beduinka 19.06.05, 17:49 pa pa kochani jadę właśnie na lotnisku by rozpocząć kolejną przygodę Maroko będzie moje :)))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokman Zazdroszczę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) 19.06.05, 20:29 Ja kilka lat temu dojechałem do Algeciras i szykowałem się do zaokrętowania, ale Hiszpania oraz Maroko pożarły sie o "Pietruszkę" i plan spalił na panewce... Trzymaj się i podziel się wrażeniami! Serdecznie pozdawiam (czytelnik aż za dobrze znany redakcji) Odpowiedz Link
beduinka Re: Zazdroszczę (w pozytywnym tego słowa znaczeni 18.08.05, 12:36 lokman napisał: > Ja kilka lat temu dojechałem do Algeciras i szykowałem się do zaokrętowania, > ale Hiszpania oraz Maroko pożarły sie o "Pietruszkę" i plan spalił na panewce.. > . oj pamietam te ich klotnie o kilka skalek na morzu > Trzymaj się i podziel się wrażeniami! > Serdecznie pozdawiam > (czytelnik aż za dobrze znany redakcji) choc jeszcze nie osobiscie, bo sie zwialo z konferencji w Lodzi i nie przedstawilo tam referatu ;PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
magedha13 Re: pożegnanie 19.06.05, 20:30 Zycię ci wszystkiego nailepszego, szeroki drogi i miłego pobytu, mam tam znajomy jesli cos potrzebujesz. Pozdrawiam Maged Odpowiedz Link
juliaa3 Re: pożegnanie 19.06.05, 22:59 Zycze wspanialego pobytu!!! Bardzo Ci zazdroszcze.Ja do swojego wylotu do Egiptu mam jeszcze grubo ponad miesiac Odpowiedz Link
chiara76 Re: pożegnanie 19.06.05, 23:27 szczęśliwej i dobrej podróży.Mam nadzieję, że spełni Twoje oczekiwania:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
beduinka Re: pożegnanie 18.08.05, 12:53 chiara76 napisała: > szczęśliwej i dobrej podróży.Mam nadzieję, że spełni Twoje oczekiwania:) spelnia > Pozdrawiam. Odpowiedz Link
survey06 Re: ..happy landing.... 19.06.05, 23:55 Wszyscy Twoi sympatycy serdecznie życzą przyjemnej podróży, miłego pobytu i dużo wrażeń z Maroka. Jednocześnie pragną zauważyć, że Kair bez Ciebie tego lata będzie bardzo smutny. Odpowiedz Link
beduinka Re: ..happy landing.... 18.08.05, 12:55 survey06 napisał: > Wszyscy Twoi sympatycy serdecznie życzą przyjemnej podróży, miłego pobytu i > dużo wrażeń z Maroka. Jednocześnie pragną zauważyć, że Kair bez Ciebie tego > lata będzie bardzo smutny. jak ja tesknie za Kairem... Maroko jest piekne, lecz nic nie przebije mojego Kairu... pierwsza milosc jest najsilniejsza, a ja kocham Kair juz ponad 9 lat... za 6 miesiecy bedzie dekada Odpowiedz Link
haffesh Re: pożegnanie 20.06.05, 16:09 A bedziesz miala tam jakiego laptopa z satelitka? زيارة سعيدة لك Odpowiedz Link
beduinka Re: pożegnanie 18.08.05, 12:57 affesh napisał: > A bedziesz miala tam jakiego laptopa z satelitka? laptopa nie bralam, a szkoda, bo wczoraj brat mnie poinformowal, ze z moim laptopem, ktory zostal w domu - cos jest nie tak :(((((((( Odpowiedz Link
beduinka Re: pożegnanie 21.06.05, 21:23 dzieki wszystkim za mile slowa :)))) wiedzialam, ze w koncu bedzie musial przyjsc czas na podroz do Maroka. i nadszedl i nie chce by sie skonczyl :))) Odpowiedz Link