiś ZAPRZECZALNY > fakt? :-))) > Nie nadymaj zatem pierś na forum, bo sam jak każdy popełniasz błędy! > Bez urazy To prawda. Popełniam błędy. Potrafię się do nich przyznać. Jak zacznę trąbić że Kowalski zostanie prezesem z nadania a on nie zostanie->przeproszę. Masz rację--> fakty są niezaprzeczalne. Jednak niektórzy czasami je podważają. Dlatego poniekąd w swoim wpisie dodałem o ich 'niepodważalności'. Odpowiedz Link