niqaab 11.05.06, 10:23 Czy ktoś się dzisiaj wybiera?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetys Re: Urodziny Sheesha 11.05.06, 15:51 Gdybym miał jak potem wrócić do domu, to chętnie, a tak.... niestety:) Odpowiedz Link
clavdia Re: Urodziny Sheesha 12.05.06, 11:58 GRATULACJE Z OKAZJI URODZIN!!!!! Życzę nadal tak miłej orientalnej atmosfery i oczywiście dużo gości, dużo radości i obyście działali szczęśliwie jak najdłużej! Niestety nie mogłam wczoraj zajrzeć i zobaczyć jak imprezuje Sheesha, ale od pewnego czasu myślę o tym ,żeby tam zrobić moją imprezę urodzinową. Więc pewnie wpadnę niedługo pogadać. Pozdrowienia. cl Odpowiedz Link
niqaab Re: Urodziny Sheesha 12.05.06, 12:04 Było super, wróżenie z fusów, pyszne jedzenie, miła atmosfera, o muzyce nawet nie wspomnę, w dodatku nie było dużego tłoku, czyli dało się spokojnie i porozmawiać i posłuchać. Z resztą - ja to miejsce uwielbiam od samego początku. Odpowiedz Link
samarytanin61 Re: Urodziny Sheesha 15.05.06, 22:31 Chyba wreszcie odwiedze to miejsce :-) az wystyd (mieszkac) w Rzymie i zobaczyc Papierza :-) A moze ktos rzuci to adres??? Odpowiedz Link
samarytanin61 Re: Urodziny Sheesha 18.05.06, 00:09 samarytanin61 napisał: az wystyd (mieszkac) w Rzymie i zobaczyc > Papierza :-) mialem na mysli NIE zobaczyc Papierza, wszystkich zainteresowanych przepraszam za blad. Odpowiedz Link
niqaab Re: Urodziny Sheesha 19.05.06, 16:23 Mi się tam w Sheesha podoba, wkurza mnie tylko atmosfera, która w jakiś dziwny sposób zaczyna narastać wokół tego miejsca, ale widac ludzie się do wszystkiego muszą przyczepić:) Odpowiedz Link