chaladia Re: 900 09.11.03, 00:40 Gratulacje dla Założycielki! Niestety, moje forum "Home and Abroad" tak dobrze się nie rozwija... Odpowiedz Link
beduinka Re: 900 09.11.03, 10:02 chaladia napisał: > Gratulacje dla Założycielki! no dziękuję ci bardzo > Niestety, moje forum "Home and Abroad" tak dobrze się nie rozwija... więc dbaj o nie troszeczkę...dopieść...ja zaglądam na swoje codziennie...rozpoczynam wątki...wysyłam ludziom zaproszenia, żeby tutaj wpadli... ale na szczęście moje forum się już rozruszało i chyba już by umiało dalej samodzielnie funkcjonować...i z tego jestem bardzo zadowolona... pozdrawiam > Odpowiedz Link
chaladia za sztywny kark mam... 09.11.03, 16:28 Nie bardzo mam ochotę prosić braci expatów, żeby pisali. Jak nie chcą, niech nie piszą... Zrobić sobie forum z samych własnych postów też jakoś mi głupio, ale może masz rację - jeszcze coś tam sam napiszę. Odpowiedz Link
beduinka Re: za sztywny kark mam... 10.11.03, 11:23 bodajże nie namawiam cię do prowadzenia na publicznym forum dyskusji czy polemik z samym sobą...moje rozwiązanie jest takie: do znanych ci expatów lub ex-expatów napisz e-maile zapraszające do odwiedzenia twojego forum, jeśli istnieją jakieś strony o tej tematyce, to tam się rozreklamuj...ja tak robiłam i przybyło trochę ludzi... choć - uff moja skromność - uważam temat mojego forum za ciekawszy dla szerszego grona osób... życzę ci powodzenia...mi osobiście z chęcią czytało się twoje historyjki z pobytów w Egipcie, Sudanie...może także podzieliłbyś się nimi na tym forum pzdrw Mirka Odpowiedz Link
gajasirocco Re: 900 09.11.03, 12:35 Gratulacje- kochana Beduinko! DZIĘKUJEMY za to ciekawe forum! Oby nam jak najdłużej służyło i pomagało! Odpowiedz Link
beduinka Re: 900 10.11.03, 11:28 gratulacje należą się wam wszystkim...przecież wspólnie tworzymy to forum...pzdrw Odpowiedz Link