24.02.09, 23:15
Jakis czas temu w GaWy ukazal sie artykul nt kregielni w GaWi. Pojawil sie dosc ponury obraz jakoby to miejsce bylo "palarnią" i niezbyt ciekawym miejscem do przebywania. Dodatkowo docieraly do mych uszu odpryski informacyjne, ze jakoby klientela tez byla zdziebko niezaciekawa. Prawie przyklepnalbym obiegowej opini slowami, ze "ma kupę racji w tym ustępie". Ale w koncu swej opinii nie opieram na opinii kogos kto wysmaruje artykul. Z tego wzgledu wczoraj w towarzystwie podlego Krzysia wybralem sie pograc. Wzielismy 2 godziny w ciagu ktorych trwala rywalizacja. Jej wynik ostatecznie jest nierozstrzygniety, bo ja twierdze ze wygral K. a K. twierdzi ze ja. ;) Ale... Dymu tytoniowego nie wyczulem. Klientela jak najbardziej w porzadku. Oczywiscie mozna zarzucic, ze trafilem czasowo itd. Ale z drugiej strony, gra do tanich nie nalezy, wiec tez mi ciezko uwierzyc ze gros klienteli stanowi (za przeproszeniem) obsmarkane, obszczane barachlo.
Inna sprawa, ze dzis boli mnie tylek, jakby mi go ktos nasprzedawal solidnych kopniakow i reka - cos na ksztalt "syndromu onanisty" ;)
Podsumowujac, mi sie tam podobalo. Opinie "znawcow" polskich galerii mam gdzies, bo jest to bardziej opinia nastroszonych kogucikow karmionych wzdymajacymi ziarkami, niz miarodajna ocena.
Jesli mialbym cos napisac w "plockim" stylu, to byloby to tak:
"eeeeee, do d..py z taka kregielnia... interfejs graficzny na monitorze w jezyku obcym, zamiast w polskim...eeeee tammm..." ;)
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: Kregle 25.02.09, 08:14
      Od czasu tamtego artykułu jesteś już drugą osobą spośród mi znanych, która
      wyraża opinię pozytywną o tym miejscu. Może artykuł był tendencyjny, a może się
      coś zmieniło. Ja na razie nie zmieniłem decyzji o omijaniu tego lokalu, ale
      jeśli więcej osób, do których opinii mam zaufanie, będzie miało podobne do
      Twojego zdanie, to może zmienię zdanie. :-))
      • ernest_pinch Re: Kregle 25.02.09, 23:06
        Tak sobie pomyslalem, ze moze jakis meczyk IB-IIM rozegraloby sie...;-)
        • roman_j Re: Kregle 26.02.09, 08:08
          To chyba dwuosobowy, bo nie wiem, czy ktoś więcej byłby zainteresowany. No, może
          udałoby się zorganizować drużynę dwuosobową. :-))
          • ernest_pinch Re: Kregle 26.02.09, 17:49
            Mysle ze dwuosobowe druzyny bylyby ok :) Mozna poczekac do juwenalii i moze z tej okazji jakis meczyk...? ;)
            • roman_j Re: Kregle 27.02.09, 08:36
              Niczego nie wykluczam, ale też nie potwierdzam. Może do maja poznam więcej
              pozytywnych opinii o tym przybytku i zdecyduję się choćby z ciekawości wybrać
              się, żeby wyrobić sobie zdanie na podstawie własnych obserwacji. :-))
    • ziomal1981 Re: Kregle 14.03.09, 19:42
      Radzę poczytać regulamin, wychodzie sporo taniej :):)
      • hiubi Re: Kregle 22.03.09, 19:19
        jak czytałeś to powiedz o co chodzi :-)
        • ziomal1981 Re: Kregle 22.03.09, 19:45
          napisz? :)
          • hiubi Re: Kregle 22.03.09, 22:36
            no dobra, niech będzie - zatem napisz :-)
    • ernest_pinch Re: Kregle 22.04.09, 08:52
      Wczoraj bylem z corką we wczesnych godzinach popoludniowych. W zasadzie byl
      zajety tylko 1 tor na ktorym gral znajomy mi koles. Cisza, spokoj. Polecam :-)
      • roman_j Re: Kregle 22.04.09, 20:21
        Kusisz, kusisz... :-))
        • hiubi Re: Kregle 01.05.09, 19:00
          tylko ostrożnie z długością gry - po kilku godzinach gry poczujesz "kaca" na drugi dzień :-)
          • ernest_pinch Re: Kregle 01.05.09, 19:30
            A ja dzis sobie pogralem. Luz i spokoj. Ludzie albo wyjechali albo poszli posilac sie kaszanką. I bardzo dobrze, jestem uczulony na tłum :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka