Dodaj do ulubionych

dieta cud czy sport?

06.11.05, 22:43
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34636zapraszam
Obserwuj wątek
    • odin-2 Re: dieta cud czy sport? 07.11.05, 08:39
      .. wiem,wiem ,-tez mam diete CUD , po wielkim zarciu jest czas na sport -
      ogladanie meczów pilki noznej,oczywiscie w TV -na stadionach zbyt niebezpiecznie
      • mala20033 Re: dieta cud czy sport? 20.11.05, 13:39
        Duzo..duzo ruchu i spacery z futrzakami. Dziewczyny ten ruch u boku ukochanego
        futrzaka to najlepsza dieta.
        • mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 10:09
          mała zgadzam się z tobą w 100%. najlepsza dieta i jaka przyjemna... zamiast się
          głodzić, czy katowaćsmile
          • slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 10:55
            mycha napisała:

> mała zgadzam się z tobą w 100%. najlepsza dieta i jaka przyjemna... zamiast
            się
            >
            > głodzić, czy katowaćsmile

albo tez rowerek jezdzacy badz stojacy. co prawda sama nie pedaluje,ale znam
            takie co to na stojacym rowerze juz do Wawy dojechaly,albo dalejsmile
            • mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 11:59
              jeżdżący owszemsmile stojący, chyba nie dla mnie. tak monotonnie pedałować stojąc
              w miejscu, nawet czterech liter nie wytrzęsie na wertepachwink
              ale czasami chętnie macham sobie ręką i nogą w rytm muzyki wink
              • slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 12:18
                mycha napisała:

> jeżdżący owszemsmile stojący, chyba nie dla mnie. tak monotonnie pedałować
                stojąc
                > w miejscu, nawet czterech liter nie wytrzęsie na wertepachwink
                > ale czasami chętnie macham sobie ręką i nogą w rytm muzyki wink

hehehe to tez jakis rodzaj sportusmile taki aeoribik na siedzacowink
                • mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 12:39
                  hahahaha big_grin
                  • mala20033 Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 13:35
                    A jaki futrzak jest szczesliwy ,gdy biegnie przy mnie na spacerku!
                    • mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 14:10
                      mała, za moim to ja biegnę na spacerkuwink
                      to dopiero trening! ;p
                      • slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 14:20
                        mycha napisała:

> mała, za moim to ja biegnę na spacerkuwink
                        > to dopiero trening! ;p

taki silny jak tur?wink zima moze za konika pociagowego robic i wiezc myszke na
                        sankachwink
                        • mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 14:29
                          silny i woszem, może z tym pociągowym przeznaczeniem to lekka przesada, ale
                          zawsze bierze z zaskoczeniawink i jak szarpnie, pociągnie, to powitanie gleby
                          gotowe big_grin nha rower bym z nim nie wyszła, bo piling ciała gotowy już po
                          pierwszej minucie jazdywink)
                          • nick000 Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 16:29
                            wszystko co piszecie jest prawdą, w ramach rekreacji i sportu zjadłem właśnie obiad, za chwile sobie zapalę i wypiję kawę, którą z kolei, kto to wiewink
                            • mycha Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 17:12
                              hihihi, a ja w ramach rekreacji, dbania o kondycję i figurę oraz obniżenia
                              ciśnienia, które mi w pracy podnieśli przejdę się piechotką do domu;p
                              • mala20033 Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 21:25
                                Wspanialy pomysl..jutro w ramach dbania o zdrowie pojde piechotka do Rynku.Po
                                drodze zwiedze 2 ksiegarnie.Dobrej Nocy dziewczyny!
                            • slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 19:55
                              nick000 napisał:

> wszystko co piszecie jest prawdą, w ramach rekreacji i sportu zjadłem właśnie
                              > obiad, za chwile sobie zapalę i wypiję kawę, którą z kolei, kto to wiewink

ohoho jaki zdrowy tryb zyciawink mam pochwalic?wink
                              • nick000 Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 20:13
                                nie bardzo jest co chwalić, musze znowu zacząć żyć zdrowo, najwyższy czas. Powodowany tymi chęciami udaję się na zdrowy wypoczynek przy książce, wypiję herbatke, wolałbym piwo, papierosy schowam głeboko żeby nie kusiły a myśli będę koncentrowały sie tylko na czyms i na kimś very przyjemnymsmile Dobrej nocysmile
                                • slo-onko Re: dieta cud czy sport? 21.11.05, 20:29
                                  nick000 napisał:

> nie bardzo jest co chwalić, musze znowu zacząć żyć zdrowo, najwyższy czas. Pow
                                  > odowany tymi chęciami udaję się na zdrowy wypoczynek przy książce, wypiję herba
                                  > tke, wolałbym piwo, papierosy schowam głeboko żeby nie kusiły a myśli będę konc
                                  > entrowały sie tylko na czyms i na kimś very przyjemnymsmile Dobrej nocysmile

juz lepszy ten zubr niz piec szatanow dzienniesmile i trzymam za slowo,ze papierosy bede szczerzyly kly na Ciebiewink
                                  dobranocsmile
    • slo-onko Re: dieta cud czy sport? 22.11.05, 16:46
      dzis mialam przymusowy aerobik w tramwajubig_grinDD
      auto mi sie zbuntowalo i musialam dostarczyc sie do domu miejska (fuj)komunikacja. nasi kierowcy w tych wagonach tramwajowych woza chyba worki z ziemniakami,a nie pasazerow to tez podczas hamowania biegalam to w przod to w tyl. kiedy tramwaj rozpedzil swoj motor pedzil jak szalony po torowisku kiwajac sie na lewo i prawo,a ja razem z nimbig_grinDD chcialam postac troche po calym dniu siedzenia za biurkiem,rozruszac kosci tak wiec masaz kregoslupa mialam
      darmowybig_grinDD nie trzeba fitness-club i muzyki,wysatrczy kilkunastominutowa jazda MZK za jedyne 2,90wink
    • slo-onko Re: dieta cud czy sport? 23.11.05, 20:16
      dieta cud-frytki smazone w olejubig_grinDDD a co, musze nadrobic starcone kilogramy po wczorajszym aerobiku w tramwajuwink i nie zamierzam sie odchudzacsmile
      • mala20033 Re: dieta cud czy sport? 23.11.05, 21:37
        Zaczne sie odchudzac gdy wroce do domu..teraz korzystam z roznych smakolykow.
        • kendo Re: dieta cud czy sport? 25.11.05, 12:46
          widze nowy temacik,ciekawy,
          dla kazdego cos milego z "odchudzajacej dietki"wink))))))))
          niewiem jak to robie,(poza obnizka wagi teraz) ale nie musze walczyc z nadwaga,
          choc krawiec stwierdzil,ze przytylam az 2cm.wink))))))),

a czytajac co mala tu pisze to sie dziwie z czeo sie chce odchudzic??
          czyba z "osci"

no sloo chcialo byc "lepiej odzywiona to moze sobie wcinac fryteczki smazonewink)
          • kendo Re: dieta cud czy sport? 10.03.06, 21:24
            www.dieta.boo.pl/diety-z-roznych-zakatkow-swiata.php
            szukalam czegos innego,i toto znalazlam ,musze sobie poczytac tak dla
            ciekawoscismile
            • kendo Re: dieta hinduska 11.03.06, 10:45
              nawet fajnie sie czyta o tych salatkachsmile
              www.dieta.boo.pl/dieta-hinduska.php
              • odin-2 Re: dieta hinduska 11.03.06, 12:37
                mój przypadek :
                4 x dziennie po 30 minut spacery z futrzakiem
                krowa z glodu padla-odzarlem ja od koryta (duzo zieleniny)
                i mimo wszystko ponizej 90 kg zywej wagi spasc nie moge ,
                macie jakis tips który funkcjonuje ?

jestem w 90% wegeterianinem .

Pzdr.
                • kendo Re: dieta hinduska 11.03.06, 13:32
                  oczywiscie ,ze mam odinie...
                  CODZIENNY TANIEC PRZY RURZE ZROBI MIRAKIELsmile))))))))))))))))))))
                  SPROBUJ CHOC PRZEZ TYDZIEN A ZOBACZYSZ EFEKTYwink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka