samira_16 02.11.05, 17:31 Od kilku tygodni mam problemy z wysyłaniem wiadomości do Tunezji :-( Po prostu zwyczajnie nie dochodzą. Czy ktoś z Was ma może podobne problemy? Będę wdzięczna za pomoc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka-ania Re: SMS-Y DO TUNEZJI 02.11.05, 21:08 Droga Samiro! Ostatnio i ja mam problemy z wysylaniem wiadomosci do panstw afrykanskich,czyli Egipt,Uganda,Kenia.Kiedys wysylalam bez problemu.O Tunezji nic nie wiem.Podejrzewam,ze to naszy polscy operatorzy sa winni.Ja mam plusa,jesli to ma jakies znaczenie.Jeszcze z tych panstw dochodza(nie wszystkie)ale do juz ogromny problem!!!!Pytalam sie u przedstawiciela ale rozlozyl rece.Tlumaczyl sie,ze polski operator ma podpisane umowy z niektorymi operatorami zagranicznymi.Moze ktos wie jak temu zaradzic?Bo ja rozkladam rece,mam Brata w Ugandzie i nawet te forme komunikacji nam utrudniono.Pozdr.Ania Odpowiedz Link
samira_16 Re: SMS-Y DO TUNEZJI 02.11.05, 21:18 Ja również dzwoniłam do swojego operatora (Era), w odpowiedzi dostałam SMSa(po 3dniach od mojego telefonu), że telefon, na który wysyłam wiadomości ma przepełnioną pamięć! A ja wysyłałam wiadomości na 3 różne numery, do 3 różnych osób... i nikt z nich nic nie dostał... Przedtem też wysyłałam bez żadnych problmów (od sierpnia). Te problemy zaczęły się kilka tygodni temu. I jak tu coś poradzić? :-( Pozdrawiam Samira Odpowiedz Link
leneen Re: SMS-Y DO TUNEZJI 03.11.05, 08:33 Próbował ktoś wysyłać smsy do krajów afrykańskich lub na bliski wschód z internetu? Znacie jakieś bezpłatne bramki, są wogóle takowe? pozdrawiam serdecznie Darek Odpowiedz Link
weasel_82 Re: SMS-Y DO TUNEZJI 04.11.05, 21:50 nie, ale zawesze mozna jakegos polskieg popa/haya/taktak czy inne z dluzszym czasem na odbieranie wiadmosci, aktywnym i poslac do odbiorcy . Wysylac z nigo ani dzownic nie bedzie, bo roamng itp , ale tam sie slac za darmo z netu albo za grosze z telefonu da Odpowiedz Link