beduinka 23.10.03, 23:08 wystawiłam moje zdjęcie w fotograficznym konkursie fotograficznym bardzo was proszę o głosy konkurs.canon.pl/index.php?s=2269 dziękuję serdecznie i przesyłam 1001 buziaczków i uścisków Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: mam do Was WIELKĄ PROŚBĘ 24.10.03, 10:53 Oj, ja nie mogę zagłosować, bo już w tym konkursie ostatnio oddałam głos na inne zdjęcie, a tam można tylko raz głosować, ale od siebie powiem, że fajne, podoba mi się. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
agaelgam Re: mam do Was WIELKĄ PROŚBĘ 24.10.03, 15:36 Zagłosowałam, bo bardzo mi się podoba. Powodzenia :-) Odpowiedz Link
jajcio Re: mam do Was WIELKĄ PROŚBĘ 24.10.03, 17:52 Ja też zagłosowałem na Twoje zdjęcie, bo jest urocze. Sam najbardziej lubię robić zdjęcia dzieciom, a zaraz potem staruszkom: od radości i bólu tych najmniejszych do spokoju i oczekiwania tych już bardzo dojrzałych. Zdjęcie naprawdę udane i ładne. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: wielkie dzięki /bt 01.11.03, 15:02 Zagłosowałam, bo bardzo mi sę podoba!!! Odpowiedz Link
ewitak odp. 06.11.03, 08:39 zdjecie jest sliczne:-)oddalam swoj glos wlasnie na nie. pozdro. E. Odpowiedz Link
gosiasta Re: mam do Was WIELKĄ PROŚBĘ 13.11.03, 09:03 Chętnie bym Ci pomogła, ale klikam z akademika i jak zagłosowałam to mi powiedziało że już ktoś o oddał głos(: Ale zdjęcie jest naprawdę dobre i mam nadzieję że nawet bez mojego głosu zyska dużo punktów:) Odpowiedz Link
kasia_1948 Bardzo fajne szkraby 22.11.03, 17:24 Zagłosowałam na Twoje zdjęcie i zauważyłam, że dostało ono już 80 głosów! Chyba wygrasz ten konkurs :))) Odpowiedz Link
beduinka dzięki wielkie 22.11.03, 17:31 kasia_1948 napisała: > Zagłosowałam na Twoje zdjęcie i zauważyłam, że dostało ono już 80 głosów! dziękuuuuuuuję Chyba > > wygrasz ten konkurs :))) oj bardzo bym chciała...moje zdjęcie jest w czołówce, choć widziałam 2 zdjęcia mające ponad 100 głosów Odpowiedz Link
amar_sina Re: mam do Was WIELKĄ PROŚBĘ 29.11.03, 21:53 oddalam glos na twoje zdjecie. juz 87 osob na nie zaglosowalo, wiec trzymam kciuki:) pozdrawiam ps.jestem pierwszy raz na forum i tyle tu ciekawych tematow, ze nie wiem od czego zaczac:) Odpowiedz Link
beduinka wielkie dzięki 29.11.03, 21:59 amar_sina napisała: > oddalam glos na twoje zdjecie. juz 87 osob na nie zaglosowalo, wiec trzymam > kciuki:) DZIĘKUUUUUUUJĘ > pozdrawiam > ps.jestem pierwszy raz na forum OJ WIEM...NIEDAWNO CIĘ TUTAJ WPUSZCZAŁAM...WITAM CIĘ SERDECZNIE ;-D i tyle tu ciekawych tematow, ze nie wiem od > czego zaczac:) MAM WIĘC W TAKIM RAZIE NADZIEJĘ, ŻE TO FORUM ZATRZYMA CIĘ TUTAJ NA DŁUUUUGO, A TAKŻE, ŻE BĘDZIESZ JEGO AKTYWNYM UCZESTNIKIEM Odpowiedz Link
amar_sina Re: wielkie dzięki 30.11.03, 20:48 Dziękuję za miłe powitanie:) ..no i za dopuszczenie mnie do głosu...hehehe Pozdrawiam gorąco:) ps. czary..... mary.....i.... już jest 89 głosów....! :) Odpowiedz Link