jesabele 15.06.04, 21:02 Czy ktoś z Was wie gdzie znajdują się czynne meczety w Polsce, konkretnie na Górnym Śląsku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: meczety w Polsce 16.06.04, 13:08 Hmm, z tego, co wiem, to w meczety "obfituje" raczej POdlasie (Kruszyniany, Bohoniki, Sokółka), o Sląsku jakoś nie słyszałam.. :( Ale wieczorkiem podpytam brata - jest expertem od polsich tatarów :) No i zapraszamy do W-wy do WIlanowa :) pzdr Kasia Odpowiedz Link
jesabele Re: meczety w Polsce 16.06.04, 16:00 ok, dziękuje i czekam na info. Pzdr, Iza Odpowiedz Link
magja2003 Re: meczety w Polsce 21.06.04, 12:28 Ja wiem o meczecie w Gdansku. Ale jak dowiem sie o innych na Slasku to dam znac. Pozdrawiam Odpowiedz Link
albercik13 Re: meczety w Polsce 21.06.04, 14:56 magja2003 napisała: > Ja wiem o meczecie w GDANSKU. Ale jak dowiem sie o INNYCH na SLASKU to dam znac Gdańszczanie, to przecież rdzenni Ślązacy ;-) Gdyby ktoś wiedział coś o meczecie w Poznaniu (Wielkopolska)- sklepie, albo czymkolwiek, co jest w Poznaniu i związane jest z tą kulturą, bardzo proszę o jakiś znak dziękuję -albercik13 Odpowiedz Link
lokman W Krakowie w prywatnym mieszkaniu na osiedlu Widok 26.06.04, 13:22 ale nie znam tych gości - co mnie dziwi, jako że znam większość krakowskich Arabów. Odpowiedz Link