Dodaj do ulubionych

PILNIE BILET DO HURGHADY

31.05.05, 13:11
proszę o pomoc ponieważ już w lipcu planuje lecieć do hurghady,potrzebuje jak
najtańszy bilet charterowy, proszę o bliższe informacje, cena i miejsce
wylotu. Planuje jechać na miesiąc, więc najbardziej odpowiadałoby mi wylot 1
lipca i porwót z terminem otwartm w ciągu jednego miesiąca. Prosze o pomoc,
dziękuje
Obserwuj wątek
    • amira18 Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 13:15
      słyszałam o bilecie za 320 PLN (z opłatami lotniskowymi)z Sirocco, jednak ja
      jestem z katowic w jaki sposób jesli oczywiście aktualny moge go nabyć? i czy
      jest dostepny z wylotem 1 lipca i otwartym przylotem?
      • gajasirocco Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 13:51
        Za 320 PLN mamy bilety tylko w promocji, normalna cena jest wyższa.
        Z Katowic do HRG lecimy 27.06. za 778PLN z opłatami, póżniej 4,11.07., powrót
        do Katowic 25.07., 8.08.
        • amira18 Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 14:40
          Zależałoby mi na terminie od 27.06 do 25.07 Czy istnieje taka mozliwość?to
          jest nie cały miesiąc więc nie musze przedłużać wizy? Do kiedy trwa promocja? w
          jaki sposob moge zakupic bilet? kiedy powinnam wpłacic zaliczkę i ile oraz
          gdzie? czy istnieje w katowicach biuro siroccogdzie dokonałabym formalnosci?
          • gajasirocco Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 14:50
            Bilet możesz zamówić internetowo na sirocco.tur@interia.pl -podajesz tylko
            swoje dane-imię, nazwisko, datę ur, adres i telefon kontaktowy...odbiór biletów
            na lotnisku w Katowicach- vouchery przesyłamy pocztą. Sprawdzę Ci jeszcze cenę
            na powrotny bilet.
            Promocja za 1PLN obowiązuje tylko na wylot 6.06.
            Siedzibę mamy tylko w W-wie, lecz internetowo obsługujemy całą Polskę
            (zamówienia są często robione nawet zzagranicy)
            • amira18 Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 15:03
              Dziekuje Ci bardzo, tak więc jaka byłaby pełna cena lotu od 27.06 do 25.07 (w
              obie strony)?
              • gajasirocco Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 15:19
                Niestety wysoka, bo nie ma teraz promocji na ten okres.
                27.06. 778PLN Katowice-HRG
                25.07. 978PLN Hrg-Katowice
                Trzeba wykupić 2 oddzielne bilety, bo czartery mogą być do 2 tygodni
                (dwutygodniowy ok 1218pln)
                Możesz też poczekać z powrotnym i kupić dopiero pod koniec lipca, wtedy ceny
                będą napewno niższe.
                • amira18 Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 15:29
                  Oh nie wiedziałam że chartery sa tylko do 2 tygodni. OHH prosze moglabys mi cos
                  doradzić, potrzebuje jechać na miesiąc lipiec. Ale oczywiście jak najtaniej.
                  Jak załatwić przelot w dwie strony? Moze moglabym wykupić teraz bilet w jedna
                  stronę (jaki byłby koszt [pierwsze dni lipca])a na miejscu w hurghadzie, gdyby
                  była promocja to dokupic powrotny? oh nie mam pojęcia jak to wykupic aby
                  spędzic tam miesiac i lecąc charterami
                  • gajasirocco Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 15:37
                    Wtedy kupuje się 2 pojedyncze, więc podałam Ci ceny na bilety w jedną stronę.
                    Możesz zarezerwować oba już teraz w Polsce lub czekać na promocyjną sprzedaż i
                    wykupić internetowo w Egipcie- wszystko załatwisz w Sirocco.TUR (22/6653859)
                    • gajasirocco Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 31.05.05, 17:10
                      W wyjątkowych sytuacjach możemy załatwić miesięczny bilet za ok 1300PLN na
                      konkretne daty z wylotem z Katowic.
    • o_sana Re: PILNIE BILET DO HURGHADY 14.06.05, 19:31
      Jedz i sie nie zastanawiaj...cena atrakcyjna- u Gaji i tak tanio, a na pewno
      Cie sciagna.. jak mnie ostatnio (w przywoite cenie)...lepiej pytac na tydz
      przed powrotem Pozdrowionka...
    • gajasirocco Tanio 5.12. na 2 tyg.-847PLN (całkowita cena) 22.11.05, 18:08

• gajasirocco Re: PILNIE BILET DO HURGHADY-tanio w grudniu! 26.11.05, 10:11
      5.12. do HRG na 7,14,21 dni za 547PLN!
      • gajasirocco Tanio do HRG 5.12.- 547PLN na 2 lub 3 tyg.(bilet) 26.11.05, 19:55
        A w Egipcie czeka duzo słoneczka!
        • gajasirocco Tanio do HRG 5.12.- 547PLN na 2 lub 3 tyg.(bilet 27.11.05, 22:51
          Kończą się tanie bileciki do Egiptu! Zainteresowani proszeni o pośpiech! Tylko
          547PLN-wszystkie opłaty na 2/3 tygodnie.
          • aliya_uk Re: Tanio do HRG 5.12.- 547PLN na 2 lub 3 tyg.(b 28.11.05, 00:36
            Gaju a te bileciki to tylko do hurgady?
            moze masz cos do Taby albo Aqaba (Jordania?), ewentualnie Sharm z mozliwoscia
            dostana sie pozniej w miare normalnie do nuweiba i z tamtad promem aqaba:)
            bo ja musze tu wrocic (Jordania) jakos w drugiej polowie grudnia, a bilety do
            ammanu sa nieslychanie drogie...

pozdrawiam z cieplutkiej nadal jordanii:)

--
            life is like a boh of chocolates, you can never know what you get
            www.joodie.com

• gajasirocco Do Taby 28.11.05, 10:32
              Mam do Taby, ale bez promocji-czyli około 1290PLN (ja też tam bedę w połowie
              grudnia)
              • aliya_uk Re: Do Taby 29.11.05, 17:29
                Ehh to tez drogo, biorac pod uwage pozniejsza przeprawe przez izrael do
                jordanii. w jedna strone czy w dwie?
                no nic, zapewne po przyjezdzie do warszawy w przyszlym tygodniu zajrze do
                karawanseraju na pogaduszki:)
                pozdrawiam serdecznie
                • gajasirocco Re: Do Taby 29.11.05, 22:04
                  Zapraszam! Daj znać, kiedy będziesz, bym osobiście na Ciebie czekała. Do
                  zobaczenia!
                  • aliya_uk Re: Do Taby 30.11.05, 14:17
                    W warszawie bede od soboty ale pewnie dopiero poniedzialek wtorek zajrze do
                    karawanseraju :)
                    serdecznie pozdrawiam
                    Kasia
                    • gajasirocco Re: Do Taby 30.11.05, 14:29
                      No to czekam w przyszłym tygodniu-do miłego zobaczenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka